Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Instalatérské práce: - vodoinstalatérství - rozvody, montáže potrubí vody - topenářství, topenářské práce, instalace topení - plynařské práce, instalace, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Rekonstrukce: - rozvodů topení - rozvodů plynu - sociálních zařízení - vodovodního vedení. Návrhy, montáže, ...

Instalatérství Práce: - instalatérské: - vodoinstalatérské, rozvody vody - topo, topenářské - plynařské, plynoinstalace - montáže - solární panely - montáž solárních kolektorů - montáž čerpadla Výměna: - stupačky

Výroba: -stínící technika: -žaluzie -rolety -markýzy -zastínění zimních zahrad -garážová vrata -bezpečnostní mříže -sítě proti hmyzu -lamelové dveře. Prodej: -hliníkové profily -rattanový nábytek -sedací soupravy.

Kovovýroba, kovoobrábění: -soustružení -frézování -vrtání -CNC obrábění -protahování a obrážení drážek na pero -broušení Výroba, prodej: -brousící stroje na lyže -náhradní díly na motocykly -rozety na moto -náhradní díly na zemědělské stroje a multicary.

Pneuservis. Prodej: -pneumatiky. Autoservis: -osobní a nákladní automobily -autokarosárna. Zasilatelství. Zastupování v celním řízení. Výroba: -lepenka.

Vývoj, konstrukce a výroba: - robotizovaných svařovacích buněk - jednoúčelových strojů - svařovacích přípravků - montážních přípravků - upínacích přípravků - manipulátorů - automatizovaných pracovišť.

Rekonstrukce a opravy střech. Klempířské práce: - pokládka plechové střešních krytiny, výměna původní - oplechování komínů, oken a dveří - montáž klempířských prvků. Pokrývačské práce: - pokládka střešních krytin, výměna původních tašek - montáž střešních oken - izolace střech. Pronájem kontejnerů na suť.

Výroba, oprava, servis: -stroje a zařízení na výrobu pneumatik -stroje a zařízení pro gumárenský průmysl(MITAS). Mechanické práce při výrobě prototypů. Soustružení-až do průměru 1250mm, délka 3000mm Frézování vrtačky VR4, KSB40B, VS20, VS32B, Mark Super, horizontka WH-80. Svařování MIG/MAG, WIG - Fronius VS 3400. Kovoobráběčství, ...

Prodej a servis pístových kompresorů prodej a servis šroubových kompresorů příslušenství tlakového vzduchu - sušičky, filtrace, odkalovače pneumatické nářadí - ofukovací pistole, stříkací pistole, hadice, rychlospojky, nástrčné spojky, bezpečnostní rychlospojky výroba a prodej dusíku a výčepních plynů návrh a realizace stanic na výrobu dusíku ...

Zámečnictví, nástrojářství.

Návrhy, projekce, realizace a kompletní servis: - systémy měření a regulace MaR: - inteligentní elektroinstalace - inteligentní domy -průmyslová automatizace budov -elektroinstalace průmyslová. Řešíme Vaší úsporu energie.

Dodávka, prodej: -zdravotnický spotřební materiál -zdravotní pomůcky pro záchranáře -výukové figuríny Laerdal pro nácvik první pomoci -ochranné pracovní pomůcky OOPP. Služby: -poradenství v oblasti CRM, informačních systémů, marketingu, evropských dotací.

Výroba, prodej: - gastronomického zařízení - nerezového nábytku. Ohýbání plechů. Svařování metodou TIG. Řezání a prodej nerez materiálu.

Showroom Lenovo ve Zlíně. Autorizovaný prodej, specializovaný eshop Lenovo: - notebooky, počítače, tablety, telefony, servery Lenovo. Záruční a pozáruční servis Lenovo. Jsme autorizovaným partnerem společnost NVIDIA pro prodej DGX systémů — superpočítačů. Návrh, dodávka: - kompletní IT infrastruktura. Zákazníky jsou státní ...

Společnost KAPA Zlín, spol. s r.o. se věnuje vývoji a výrobě forem pro zpracování PUR pěny a galvanoforem. Výroba je zaměřena např. na maskovací šablony pro světlomety a různé díly z kompozitních materiálů na zakázku. Podstatnou část produkce tvoří kancelářský, sedací nábytek a komponenty na konferenční a pracovní židle i kancelářská ...

Kovovýroba: -strojírenská kusová na zakázku. Práce: - na konvenčních a CNC strojích včetně povrchových úprav: - soustružnické, soustružení kovů - frézařské, frézování oceli - brusičské, broušení železa. - obraběčské, obrábění. - montážní práce sestavy a podsestavy.

Váhy výroba, opravy, servis, prodej, zajištění cejchování, poradenství: - kalibrace měřidel - váhy mechanické a elektronické digitální: - obchodní - mostové - počítací - navažovací linky - závaží. Prodej a servis: - registrační pokladny.

Výroba: -ocelové konstrukce hal -ocelové technologické konstrukce -ocelové stavební konstrukce -zámečnická výroba oken, dveří, vrat, světlíků. Montáže: -opláštění ocelových konstrukcí včetně střech -výrobních zařízení a výrobních linek.

CNC obrábění Obrábění na dlouhotočných automatech, na šestivřetenových automatech. Válcování závitů. Broušení na bezhrotých bruskách.

Groz-Beckert je předním světovým výrobcem: - průmyslových strojních jehel - přesných součástek - nástrojů, systémů a služeb pro výrobu a spojování textilních materiálů. Portfolio firmy čítá více než 70 000 typů výrobků. Firma působí ve více než 150 zemích světa a zaměstnává téměř 8000 zaměstnanců. Výrobní program závodu České ...

Prodej, půjčovna, bazar, e-shop a servis: - podvodních pouzder pro fotoaparáty, mobily a videokamery - další fotopříslušenství: podvodní blesky, světla, předsádkové objektivy, základny a ramena, filtry, vodotěsné kufry a brašny, ... - kurzy potápění Potapěčské a suchozemské expedice do celého světa: - potápěčská expediční loď SEA LADY ...

Certifikace: -certifikát ISO EN ČSN 9001:14001. Výroba, prodej: Elektrotechnika a elektrotechnické součástky: - domovní vypínače a zásuvky - vačkové spínače - malé koncové ovladače (mikrospínače) - tlačítka do ručního nářadí 550 W - kontaktní stěrací kartáčky k elektromagnetickým spojkám - spínače brzdových světel - spínače ...

Prodej, servis: -dieselové naftové motory -dieselagregátů -malotraktorů -dieselelektrická soustrojí -elektrobubny vyrobené firmou -plnících kompresorů -náhradní díly.