CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Dodavatel a prodejce materiálů, prostředků a zařízení pro sítotisk, řezanou reklamu: - samolepící folie - plastové desky - bannery - řezací nástroje -řezací plotry GCC, laminátory. Dodávané značky: - Avery, Jac, Orafol, Ritrama, Simona, Ongropack, Naizil a Olfa. Služby: - formátování fólií a desek - lepení a ohýbání ...

E-shop: - kancelářský, dílenský, sociální, skladový a sedací nábytek - mobiliář

Prodej: - italský nábytek - designový nábytek pro restaurace, hotely, kavárny, domácnosti - jídelní stoly, designový nábytek, restaurační židle, barové stoly, barové židle, konferenční nábytek, zahradní nábytek, stolové podnože, sedací boxy.

Prodej: - kancelářský nábytek, kancelářské židle, křesla - konferenční stolky, židle - dětský nábytek - jídelní, barové stoly a židle - designový nábytek pro hotely, restaurace, kavárny.

Výroba, prodej: -kartonáže: -tvarový výsek -klopové krabice -proložky -mřížky -planžety. Recyklace: -RESY systém.

Elektro plyn servis. Servis, opravy, prohlídky, revize plynových, elektro kotlů a tepelných čerpadel. Revize elektrických zařízení a spotřebičů.

Specializovaná prodejna: - měděný instalační materiál. Montáž, instalace, práce: - rozvody vody, vodoinstalace, topení, topenářské, plynu, plynařské, solární systémy - podlahové topení - rekonstrukce stupaček v bytových domech - výměna radiátorových ventilů - plynofikace kotelen - kotle VIESSMANN - tepelná ...

Výroba, kovovýroba: -manipulační technika: -stavební a zahradní kolečka -rudle -součásti školního nábytku -kolečka stavební -drátěný program - sušáky, regály -stoly a židle -stavební kozy. Práce: -prášková lakovna -svařování.

Zahradní technika Zdeněk Omelka Napajedla se zabývá prodejem zahradní a lesní techniky a poskytuje servis pro zákazníky z regionu Zlín, Uherské Hradiště. Garanční prohlídky zajišťujeme u zahradní techniky a pro motory Briggs Stratton. Dále u nás pořídíte domácí potřeby a zahrádkářské zboží. Vaše zahrada potřebuje péči téměř celý rok a Vy k ...

CNC a NC ohýbání trubek a profilů. CNC zakružování trubek a profilů. NC zakružování plechů. Zámečnické, svářečské práce, dělení materiálů. Výroba, servis a prodej výfuků. Tváření konců trubek do D 60x4. Tváření profilů na kroutícím stroji. Brus trubek do 30mm na stacionární rotační brusce.

Kovovýroba, strojírenská výroba kusová a malosériová: -výrobky, díly, zařízení, konstrukce z železného ocelového kovového materiálu -ekologická nádoba -obrábění -frézování.

Oleochemie. Sůl a solné produkty. Krmiva, suroviny. Sběr živočišných tuků. Agrokomodity. Výroba pelet. Strojírenství. Obnovitelné zdroje energie.

Prodej, montáž, autorizovaný servis: -nezávislá a přídavná topení EBERSPACHER pro osobní, dodávkové a nákladní auta, autobusy, lokomotivy, stavební a zemní stroje.

Kovárna VIVA je jedna z nejmodernějších kováren střední Evropy. Výroba: - zápustkové výkovky z legovaných, mikrolegovaných, uhlíkových a konstrukčních ocelí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -OOPP osobní ochranné pracovní pomůcky -čisticí prostředky -kancelářské potřeby -obalový materiál. Výroba: -čistící hadry pro průmysl -pracovní oděvy.

Dodávka, montáže: - systémy měření a regulace (MaR) pro centrální a objektové výměníkové stanice, kotelny, vzduchotechnická zařízení - individuální regulace - výroba rozvaděčů NN - výroba software - projekční činnost elektro - dodávky a servis kondenzační techniky GEMINOX

Dodávka a montáž: - železobetonové prefabrikované skelety všech druhů včetně opláštění. - ocelové skelety všech druhů včetně opláštění a mostních konstrukcí Rekonstrukce: - průmyslové objekty. Pronájem, oprava: - zvedací mechanizmy - jeřáby. Výroba a prodej: - ohýbaná betonářská ocel - kari sítě všech typů - betonářské a ...

Profesionální manipulační technika na prodej: - paletové vozíky - elektrické, ruční, nůžkové - vysokozdvižné vozíky - ruční, elektrické - přepravní vozíky - s pevnými či nafukovacími koly, skládací, policové - rudly - standardní, profesionální, skládací, speciální - stavební, zahradní kolečka.

Konstrukce vstřikovacích forem a jiných strojních součástí - vývoj plastových dílců - modelování a vývoj tvarových součástí, nástrojů a měřících přípravků - zhotovíme výrobní dokumentaci vstřikovacích forem dle zadání a požadavků - nabízíme konzultace a poradenství v oblasti návrhu plastových dílců, konstrukce forem a optimalizace výrobního ...

Kovovýroba, práce: -lisování plechů za studena -dělení materiálů. - CNC frézování a soustružení - ohýbání trubek

Zakládání, údržba, realizace: -zahrady, parky -zahradní jezírka -výsadba květinových záhonů -skalky -kácení, prořezávání dřevin -závlahové systémy -práce na zahradě po celý rok.

Prodej, montáž, servis, eshop: - chladící zařízení - klimatizační zařízení - tepelná čerpadla - gastrozařízení.

Naše firma Autobaterie Zlín - BATMAX servis s.r.o. nabízí široký sortiment akumulátorů - startovací baterie pro osobní i nákladní auta, motobaterie záložní a trakční akumulátory mnoha značek. Rádi Vám poradíme s výběrem, proměříme a vyměníme baterii do Vašeho "miláčka". Pořídíte u nás startovací akumulátory pro nejrůznější účely : - osobní a ...