Využijte širokou nabídku stacionárních nebo přemístitelných kompresorových stanic. Nabídka zahrnuje dentální, bezolejové, olejové, odhlučněné, potravinářské, přídavné, šroubové a vertikální kompresory, včetně veškerého příslušenství.

Čerpadla Korčáková - prodej a opravy čerpadel
Prodej čerpadel, doplňkového sortimentu,a opravy čerpadel v Mariánských Lazních a okolí. V našem sortimentu nechybí ruční čerpadla, zahradní čerpadla, hydraulická čerpadla, bazénová čerpadla, tlaková čerpadla, čerpadla do vrtů, čerpadla septik, domácí vodárny, čerpadla ponorná, kalová čerpadla, oběhová čerpadla, tlakové spínače.
Čerpadla Korčáková - prodej a opravy čerpadel
GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice - odborník na hydrauliku
Společnost GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice se specializuje na servis hydraulických čerpadel a hydromotorů české i zahraniční výroby. Provádí opravy a repase zubových čerpadel a hydromotorů většiny hydraulických zařízení, i lamelových a pístových čerpadel a hydromotorů. Opravy řešíme i výměnným způsobem. Firma má dlouholeté zkušenosti a kvalifikovaný ...
GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice - odborník na hydrauliku
PAVELKA - VTP s.r.o. - dodavatel tepelných čerpadel Uherský Brod
Tepelná čerpadla Viessmann přináší velké úspory za vytápění a ohřev teplé vody, mají nízké provozní náklady a velmi tichý provoz, lze je i dálkově ovládat. Jako dodavatel tepelných čerpadel Viessmann zajišťuje společnost PAVELKA - VTP s.r.o. svým zákazníkům i následný servis, působí nejen v lokalitě Uherský Brod, Uherské Hradiště, ale také celém ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - dodavatel tepelných čerpadel Uherský Brod
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -čerpadla, pumpy -příslušenství -vodárny DARLING -čerpadlové turbíny -regulátory tlaku a průtoku -hydraulické agregáty, hydročističe, homogenizátory -odstředivá čerpadla -objemová rotační čerpadla.

Specializovaná prodejna. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -čerpadla, pumpy -příslušenství -vodárny -čerpadlové turbíny -regulátory tlaku a průtoku -hydraulické agregáty, hydročističe, homogenizátory -odstředivá čerpadla -objemová rotační čerpadla.

Značková prodejna SIGMA. Prodej: - čerpadla a příslušenství - domácí vodárny Darling - tlakové nádoby Varem - ruční čerpadla a sací koše - náhradní díly čerpadel. Servis: - čerpadla.

Specializovaná prodejna čerpací techniky společnosti Sigma Pumpy Hranice, s.r.o. VÝROBA-PRODEJ: -čerpací technika -čerpadla (kompletní sortiment čerpadel) -domácí vodárny -ruční čerpadla. Veškeré příslušenství, náhradní díly. Opravy, záruční a pozáruční servis. Poradenské služby.

Podniková prodejna Sigma Pumpy Hranice. Maloobchod, prodej: -čerpadla: -samonasávací. -kalová. -ponorná. -domácí vodárny (Darling).

Značková prodejna SIGMA. Prodej: -čerpadla a příslušenství -domácí vodárny Darling -tlakové nádoby Varem -ruční čerpadla a sací koše -náhradní díly čerpadel. Servis: -čerpadla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - čerpadla (pumpy) - příslušenství

Společnost PK TEK, s.r.o. se specializuje na komplexní služby v oblasti realizace tepelných čerpadel, klimatizací, elektroinstalace a rekuperace vzduchu.

Oprava a ověřování: -vodoměry. Velkoobchod: -vodoměry -měřiče tepla -izolace potrubní -čerpadla oběhová WILLO. Montáž: -vodoměry -měřiče tepla -odečty vodoměrů -náklady-rozúčtování.

- Služby v oblasti odsávání výfukových plynů, prachu, pachu a kouře (návrh, dodávka, montáž, servis) - Řešení a interiérů a TZB - Internetový obchod - Zámečnictví, nástrojářství - Prodej a servis čerpadel, míchací techniky a náhradních dílů

Certifikovaný prodej, záruční a pozáruční servis, oprava: - kompresory - rotační a lamelové kompresory - šroubové kompresory - dmýchadla, vývěvy.

Fotovoltaická elektrárna Služby: -tvorba prováděcí projektové dokumentace na výstavbu -realizace -autorský dozor -konzultace Energetická nezávislost Nabídka: -komplexní řešení soběstačnosti v dodávce elektrické energie Služby: Návrh a realizace: -hybridních fotovoltaických systémů, akumulace přebytků -ostrovních fotovoltaických ...

Zahrady Morava jsou skvělým místem pro zahradní nadšence. Na jejich eshopu najdete širokou škálu produktů a vybavení pro zahradu.

Best Air s.r.o. se specializuje na instalaci a servis klimatizačních systémů a tepelných čerpadel pro domácnosti, komerční prostory a průmyslové objekty.

Jaroslav Gabriel se specializuje na veškeré instalatérské a topenářské práce, provádí rozvody vody, topení, plynu a instalace. Jsme topenáři, ale dále se specializujeme na solární panely, tepelná čerpadla a podlahové vytápění. Samozřejmostí je, že se specializujeme jak na novostavby, tak na rekonstrukce staveb. Jak soukromých osob, tak ...

Naším cílem je nabízet našim zákazníkům čerpadla a čerpací systémy na nejvyšší technické a užitné úrovni. Toho dosahujeme díky našim dlouholetým zkušenostem z oboru čerpací techniky a neustálým vývojem našich čerpadel. Ponorná, kalová čerpadla, tlaková kanalizace, domácí vodárny, čerpadla do studně, do vrtů, závěsná zařízení, závěsná zařízení ...

Naše firma se zabývá jak prodejem čerpadel a doplňkového sortimentu, tak opravami čerpadel v Mariánských Lazních a okolí. V našem sortimentu nechybí ruční čerpadla, zahradní čerpadla, hydraulická čerpadla, bazénová čerpadla, tlaková čerpadla, čerpadla do vrtů, čerpadla septik, domácí vodárny, čerpadla ponorná, kalová čerpadla, oběhová čerpadla, ...

Společnost PHK servis s.r.o. se zabývá energetickým poradenstvím, instalacím fotovoltaik, montáži tepelných čerpadel a plynových kotlů.

HWood metal s.r.o. se specializuje na prodej a servis kompresorů, pneumatických nástrojů a příslušenství a má širokou škálu produktů, včetně kvalitních filtrů s aktivním uhlím pro separátory olej-voda.

Sterling Fluid Systems (Czech Republic) s.r.o. Olomouc Prodej a servis: - čerpadla - horizontální, vertikální, spirální, článková, napájecí, odstředivá, s bočním kanálem, čerpadla LPG, pro teplonosná média, systémy pro tekuté plyny, hasicí čerpací agregáty, požární čerpadla, vývěvy, kapalinokružné vývěvy, ...

Hledáte spolehlivého partnera pro montáž a servis klimatizace, tepelného čerpadla nebo vzduchotechniky? Pak je pro vás správnou volbou firma AuMa klima s.r.o., která má více než 20 let zkušeností v oboru a nabízí kvalitní a profesionální služby. AuMa klima s.r.o. je společnost založená v roce 2020 v Praze, se sídlem na Jičínské 226/17 a ...

Prodejna a sklad: - krby, kamna. Kompletní práce vodo topo plyn.

Prodeje a intalace tepelných čerpadel Instalace podlahových topení Výměna/montáž radiátorů Vyřízení dotací NZU Vyřízení kotlíkových dotací

Společnost BM LURO CZ s.r.o. poskytuje širokou škálu služeb v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, dodávek rozvaděčů pro fotovoltaické elektrárny, úklidových služeb a stavební činnosti.

Elhart s.r.o. je společnost zaměřená na automatizaci průmyslových procesů, nabízející komponenty pro OEM výrobce, HVAC systémy a další.