Nakupte nové i ojeté dopravní prostředky, především automobily, motorky, dodávky nebo skůtry. Pokud potřebujete cestovat i bez řidičského průkazu, využijte železniční dopravu vlakem, nebo silniční dopravu pomocí autobusů.

Generální opravy předních náprav vozidel KAROSA, LIAZ. Servis malého komunálního vozidla MAGMA. Kompletní servis brzdových soustav FERODO osobních a nákladních automobilů. Autoservis. Opravy: -motorová vozidla se specializací na brzdové systémy nákladních tahačů, návěsů a přívěsů. (VOLVO, MAN, IVECO, ... ), (BPW, SAF, SMB, WABCO, KNORR, ...

Výhradní zástupce pro motorové lodě Elan na území České a Slovenské republiky

Aero Trade, a.s. : - výroba a prodej letadel a jejich částí - dovoz a vývoz - letecká a vojenská technika v ČR - prostředník v mezinárodních kontaktech na dodávku vojenské a letecké techniky - partner renomovaných zahraničních firem - dodavetel Armády České republiky

Vývoj: - tříkolových vozidel. Výroba: - tříkolová vozidla. Fotovoltaika - fotovoltaická elektrárna na klíč. Dodávka, realizace, instalace: - fotovoltaických elektráren.

Výroba. - laminátové pevnostní díly pro okruhové plachetnice. - ploutve a kormidla - ušlechtilé kompozitní díly pro auta a interiéry.

Autopůjčovna - osobní automobily - užitkové automobily - mikrobusy - minivan - auta s řidičem

Prodej a servis - železniční a dopravní technika železniční vozy, lokomotivy, tramvaje, metro

Renovace - historická vozidla městské hromadné dopravy.

Prodej, půjčovna: -karavany, obytné vozy ADRIA -přívěsy -přívěsné vozíky. Servis: -karavany. Prodej: -příslušenství a náhradní díly ke karavanům. Autodoprava.

Prodej a servis - lodě - lodní motory - příslušenství Prodej a servis - větrné elektrárny

Výroba: -elektromechanické komponenty pro kolejová, elektrická vozidla -spínací a řídící prvky -pantografy.

Práce: -svářečské, svařování metodou TIG/WIG a MIG/MAG -svařování: -části leteckých konstrukcí, nádrží -ruční řezání plazmou dle šablon do 8mm -lisování na výstředníkovém lisu do 3mm. Výroba, opravy: -náhradní díly na motocykly a na letecké konstrukce.

Lodní doprava - přeprava osob a cykloturistů přívoz Oseček - občerstvení na břehu - přeprava maximálně 12osobpůjčovna - obytné lodě Půjčovna - lodě motorové, nemotorové, obytné - obytné lodě dvanáctimetrová - plavba po Labi a Vltavě, bez oprávnění, bez průkazu vůdce plavidla Víkendové akce ...

Bazar - skútry Prodej - náhradní díly Prodej - čtyřkolky Prodej - pneumatiky Servis - skútry Pneuservis Půjčovna - motorové čluny

Kapitánské kurzy Pronájem - plachetnice, motorové lodě.

Vrtulníková letecká společnost Činnost: - letecké služby - specializace na práce s vrtulníky - vrtulníková letecká škola.

Jachting. Pronájem lodí, plachetnic kapitánské kurzy e-shop: jachtařské potřeby

Prodej - karavany Odvoz - splaškové vody

Půjčovna - obytné vozy AUTO SEPO - karavany FIAT nástavba KNAUS, ADRIA

Autopůjčovna - dodávky - mikrobusy Pojištění automobilů