Nakupte nové i ojeté dopravní prostředky, především automobily, motorky, dodávky nebo skůtry. Pokud potřebujete cestovat i bez řidičského průkazu, využijte železniční dopravu vlakem, nebo silniční dopravu pomocí autobusů.

Školení v oblasti datových komunikací se zaměřením na technologie Cisco. Realizace a zajištění širokého spektra leteckých činností. Lety po ČR a zahraničí, zkušební lety, přeškolení na typ, paravýsadky, letecká fotografie a další.

Bazar -mikrobusy, dodávky Prodej: -nové i použité díly -mikrbusy -dodávky - náhradní díly na automobily značek Renault, Opel, Nissan Fiat, Peugeot, Citroen, Iveco. Karosářské práce. Kompletní servis. Servis - převodové skříně RENAULT, OPEL, FIAT, PEUGEOT - motory, opravy a výměnný způsob - brzdy - ložiska kol ...

Nákup, prodej, servis, opravy: -lokomotivy -kolejová vozidla -náhradní díly na lokomotivy. Maloobchod a velkoobchod: -akumulátory. Autodoprava do 3, 5t.

Doprava: - linková ( Liberecký, Ústecký kraj ) - vnitrostátní - mezinárodní Oprava, servis: - autobusy - nákladní, osobní, speciální vozidla Práce: - elektroinstalační - klempířské - lakýrnické

Železniční technika -opravy motorových lokomotiv a speciálních železničních kolejových vozidel a zařízení.

Prodej a pronájem jachet, motorových lodí a plachetnic..

Provozování námořní plavby. Nákup, prodej, nájem a pronájem: - vlastních i cizích námořních lodí s příslušenstvím

Prodej a servis lodí - zastoupení značek: Regal, Galeon, Galia, Greenline, Chaparral, Pedro, Crownline, Karnic Prodej příslušenství pro lodě Servis lodních motorů s autorizací pro značky Volvo Penta a MerCruiser Prodej ND Volvo Penta Charter sportovních a kanálových lodí

Půjčovna lodí Berounka nabízí dvou a třímístné kánoe s veškerým vybavením pro vodáky

Výroba: - kompozitní díly pro motorová vozidla - kompozitní díly pro kolejová vozidla.

Jeden z největších vývozců a dovozců vojenské a letecké techniky v České republice.

Opravy, rekonstrukce a modernizace osobních železničních vagónů. Kovovýroba: -výroba strojních součástí -svařování -obrábění. Tryskání součástí ocelovou drtí. Speciální obrábění-dvojkolích kolejových vozidel. Ekologické speciální tryskání-odstraňování nátěrových vrstev.

Dovoz: - motorky - automobily - čtyřkolky - skútry vodní a sněžné - lodě - karavany.

Cestovní agentura. Vodácké programy pro školy, firmy, skupiny. Rafting. Půjčovna: -vodácké potřeby: - kánoe Pálava, rafty, pádla Prodej: - nafukovací čluny ROBfin.

Prodej, pronájem, opravy: - kolejová vozidla - železniční nákladní vozy.

- prodej lodí a nafukovacích člunů - prodej a servis lodních motorů - prodej lodního příslušenství - prodej a servis zahradní techniky HONDA - prodej městského mobiliáře SPL - prodej dopravních nerozbitných zrcadel VIALUX - prodej venkovních i vnitřních vitrín VITINCOM - vybavení interiéru prodejen MULTI DEKOR.

Mezinárodní autopůjčovna nabízí krátkodobé i dlouhodobé pronájmy osobních vozidel, minibusů, SUV a dodávek. Zajišťujeme pronájmy automobilů v ČR i do zahraničí, rezervace přes internet.

Půjčovna lodí Jizera – Farma Klokočí. Jsme rodinná půjčovna lodí na řece Jizeře. Půjčujeme kánoe, rafty a kajaky. Kromě půjčovny lodí na řece Jizeře provozujeme také druhou půjčovnu na řece Ploučnici.

Půjčovna obytných vozů. Jsme jedni z nejlevnějších v ČR. Cena za jeden den půjčení je již od 1 740, - Kč. Neúčtujeme za projeté kilometry navíc. Vozidlo přistavíme kdekoliv v ČR zdarma.

Půjčování osobních, dodávkových a obytných vozidel, karavany, přívěsy a podvalníky

Letecká škola: - výcvik pilotů. Pronájem, půjčovna: - ultralehká letadla - sportovní letadla - vrtulníky. Služby: - vyhlídkové lety letadlem - vyhlídkové lety vrtulníkem - letecké snímkování. Letiště Sazená.

AERO Vodochody AEROSPACE a.s. je největším výrobcem letecké techniky v České republice. Zaměřuje se především na spolupráci s předními leteckými výrobci.

Pronájem lodí, servis lodí, lodní taxi, zazimování lodí, lodní taxi, pronájem lodí s kapitánem, gárážování lodí, fuul servis lodí, oprava lodí, prodej lodí, půjčovna lodí, zimní udržba, udržba lodí na sezonu, doprava po celé EU doprava lodí Chorvatsko Pronájem lodí, servis lodí, lodní taxi, zazimování lodí, lodní taxi, pronájem lodí s kapitánem, ...

Výroba: - jeřáby, jeřábové dráhy - zdvihací zařízení - kolejové vozy.