Nakupte nové i ojeté dopravní prostředky, především automobily, motorky, dodávky nebo skůtry. Pokud potřebujete cestovat i bez řidičského průkazu, využijte železniční dopravu vlakem, nebo silniční dopravu pomocí autobusů.

Výroba: -celokovová ultralehká letadla

Pronájem motorových lodí na Baťově kanále. Půjčovna lodí. Zprostředkování obchodu a služeb. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Výroba a prodej: -malé autobusy: -nízkopodlažní - lowfloorbus -vyhlídkové - cabriobus -automobily - stavba, úprava atypických vozidel: -9-místný kabriolet pro vyhlídkové jízdy, svatby -automobilové nástavby: -skříňové -valníkové -pojízdné prodejny -vestavby do vozidel: -další sedadla, lůžková úprava, dílenská výbava, ...

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost. Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků. Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků.

Prodej, výroba a vývoj: - bezmotorová i motorová rogala, výroba, opravy, repase - závěsné kluzáky, výroba, kompletní servis a technické prohlídky - rogala prodej - náhradní díly pro závěsné kluzáky výroba - kompozitové díly na zakázku, poradenství v oblasti závěsného létání. Škola létání: - létání na závěsném kluzáku rogalo ...

Vývoj, zkušebnictví, výroba a servis: - UL letadla dodávka - díly pro ultralehká letadla. Kovovýroba.

Pronájem, půjčovna: - hausbót Vilma - loď má kapacitu 6 osob: - osvětlený interiér s patrovými postelemi - kuchyňka s vařičem, jídelna - chemické WC - odkládací skříňky - horní střecha se zábradlím vhodná k odpočinku - zadní paluba s nosičem kol.

Výroba, prodej: - vozidla s elektrickým pohonem -elektromobil pro převoz osob, elektrobus - užitkové elektromobily - elektrovozidla - elektroskútry - městský mobiliář.

Seznamovací, turistické lety. Pronájem letadel. Stanování na letišti. Zajištění ubytování pronájem areálu. Pořádání kulturních akcí.

Stavba, výroba, pronájem plavidel Půjčování hausbótu Školení posádky Prodej - hausbótu, šlapadel Výcvik psů všech plemen - dogdancing, agility, triky, problémové chování

Opravy a údržba letadel (Part 145, AMO, CAMO). Opravy a výroba komponentů letadel Piper J3, L4, Super Cub. Údržba opravy a provoz ULM, experimentálních a U.S. letounů. Dovoz letadel ze zahraničí. Vyhlídkové lety. Pronájem letadel. Lety historickým letadlem Piper L4. Předváděcí lety letounem Savage. Fotolety pro reklamní účely.

Provozování půjčovny obytných vozů a karavanů.

Oddělení KONSTRUKCE Vývoj, konstrukce, projekce, výroba: -jednoúčelové stroje a zařízení. Konstrukce: -letadlové celky, komponenty. Oddělení DOKUMENTACE Vývoj, tvorba: -technická dokumentace pro letadlovou techniku -ostatní technická dokumentace pro strojírenský, elektrotechnický průmysl.

Truhlářství, podlahářství. Výroba kanoe.

Práce: -svářečské, svařování metodou TIG/WIG a MIG/MAG -svařování: -části leteckých konstrukcí, nádrží -ruční řezání plazmou dle šablon do 8mm -lisování na výstředníkovém lisu do 3mm. Výroba, opravy: -náhradní díly na motocykly a na letecké konstrukce.

Služby: - půjčování hausbótů, lodí pro jednotlivce, rodiny i skupinky - hromadné projížďky - pevné programy nebo akce dle požadavků zákazníka

Půjčovna motorových lodí a hausbótů: - Baťův kanál a řeka Morava - dovolená na obytné lodi - výletní loď Morava - plavby na objednávku, školní výlety, skupinové plavby - svatba na lodi - hausbóty Holandsko - plavba po kanálech - firemní večírky, oslavy na lodi nebo hausbótu - cyklisté mohou vzít kola na palubu - 60 míst v lodi.

Výroba: - letecká, civilní i speciální technika: - letecké přístroje do L410, L159, L59, L139, L39 a Zlín - díly do BVP-I, BVP-II, T-72, T-55 - elektropříslušenství pro automobily a jiná zařízení - dodávky náhradních dílů, lisovacích nástrojů pro přesný střih Výrobní program: - letecká technika: - zapalovací magneta, spouštěče, ...

Oprava, servis, autokarosárna: -autokarosérie, karoserie: -nakladní a dodávková automobily -autobusy. Práce: -karosářské, měření emisí Oprava, výměna: -autoskla, autosklo, sklo. Prodej: -renovované autobusy. Provozovna AUTOSKLO SERVIS, pneuservis, emise: -bývalá čerpací stanice Benzina a.s. Vizovická 435 Zlín - Příluky, ...

Cestovní agentura. Vodácké programy pro školy, firmy, skupiny. Rafting. Půjčovna: -vodácké potřeby: - kánoe Pálava, rafty, pádla Prodej: - nafukovací čluny ROBfin.

Oprava, servis, údržba: - sportovní letadla, kluzáky: - klempířské a nýtařské práce - lakování letadel - čalounické práce - letadlové hadice - vážení letadel.

Autoservis, pneuservis, rychloservis, rychloautoservis TRUCKŮ. Autoopravna, oprava, servis: -automobily všech značek: -osobní, dodávkové (dodávky), nákladní, autobusy, kamiony, zemědělské a stavební stroje

Nákup a prodej dopravních prostředků - autobusy: -opravy užitkových vozidel -prodej PHM.

Výroba, opravy: letecké motory MIKRON III. Provozovna: letiště, Staré Město u Mor. Třebové 56932 tel./fax: 461312883 zodpovědná osoba: Václav Říha .