Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Firma Jiří Mečíř - PPS Liberec vám zajistí komplexní služby v oblasti PO a BOZP v budově vaší firmy, kanceláři nebo ve výrobním provozu. Provádíme preventivní požární prohlídky, vypracování dokumentace v oblastech PO a BOZP, pravidelné preventivní kontroly i školení zaměstnanců. Provozujeme rovněž eshop s produkty související s PO a BOZP.
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
TOPO CONZULT s.r.o.
Společnost TOPO CONZULT s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Nabízíme zpracování dokumentace BOZP a PO, školení zaměstnanců a odbornou přípravu na úseku BOZP a PO, realizaci fotoluminiscenčního značení únikových cest, získání oprávnění k řízení motorových manipulačních vozíků, odbornou přípravu pro ...
TOPO CONZULT s.r.o.
Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
Stavební firma: - generální dodávky a komplexní subdodávky staveb, - ocelové konstrukce a opláštění, - projekce, realizace - energetické zařízení, Výroba a montáž: - tlakových částí kotlů, - vzduchovodů a spalinovodů, - stabilního hasícího zařízení.

Společnost MICHEJDA safety s.r.o. Vám poskytne kompexní služby v oblasti bezpečnosti práce, ochrany zdraví a požární ochrany včetně bezpečnostního a pozemního značení.

E-shop s profesionálním vybavením pro hasiče a záchranáře. Prodej hasičského vybavení - protipožární zabezpečení, proudnice, hadice, dýchací přístroje a další. Dodávka záchranářského vybavení - transportní deky, dezinfekce, oxymetry, defibrilátory a další. Oblečení a obuv pro hasiče a záchranáře.

Společnost HEINRICH INNOVATION s.r.o. provádí inspekční činnost. poskytuje služby PO a BOZP, ochrana protipožární, revize.

Poradce požární ochrany v Ostravě - Kontroly, opravy a prodej hasicích přístrojů a požárních hydrantů - Školení požární ochrana a bezpečnost práce - Školení řidičů motorových vozíků všech tříd a druhů, základní a opakované - Vydání euro průkazů řidičů motorových vozíků

Požární bezpečnost staveb, projekční, dodavatelská a inženýrská činnost.

Komplexní služby v oblasti požární bezpečnosti staveb. Projekce, výroba, montáž, revize: - požárně bezpečnostní zařízení.

Firma Bezpečněnastavbě s.r.o. se specializuje na požární ochranu, bezpečnost práce. Koordinátor BOZP.

Komplexní služby v oblasti BOZP a PO.

ZEFA, Hasicí technika provádí: Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Společnost OPIÁN POŽÁRNÍ-REVIZE s.r.o. se specializuje na požární ochranu, BOZP, revize plynu, svářečské práce, vodo-topo-plyn, hasící přístroje a bezpečnostní prvky.

Jana Machová provádí: -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Oceňování majetku pro věci nemovité

Dodávka, prodej, e-shop - prostředky požární ochrany - výstroje, výzbroje a techniky pro hasičské a záchranářské jednotky - vyprošťovací nástroje - funkční prádlo - detektory kouře.

Poskytování servisu a poradenství v oblasti požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Společnost BEPRA profi s.r.o. zajišťuje bezpečnost práce, požární ochranu, kontroly BOZP a BO.

Revize hasících přístrojů - revize požární vody, hydrantů - revize a montáž požárních ucpávek - revize, opravy, montáž požárních dveří a uzávěrů - poskytování kompletních služeb BOZP a PO - poradenská a konzultační činnost v BOZP a PO - revize a kontroly požárních klapek aj.

Komplexní služby v požární ochraně: - kontroly a opravy hasících přístrojů požárních hydrantů - školení požární ochrany - rozvoz a plnění CO2 a potravinářských plynů Revize: - hasicí přístroje - požární vodovody - protipožární ucpávky a klapky Prodej: - hydrantové skříně - požární armatury - hlásiče - čidla, ucpávky - ...

Radana Walachová poskytuje služby v oboru bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP) a požární ochrana (PO)

Společnost PREVENT MORAVA s.r.o. se zabývá požární ochranou PO, bezpečností práce BOZP, poskytuje školení a zpracování dokumentace v oblasti PO a BOZP. Revize: - hasicí přístroje - hydranty - protipožární nátěry - zdvihací zařízení - stavební stroje.

Požární ochrana a bezpečnost práce. Zabýváme se komplexní poradenskou činností v požární ochraně (PO), bezpečnosti práce (BOZP), krizovým a havarijním plánováním. Naše působnost:celá ČR

Společnost POŽÁRNÍ A ZNALECKÁ s.r.o. provádí komplexní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, servis hasicích přístrojů a hydrantů.

Komlexní zajištění požární ochrany a bezpečnosti práce: - školení - zpracování dokumentace - pravidelné kontroly pracovišť a objektů - dodání a kontroly hasících přístrojů. Požární bezpečnost staveb.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop: - výrobky pro prevenci a likvidaci havárií, ekologické havarijní prostředky - sorbenty - sorpční drť - havarijní soupravy - čisticí utěrky a stojany - obaly na nebezpečné látky - koše, popelnice, kontejnery - ADR - výbava vozidel - hasicí přístroje, výbava HZS - norné stěny ...

Společnost Proti-ohni pan Karel Kupka se zabývá internetovým prodejem hasicích přístrojů, detektorů požárů a CO, hlásičů požárů a mnoho dalšího vybavení. Internetový obchod, e-shop: - vybavení pro hasiče - zásahová technika - potřeby pro požární sport - hasicí přístroje - detektory požáru a CO - hlásič požáru - bateriové hlásiče ...