Zvýšit bezpečí ve vašem objektu vám pomohou bezpečnostní zámky, vrata a dveře, docházkové, kamerové, zabezpečovací, stravovací či jiné systémy anebo pokladní či turniketové aplikace. Mechanické i elektronické zabezpečení nachází uplatnění naprosto všude.

Dodávka, montáž: -elektrická zabezpečovací signalizace EZS -elektrická požární signalizace EPS -systémy průmyslové televize CCTV -přístupové systémy na bázi osobních karet -docházkové systémy na bázi osobních karet -systémy jednotného času -ozvučovací systémy -za spolupráce s partnerskými firmami další slaboproudé systémy ...

Prodej, montáž: -identifikační systémy -zabezpečovací technologie -logistika -technologické aplikace -ALTEX, TIRIS, DIALOCK.

Výroba, vývoj, instalace a servis: -automatizované letecké systémy pro řízení civilního i vojenského provozu. Služby: -zpracování dat -software -projekce -elektrické zařízení -systémy GPS.

Prodej, dodávka, montáž: -telekomunikační zařízení -požární a zabezpečovací zařízení -výstavba energetických sítí.

Služby: -montáž zabezpečovacího zařízení -telekomunikační technika.

Projekce, dodávka, montáž, servis: -kamerové a propouštěcí systémy -elektrická zabezpečovací signalizace -elektrická požární signalizace -telefonní ústředny.

Výroba, prodej, servis: -indikátor kovů pro řezačky a dopravníky.

Silová a slaboproudá elektroinstalace a hromosvody: -vnitřní kabelové systémy -elektroinstalace průmyslových hal i administrativních budov včetně hromosvodů -vnitřní telefonní a datové sítě -dveřní komunikační systémy a videotelefony -elektroměrové, podružné i regulační rozvaděče včetně montáže a oživení. Měření a ...

Prodej: -automatické pohony pro garážová vrata, vjezdové brány a závory -závory -parkovací systémy -kování pro vrata a brány. Provozovna: -České Budějovice, U Pily 636.

Prodej a montáž: -zabezpečovací mřížové systémy -pevné, nůžkové, svinovací -trezory

Zřizování a prodej: -zabezpečovací signalizace -požární signalizace -elektroinstalace -elektrické přímotopné vytápění. Dodávka, montáž: -plastová a dřevěná okna.

Služby: -projekt, montáž a servis elektronických zabezpečovacích zařízení -ovládání telefonem -zabezpečení a dálkový dohled -montáž autopříslušnství

JANE SECURITY Dodávka, montáž: -zabezpečovací systémy.

Maloobchod, prodej: -autoalarmy -kamerové systémy -domovní telefony -pohony bran -nářadí -internetový obchod.

Dodávka, montáž: -elektronická zabezpečovací signalizace -elektronická požární signalizace -komunikační zařízení -kamerové systémy.

Maloobchod, prodej, montáž a servis: -společné i individuální TV antény -satelity -kamerové systémy -elektrické spotřebiče

Výroba, instalace a opravy, e-shop: - elektrické stroje a přístroje - rozvaděče nízkého napětí - vibrační čidla a příslušenství - měřící přístroje - provozní monitory - průmyslová čidla - průmyslové regulátory - řídící systémy. Zákaznické služby. .

Dodávka, montáž: -zabezpečovací zařízení a systémy.

Výroba, prodej: -rozvaděče. Služby: -průmyslová automatizace -kamerové systémy -servis, revize elektrických zařízení.

Prodej, montáž: -elektronické zabezpečovací siglalizace EZS -elektrické požární stanice EPS -kamerový systém CCTV -přístupové a docházkové systémy ACCESS -domácí telefony a videotelofony -strukturované kabeláže, anténí rozvody -zapůjčení a instalace přenosných CCTV a EZS systému.

Služby: -připojení k INTERNETU-Prachatice, Vimperk -bezpečnostní systémy -příprava projektů -elektrické požární signalizace -elektrické zabezpečovací signalizace -prodej PC -servis PC, poradenství.

Instaluji bezpečnostní dveře a kování Sherlock. Vylévám zárubně betonem proti roztažení. Přidávám další zámky, řetízky, závory a kukátka na dveře.

Projekce, inženýring, dodavatel: -regulace vytápění a klimatizace -řízení technologických a chemických procesů -software pro měření a regulace tepla.

Systémy pro regulaci odběru elektrické energie. Výroba: -přístroje -zařízení.

Výroba - mříže Výroba - kovaný nábytek Kovářská výroba - ploty - zábradlí - - kovářstvívýroba - panty - kliky - mříže - ploty - brány - zábradlí - nábytek - svítidla - krbové soupravy - svícny, ... Výroba - panty - kliky