Zvýšit bezpečí ve vašem objektu vám pomohou bezpečnostní zámky, vrata a dveře, docházkové, kamerové, zabezpečovací, stravovací či jiné systémy anebo pokladní či turniketové aplikace. Mechanické i elektronické zabezpečení nachází uplatnění naprosto všude.

Služby - komplexní služby v oblasti střežení, dohledu - návrhy, projekce a instalace elektronického zabezpečovacího systému, kamerových systémů - sledování a střežení vozidel.

Projekce, montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace - domácí telefony.

Prodej, montáž - kamerové, zabezpečovací, požární, vjezdové, vstupní systémy - veřejné ozvučení.

Výstavba, servis: - semafory - parkovací zařízení, automaty.

Dodávka, montáž, poradenství: - elektronické zabezpečovací systémy - elektrická požární signalizace (EPS) - kamerové systémy - vstupní systémy.

Dodávka, prodej - technologie pro detekci a automatizované hašení požáru - elektrická požární signalizace - elektrická zabezpečovací signalizace - detektory, sirény, majáky, hlásiče. Provozovna a výdej zboží - adresa: 17. listopadu 1379, 293 01 Mladá Boleslav.

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace.

Dodávka, prodej - regulační technika, automatizace - servopohony - snímače, spínače, hlídače, detektory, ústředny.

Společnost Elsi se zabývá elektroinstalacemi všeho druhu v rámci celé ČR. Prodáváme, montujeme a servisujeme : - kamery pro zabezpečení objektů, střežení a sledování prostor venkovních i vnitřních, kamery jsou jak klasické, tak i digitální - přenášející i zvuk. - elektrická požární signalizace značek EPS Lites, Schrack, Zettler, ...

Činnost: - protipožární ochrana staveb.

Projekční kancelář: -projektování pozemních staveb. Stavební činnost Inženýrská činnost Ochrana majetku

Montáže: - elektronické zabezpečovací systémy (EZS*), včetně kamerových systémů.

Výroba, montáž a návrhy. Identifikační média: - klíčenky s čipy dallas - karty nebo přívěšky pro bezkontaktní snímání - otisky prstů.

Bezpečnostní technologie: - seismické detektory pro perimetr - rozpoznání obličeje - detektory kovů.

Zabezpečovací, kamerové a slaboproudé systémy - elektronické zabezpečovací systémy EZS - střežící a kamerové systémy CCTV - bezpečnostní mechanické a elektronické kódové zámky - systémy kontroly a řízení vstupu EKV - elektronické požární systémy EPS - bezpečnostní okenní fólie - automatické ovládání vjezdových vrat a závor - ...

Zámečnictví a Trezory Zámečnictví: - otevírání bytů - otevírání trezorů Výroba: - trezorové klíče - klíče Prodej, servis, repase, montáž: - trezory - bezpečnostní kování E-shop.

Dodávka - elektronické zabezpečovací systémy - systémy kontroly vstupu - systémy průmyslové televize Dodávka - elektronická požární signalizace Dodávka - telekomunikační technika STA, NET

Výrobce a dodavatel dopravních informačních a řídících systémů: - elektronické orientační a informační systémy pro nevidomé a slabozraké - řídící a kontrolní systém pro MHD(rikos) - technické a programové prostředky dispečinků řízení - systém pro sledování vozidel pomocí družicové navigace GPS (columbus) - hlásiče zastávek a doprovodných ...

Služby: - zabezpečení a monitoring domů, bytů, chalup, chat, komerčních prostor

Inteligentní slaboproudé systémy, montáž, instalace, servis - bezpečnostní, řídící a audiovizuální technologie

Bezečnostní technika: - bezpečnost majetku - požární a osobní bezpečnost - osobní bezpečnost - prodej bezdrátových termostatů.

Dodávka, montáž: - technické systémy sloužící k zabezpečení a ochraně majetku i osob.

Výroba a prodej zrcadel. Dopravní zrcadla: - kruhová - obdélníková - obdélníková s výhřevem - nerozbitná zrcadla - z polykarbonátu Průmyslové zrcadla vhodná pro bezpečný provoz v průmyslových, bytových, velkých skladovacích prostorech a v průmyslových objektech. Kontrolní zrcadla, inspekční zrcadla: - jednoduché - osvětlené ...

E-shop: - domovní telefony - videotelefony - přístupové systémy - fotopasti

Oprava, servis: - elektronika - domácí spotřebiče Výroba jednoduchých elektronických zařízení