Lékařská zařízení, jako jsou lékárny, ambulance a klinická pracoviště je potřeba zařídit funkčním vybavením. Nesmí zde chybět zdravotnický nábytek, mikroskopy, laboratorní technika, výdejna léčiv, vyšetřovací křesla, přístroje a další nezbytné součásti.

Prodej, služby: - stomatologického zařízení - stomatologických materiálů - nástrojů a zdravotnické techniky - stomatologické potřeby - zubní ordinace - zubní laboratoře - dentální potřeby - dentální pomůcky.

Výroba, prodej: - pacientské monitory - infúzní a injekční pumpy - ultrazvukové přístroje, sondy. Pobočka: - Vídeňská 1958/9, Praha - tel: 241 470 539.

Zprostředkování obchodních kontaktů (export, import): -jihovýchodní Asie (Čína, Hong-Kong, Korea, Thajsko, Taiwan, Indonésie, Japonsko). Velkoobchod, import: -porcelán a keramika -spotřební elektronika -spojovací a zabezpečovací technika -lékařská technika, prostředky alternativní medicíny -světelná technika, domácí potřeby ...

Prodej materiálu a zařízení týkajících se chlazení a klimatizací. Prodej energeticky úsporných a ekologických systémů vytápění – tepelných čerpadel. Prodej zdravotní techniky ve spolupráci se společností Entermed, výrobcem zdravotní techniky z Holandska.

Servis, oprava, montáž: -zdravotnická technika, zdravotnická zařízení -nemocnični lůžka ERGON a všechny jejich výrobky.

Vývoj, výroba, prodej: -lékařská technika: -vyhřívaná lůžka pro novorozence -ultrazvukový inhalátor Ultrasonat U810 -fototerapeutická lampa FL 2010 -vyhřívaná podložka RD-95 -vyhřívaný nebulizátor OH-95 -vyhřívaná miska na operační roztoky VMO-06.

Distribuce, prodej: - stomatologické soupravy ADEC (USA) - RTG přístroje GENDEX (USA, Itálie) - intraorální, panoramatické, vyvolávací automaty, intraorální kamery, digitální zpracování rtg. - sterilizátory, parní autoklávy MELAG (SRN) - odlučovače amalgámu METASYS, CATTANI, DURR - koncovky W+H (Rakousko), BIEN AIR (Švýcarsko), EMS ...

Vývoj, výroba a prodej dentálních implantátů a souvisejících produktů pro regeneraci měkkých i tvrdých tkání v dutině ústní.

Výroba farmaceutických substancí: - základní látky pro výrobu léčiv - léčiva - vaty - obvazové prostředky pro zdravotnické účely. Velkoobchod: - farmaceutické výrobky - zdravotnické přístroje - ortopedické potřeby.

V únoru 2009 došlo k přejmenování společnosti Arabesque na ESENTA s.r.o. Portál CeskaMedicina.cz prezentuje významné distributory a výrobce z oblasti: - zdravotnictví - farmacie - laboratorního a medicínského vybavení - lázeňství

Společnost Henry Schein Dental s.r.o. - distribuce stomatologických materiálů..

Výroba, prodej, zastoupení zahraničních firem, dovoz: - oční zboží - kompletní i doplňkový sortiment pro oční optiky - výstavní kazety pro provozovny - distributorské kufry pro firmy - čistící prostředky na optiku ČIBR - výdejní pouzdra FINISH PACK - brýlové obruby značek SABINA, CAMEO, ZENITH, LAZEK, MATRIX, JAGUES LOMONT, ...

PRODEJ: - přístrojové vybavení pro veterinární kliniky, rentgeny, ultrazvuky, zařízení k digitalizaci RTG obrazu, narkotizační zbraně

Prodej, dodávky: -lékařská laboratorní diagnostika pro oblast mikrobiologie, biochemie, imunochemie a hematologie.

Firma KURADENTAL s.r.o. byla založena na základě zkušeností na trhu stomatologie a dobrých vztahů se společností KURARAY DENTAL v roce 2006. Naším cílem je seznámit širokou a to jak laickou tak odbornou veřejnost s novinkami v oblasti stomatologie, v jejímž oboru je společnost KURARAY DENTAL průkopníkem.

PALLMEDIC-CZ Dodávka: - zboží a služeb pro zdravotnická zařízení. Provozovna: Vojkovice ev. č. 81 667 01 Vojkovice

Prodej, servis: -sterilizační technika -mycí automaty -testy sterilizace.

Prodej, servis: -zdravotnická technika, zařízení -rentgen -zubní vrtačky -EKG* -sterilizátory -ordinační nábytek -spotřební materiál -vybavení zubních laboratoří.

Vývoj, výroba: -zdravotnická technika -stropní stativy -kyvná ramena -stropní instalační mosty a lůžkové rampy pro oddělení ARO, JIP, operační sály i lůžková oddělení. Projekce, dodávka, montáž: -komplexní potrubní rozvody kyslíku, stlačeného vzduchu, vakua a dalších plynů pro zdravotnictví, farmacii, potravinářský a ostatní ...

Specializace na následující oblasti: Vybavení operačních sálů: - chirurgické lasery - operační stoly - osvětlení - chirurgické nástroje - a další. Lékařské přístroje: - EKG - EEG - Holtery - defibrilátory - monitorovací systémy..

Firma ViDiS s.r.o. nabízí: Systémy pro zdravotnictví: - pracovní stanice PACS - radiodiagnostika - archivace.

Zabýváme se vývojem, výrobou a servisem zdravotnické techniky. Specializujeme se na systém pro digitální záznam, analýzu a archivaci EEG/EP a polysomnografie.

Dodavatel přístrojové techniky pro veterinární praxe - ultrazvuky, monitory, oxymetry, otoskopy, fonendoskopy. - humánní lékařské praxe