Lékařská zařízení, jako jsou lékárny, ambulance a klinická pracoviště je potřeba zařídit funkčním vybavením. Nesmí zde chybět zdravotnický nábytek, mikroskopy, laboratorní technika, výdejna léčiv, vyšetřovací křesla, přístroje a další nezbytné součásti.

Oprava, servis: -zdravotnická technika: -stomatologiecká, zubařská.

Prodej: - zdravotnické prostředky pro hemodialyzační střediska.

Výroba, montáž, prodej, kontrukce: - kovové konstrukce - nerezový nábytek - BLANCO lékařská technika - lékařská technika - mobilní funkční vybavení pro operační sály - otočné sedačky a pojízdné otočné židle pro operační sály - vybavení operačních sálů - lehátka pro vyšetření a ošetření - transportní a víceúčelové vozíky - ...

Zdravotní technika prodej: - plicní ventilátory - masimo technologie - intenzivní péče - anestézie - neonatologie - kyslíková a inhalační terapie - ostatní.

Zpracování nerezi: - soustružení - frézování - svařování - broušení. Výroba, servis: - operační stoly RAMED, jejich doplňky. Vestavby na převoz rakví pro pohřební služby do různých typů vozidel. Výroba: - gastrozařízení - vevařování a broušení dřezů.

Velkoobchod, prodej: - farmaceutické výrobky - zdravotnické přístroje - ortopedické výrobky.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce, prodej zdravotnické techniky: - Sterilizace: - autoklávy přehled - skříňové autoklávy T MAX - stolní velkoobjemové rychlosterilizátory - dezinfekční myčky - EKG přístroje šestikanálové a dvanáctikanálové s měřením i s možnou interpretací v provedení bez nebo s displejem - ...

Výroba, prodej: - implantabilní technika - lékařská technika - kardiostimulátory, elektrody. Oprava: - zdravotnická technika.

Distribuce: - dentální nástroje, materiály, potřeby, pomůcky - stomatologické nástroje. Záruční i pozáruční servis. Odborná stomatologická školení.

Velkoobchod, prodej, distribuce, dovoz, import: Zdravotnická technika: -diagnostické přístroje -elektrické přístroje -první pomoc -vybavení ordinací -sterilizátory a výrobky z nerezu -kancelářský nábytek -lékařské přístroje -elektrochirurgie -váhy, výškoměry, různé -chirurgické nástroje -nemocniční ...

Zpracování nerezového materiálu, výroba: - zařízení pro gastronomii a zdravotnictví - dřezy, vozíky, výlevky, digestoře, regály, police, rošty - myčky, stolky, kontejnery, vany, vaničky.

Výroba, oprava, servis: -dobné lékařské přístroje, nástroje. Služby: -automatické zpracování dat -poskytování software.

Prodej zdravotnické techniky: -zařízení pro vybavení ordinací praktických lékařů, gynekologů a zvěrolékařů -ceny o 40% nižší, než u srovnatelných zahraničních výrobků.

Komplexní dodávky lékařské techniky (lékařská technika, zdravotnické potřeby, lékařské nástroje) pro státní i privátní sektor, nabízí široký sortiment produktů pro oblast gynekologie, urologie, chirurgie, kardiologie, kardiochirurgie, neurologie, ortopedie, gastroenterologie, geriatrie aj., včetně kompletního vybavení operačních sálů.

Výroba, distribuce: -lékařské přístroje -lékařské nástroje -zdravotnické potřeby.

Prodej a servis zdravotnické techniky: -servis zubních ordinací včetně dodávky nových přístrojů -zubní soupravy -nástroje.

Společnost Eurotec Medical, s.r.o. Vám nabízí velké množství služeb a produktů v oblasti rehabilitační, lékařské, ošetřovatelské a kosmeticko – regenerační péče.

Oprava, servis, prodej: - optické přístroje - zařízení pro oční optiky.

Prodej, servis: - zdravotnická technika.

Laserová technika. Výroba, opravy, instalace: -lékařské přístroje -elektrická stroje -elektrické přístroje.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001. Velkoobchod, maloobchod, prodej zdravotnického materiálu: -ventilace, vzduchové cesty -resuscitační vaky a masky -intubace, vzduchovody -laryngoskopy -odsávačky -přístrojové vybavení -transportní ventilátory -pulsní oxymetry -tonometry -injekční dávkovače ...

Velkoobchod: -medicínská,laboratorní a měřící technika.

Zabýváme se prodejem a servisem lékařských přístrojů Agilent. Hlavní nabídku tvoří monitorovací systémy vitálních funkcí. Nainstalujeme nově zakoupené přístroje, zařídíme záruční a pozáruční opravy.

Prodej - masážní, relaxační, polohovací a vibrační křesla Servis - masážní, relaxační, polohovací a vibrační křesla

Výroba - stroje a nádrže pro potravinářství Kovoobrábění soustružení, frézování Svářečské práce Zámečnické práce Výroba - stroje a doplňky pro farmaceutický průmysl