Mezi důležité díly strojů patří ložiska a řetězy. Nakupujte přímo od výrobců anebo u osvědčených dodavatelů. Výkovky nejrůznějšího charakteru určené pro další obrábění či jiné důležité díly pro strojní výrobu jsou vám k dispozici z první ruky.

Prodej: - ložiska a příslušenství - gufera, O kroužky - klínové řemeny - nářadí, nástroje - spojovací a hutní materiál - Loctite - hadice - brusivo - výroba hydraulických hadic - svařovací materiál - pojezdová kola.

Prodej - autorizovaný distributor: - ložiska ZVL*, ZKL*, SKF* - gufera - písty - čepy - kroužky - ložiskové domky - mazací tuky - stahováky - diagnostické přístroje na ložiska.

Prodej - autorizovaný distributor: - ložiska ZVL, ZKL, SKF - gufera - písty - čepy - kroužky - ložiskové domky - mazací tuky - stahováky - diagnostické přístroje na ložiska.

Naše společnost TROMA, spol. s r.o. sídlící ve Žďáře nad Sázavou se již 30 let zabývá dovozem a prodejem ložisek a náhradních dílů a strojních komponentů pro hydrauliku, pneumatiku, pohony a elektro a průmyslovou automatizaci, včetně kompletního obchodně-technického servisu. V našem sortimentu naleznete také měřicí přístroje, valivá ložiska, ...

Maloobchod, prodej: - PALETY - výkup a prodej - zemědělské stroje, traktory - náhradní díly pro zemědělskou techniku - klínové řemeny - vysokotlaké hadice - ložiska, gufera - řetězy válečkové - výkup a prodej velkoobjemových vaků Big Bag - prodej kontejnery IBC 1000L.

Výroba: -lehké ocelové přístřešky rozpon 6 a 8 m -mostní přejezdové váhy do 30 t -kotle na asfalt pro stavebnictví -ozdobné oplocení pro rodinné domky a rekreační oblasti -přenosné ocelové garáže a sklady -kovové konstrukce na zakázku -pařáky na brambory.

Prodej: - l ožiska pro strojírenství, automobily, zemědělské a stavební stroje značek SKF, ZKL-ZVL, NTN, FAG, INA, ložiska do nenáročných provozů ostatních výrobců např. GPZ, CHINA - gufer pro strojírenství, automobily, zemědělské a stavební stroje značek Gumokov, INCO, KTT, CR - silenbloky zanček Gumokov a Rubena - spojovací materiál ...

Prodej: - kluzná ložiska - kluzná pouzdra DU, DX, KU, KX, - kloubová ložiska - pouzdra s grafitovými hnízdy - celobronzová pouzdra - ložiska typu DEVA - ložiska ze spékaných (sinter) materiálů - pístní čepy - kovové filtry - vstřikovací trubky

Firma T.E.A. TECHNIK s.r.o. se specializuje na dodávky technických komponentů pro lineární vedení, pohony a převody. Dodávky, poradenství, prodej: -lineární vedení rolničková -lineární vedení s oběhovými kuličkami -lineární vedení včetně pohonu -kuličkové šrouby -kuličková pouzdra -vodící tyče -linearsety -převodovky kuželové, ...

Ložiska Ostrava Ložiska-Gufera-Klínové řemeny-O kroužky

Výroba: - díly lodních vrátků - ocelové konstrukce, případně včetně montáže - speciální ocelové a hliníkové konstrukce. Strojní opracování - soustruhy, karusely: - výkovky, odlitky, svařence. Vodorovná vyvrtávačka WHN13-8: - opracování svařenců - svařovací aprobace GK, BV, ABS.

Prodej ložisek, řemenů, lineárního vedení, řetězů, maziv, těsnění a dalších strojních komodit s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi- obchodnímu partnerovi společnosti PK SERVIS technické součásti s.r.o.

PK SERVIS Group s.r.o. prodává řemeny, řetězy, ložiska, maziva a oleje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - ložiska, autoložiska, řetězy, řemeny, gufera, segerovy pojistky - mazací tuky a oleje, mazací technika, nářadí, autodíly.

Obchodní zastoupení švédského koncernu SKF AB. Velkoobchod - ložiska, těsnění, řemeny, spojky, řetězy. Výrobky jsou určeny pro průmysové aplikace a automobilový průmysl. Maloobchodní prodej zajišťujeme výhradně prostřednictvím autorizovaných distributorů. Jejich seznam naleznete na www.skf.cz. Na adrese sídla firmy se nenachází prodejna ...

Prodej - autodíly - autodoplňky - autobaterie - autokosmetika - náhradní díly - ložiska - alternátory - těsnění - výfuky.

Společnostn 2MaNet, s.r.o. zajišťuje prodej: - ložiska - gufera - klínové řemeny - okroužky - manžety - řemenice - ozubená kola - řetězy, spojky - barvy - laky - drogerie - nářadí - železářství - spojovací materiál - oleje, maziva - hadice.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ložiska-valivá, lineární, příslušenství - šrouby-kuličkové, válečkové - nářadí-montáž a demontáž ložisek - přístroje-bezdemontážní diagnostika. Pobočka.

Velkoobchod, maloobchod: -řetězová kola -ozubená kola -kuželová soukolí -ozubené řemenice -převodovky a elektrické motory -mechanické zvedáky Speciální díly jsou vyráběny na základě požadavků zákazníků.

Výroba, prodej: -zdvihací, zvedací prostředky -lanové prostředky -vázací a uchopovací technika k zavěšení -speciální lana -ocelová lana -lanové řetězové-tř.8-10 textilní -koncovky pro lana a řetězy -lanové navijáky -sněhové a ochranné řetězy -řetězy s příslušenstvím pro těžbu dřeva -řetězová zdvihací zařízení -nerezové prvky pro ...

PRECISE MOTION Člen skupiny Schweiz Maschinen Bau AG. Výroba, prodej: -kuličkové šrouby (třídy přesnosti IT1, IT3 a IT5 dle norem ISO a DIN) v provedení broušeném, válcovaném a okružovaném -trapézové šrouby a matice -vodící tyče pro valivé vedení -lineární aktuátory. Oprava, servis: -kuličkové a trapézové šrouby. Služby: ...

Prodej strojního materiálu.

Velkoobchod, maloobchod: -zemědělské stroje -náhradní díly k zemědělské technice -klínové řemeny -válečkové řetězy -filtry, ložiska

Technická diagnostika strojů a zařízení: - vibrační diagnostika, ON-LINE systémy - provozní vyvažování jednorovinné a vícerovinné - laserová a optická měření - tribodiagnostika-analýzy olejů a maziv. Prodej: - ložiska - těsnící prvky-gufera, kroužky, manžety - klínové řemeny - seeger pojistné kroužky. Školení, semináře diagnostiky.