RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Prodej, projekce, revize, dodávky a montáže: - tepelných čerpadel a solárních systémů, dodávky a montáže řídících systémů, měření a regulace.

Vývoj, výroba: - osobní radiostanice - ruční a mobilní stanice - vícepásmové systémy - datová zařízení - příslušenství - telefonní technika - časoměrná technika - elektronika pro letectví.

Maloobchod, prodej, montáž, poradenství: - satelitní a anténní technika - audio-video: reproduktory, MP3 přehrávače, sluchátka, zesilovače - car audio: reproduktory, reprobedny, výhybky - měřící přístroje: analogové, digitální - pc - komponenty: periferie, web kamery atd. - satelitní technika: paraboly, přístroje - ...

Výroba, prodej: - odporové snímače teploty Pt100, Pt1000, Ni1000 - snímače teploty s proudovým a napěťovým výstupem - snímače teploty s digitální komunikací - snímače teploty digitální-Dallas - snímače teploty a vlhkosti - převodníky ( výstup proudový, napěťový nebo frekvenční) - elektronické termostaty - ovladače a regulátory ...

Vývoj, výroba a prodej elektroniky: - elektronické vážící a technologické systémy - plošinové váhy, váhy pro vážení imobilních klientů, váhy pro sledování pitného režimu, jeřábové váhy a dynamometry, dynamické nápravové váhy pro vážení silničních kolových vozidel, váhy s připojením WiFi, zakázkové systémy - průmyslové inkoustové tiskárny: ...

Prodej, oprava, servis: - přístroje Dynisco - měřící snímače, vyhodnocovače - laboratorní přístroje - originální díly pro vstřikovací a vytlačovací stroje

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - tvrdokovové ( karbidové ) a diamantové nástroje pro broušení, frézování, leštění, vrtání, řezání, práci se sklem - brousící a leštící přístroje - ultrazvukové vany - měřící přístroje. Broušení a vrtání karbidem a diamantem.

Výroba, vývoj, programování: - průmyslové systémy, - zakázkové měřící přístroje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - instalační materiál - elektronika - elektrospotřebiče - akustika, ozvučení - elektronické součástky - měřící technika - osvětlovací technika.

Dodávka kompletních řešení: - stroje pro elektrický a automobilový průmysl - desky plošných spojů - technologická zařízení - materiály pro elektrotechniku - měřící systémy - čištění plošných spojů - zařízení pro přípravu výroby.

Výroba: - detektor úniku plynu - detekce výbuchu plynu - detekce toxických plynů - napájecí zdroje - hořlavé a CO - stacionární detektory úniku plynu - přenosné detekční přístroje.

Prodej, servis, opravy a montáže: - váhy.

Autorizované metrologické středisko K70 pro úřední ověřování stanovených měřidel: -lékařské tonometry. Akreditovaná kalibrační laboratoř č. 2249. Kalibrace v oborech: -elektrické veličiny -frekvence a čas -teplota -relativní vlhkost -délka -tlak. Služby: -metrologické poradenství -konfirmace měřidel -servis měřící ...

Maloobchod, prodej: -elektronické registrační pokladny -pokladní systémy, pokladny -elektronické váhy, skenery, bankovní tiskárny, pokladní zásuvky, etiketovací kleště ... -spotřební materiál: -kotouče, etikety ... Záruční a pozáruční servis.

Měření a regulace, automatizace, SEUROP klasifikace. Výroba a vývoj: - měříčí a regulační technika. Vodoinstalace. Montáže, opravy a rekonstrukce : - chladící zařízení.

Dodávka, prodej: -ocelová sila, zásobníky -šnekové dopravníky, míchačky -filtry -pojistné klapky, šoupátka, uzávěry -plnící hubice -vibrační dna -plničky pytlů -vážící a dávkovací systémy -sondy hladiny. Provádíme kompletní dodávky linek na výrobu suchých míchaných stavebních směsí a zpracování sypkých hmot.

Dodávka, montáž, instalace: -silnoproudé a slaboproudé rozvody -přístupové systémy: -kontrola přístupu, docházky, stravování -zabezpečení proti vloupání - EZS -požární signalizace - EPS -video technika: -kamerové a monitorovací systémy, domácí videotelefony -ozvučovací systémy.

Servis, oprava, montáž: - měřící a regulační technika - speciální kabely - kabelové žlaby. Prodej: - měřící a regulační technika. Služby: - projektová činnost v oblasti SŘTP a elektro - dodávka, montáže SŘTP a elektro - zpracovaní aplikačního software.

Výroba rozvaděčů. Velkoobchod, prodej, maloobchod: - elektroinstalační materiál - měřící a regulační technika, MaR - svítidla. Výroba - rozvaděče. Montáž: - řídící systémy pro průmyslovou automatizaci - trafostanice.

Sdružení RAD - UH: - měření radonu - ochrana proti radonu.

Dodávka a montáže silnoproudu a slaboproudu. Poskytování služeb v oblasti měření a regulace. Montáže rozvaděčů, elektroinstalace v čistých prostorech.

Velkosklad: -laboratorní potřeby a zařízení: -laboratorní sklo (pipety, zkumavky, baňky, džbány, lékovky) -laboratorní porcelán (kádinky, misky, odměrky) -teploměry, vlhkoměry, areometry -laboratorní plasty -pomůcky a dezinfekce: -filtrace -dávkování -laboratorní přístroje: -laboratorní váhy -ohřev a chlazení ...

Dodávky řídících systémů a přístrojového vybavení pro automatizaci průmyslových procesů. Dodávky měřících přístrojů. Prováděcí projekty. Seřízení a uvedení do provozu. Montáž, servis a revize.

Dodávka - systémy automatizovaného řízení budov Výroba - elektrické rozvaděče Dodávka - měření a regulace kotelen

Komplexní dodávka, montáže: -plynové kotelny II. a III.kategorie -parní a horkovodní předávací stanice. Práce: -topenářské -plynařské -vodoinstalační -systémy ohřevu TUV -měření a regulace.