Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Výroba, prodej vázací a zvedací techniky: -textilní smyčky -ploché a upínací pásy -třmeny -kladkostroje. Revize zdvihacích zařízení.

Prodej, servis, opravy: -vysokozvižné vozíky -repasované-použité vysokozvižné vozíky -provádění technických kontrol vysokozdvižných vozíků. -školení řidičů vysokozdvižných vozíků -prodej náhradních dílů.

Služby: -měřicí a regulační technika -elektroinstalace.

Maloobchod, prodej: -autoalarmy -kamerové systémy -domovní telefony -pohony bran -nářadí -internetový obchod.

Prodej: -profesionální prodejní a servisní zázemí pro zemědělskou, komunální a zahradní technika od firmy JOHN DEERE, JCB, -ucelené linky závěsných strojů od předních evropských výrobců (Annaburg, Lemken, Agrio, …) ROC -speciální stroje vlastní produkce -kovovýroba -traktory -kombajny -řezačky -pluhy -secí stroje -dopravní a ...

Dodávka, montáž: -elektronická zabezpečovací signalizace -elektronická požární signalizace -komunikační zařízení -kamerové systémy.

Výroba, prodej, servis, revize: -vázací prostředky -metrážní lana-ocelová i textilní -vázací řetězy -vázací lana-černé i pozink -nekonečné textilní vázací prostředky -zvedací pásy-včetně ochrany pasu proti poškození, textilní a kovová oka -stahovací pásy-pro zajištění nákladu -manipulační svěrky a prostředky -školení ...

Telekomunikační technika-montážní práce: -kabely, kabelové formy. Výroba: -desky plošných spojů -vinuté prvky-transformační a elektromechanická počítadla hovorů -zdravotnická technika-inkubátory, diagnostické, rehabilitační přístroje -městský mobiliář: -telefonní kabiny -autobusové zastávky -reklamní tabule ...

Prodej a servis: Zemědělská technika a mechanizace -CASE, KVERNELAND, VALTRA, DIECI, GIANNI FERRARI, MAYER -traktory -kombajny -pluhy -sekačky na úpravu parkových ploch -stroje pro sklizeň pícnin -žací stroje -shrnovače -obraceče píce -sběrné lisy -sběrné vozy -rozebírače balíků -baličky balíků -postřikovače, ...

Prodej: -ruční nářadí -elektrické nářadí -pneumatické nářadí -spojovací materiál -autoelektro příslušenství -brusný a řezný materiál -vrtáky -stavební a nábytkové kování -skladovací systémy -automobilová chemie -kompletní vybavení dílny.

Prodej, maloobchod: -elektrospotrebiče pro domácnost -lednice, mrazáky, sporáky, pračky, myčky, bojlery, vysavače, mikrovlnné trouby, vestavné spotřebiče a elektronika-t.j.televize, videa, videokamery, hifi věže, DVD, autorádia, audiosystémy, satelitní technika, GSM mobilní telefony a další. Zakázková výroba: -nábytek ...

Opravy, montáž: -elektrické zařízení: -transformátory.

Velkoobchod, prodej: -stroje a zařízení pro malé, velké i ty největší kuchyně -konvektomaty, zchlazovače -gastronádoby, sporáky, kotle -fritézy, mycí stroje -kávovary, pánve, stoly, dřezy -výlevky, police, regály, skříně, -naběráky a mnoho jiného, ve Vašem provozu potřebného -jednotlivé gastronomické ...

Výroba: -laminátové lodě všeho typu -laminátový program pro zemědělství, pro automobilový průmysl -ekologické nádrže, sila jímky -veškerá ostatní laminace -dětské skluzavky -laminátový program pro sportoviště.

Výroba, prodej: -přístroje, vybavení, spotřební materiál pro patologii, hystologii, cytologii a anatomii.

Prodej: -kadeřnické potřeby -vlasová kosmetika.

Oprava, servis: -traktory a přípojná vozidla, pracovní stroje a lehká užitková vozidla -měření emisí dieselových motorů všech typů včetně traktorů -příprava a zajištění STK -zámečnické práce.

Prodej: -kompletní sortiment topenářského zboží -nástěnné kotle průtokové, kondenzační, stacionární kotle -zásobníky TUV, regulace, solární kolektory -tepelná čerpadla, radiátory a další topenářské zboží -komplexní nabídka řešení vytápění a topení.

Služby: -geodetická kancelář -geodetické práce -podklady pro projekty -zaměřování inženýrských sítí -vytyčování staveb -geometrické plány. Prodej, servis: -geodetické přístroje.

Prodej, servis, oprava: -dřevoobráběcí stroje -brusky, cinkovačky, dlabačky, frézky, hoblíky, lisy, odkorňovací zařízení, olepovacky, pily, pěchovačky, sušárny, formátovací a frézovací stroje -prodej použitých strojů a zařízení -zplynování dřeva, výroba elektrické energie

Komplexní služby PO a BOZ: -školení, testy, zkoušky.

Služby: -úklid čistícími stroji-dodávka čistících prostředků -čištění-povrchy, fasády -sečení trávy s odvozem. Výroba: -čistící stroje. Prodej, opravy, servis: -čistící technika ALTO-WAP*, ALTO-KEW*, CLARKE, HAKO.

Energetika, teplárenství, průmysl: -aplikovaný výzkum a vývoj -výroba a rozvod elektrické energie -ostrovní provozy energetických soustav -provoz a rozvoj elektrizační soustavy -automatizace provozu a chránění distribučních sítí -dispečerské řízení a dispečerské řídicí systémy -elektronické systémy a specializované měřicí přístroje ...

Prodej, montáž: -elektronické zabezpečovací siglalizace EZS -elektrické požární stanice EPS -kamerový systém CCTV -přístupové a docházkové systémy ACCESS -domácí telefony a videotelofony -strukturované kabeláže, anténí rozvody -zapůjčení a instalace přenosných CCTV a EZS systému.