Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Projekce, dodávka, montáž: -automatizace technologických celků.

Návrhy, realizace, montáž, prodej, e-shop: -zabezpečovací systémy -řídící a regulační systémy -inteligentní elektroinstalace

Výroba, prodej: -postřikovače-samojízdné, návěsné, nesené nástavbové -díly na postřikovače -čerpadla -filtry -armatury. Oprava, rekonstrukce: -starší typy postřikovačů.

Maloobchod, prodej, e-shop: -náhradní díly pro zahradní a komunální techniku -pilové řetezy -pilové lišty -struny -oleje, maziva

Dodávka, prodej, maloobchod, e-shop: -gastronomické vybavení

Projekce, revize, montáž: -slaboproudé elektroinstalace. Práce: -elektroinstalatérské. Montáž: -kamerové systémy. -antény, satelity. -elektronické zabezpečovací systémy.

Jsme přímým dovozcem lešení firem IPPIS a FARAONE - pojízdná lešení, žebříky, prac. schůdky, hydraulické plošiny. Provozujeme: velkoobchod, maloobchod, půjčovnu nářadí, půjčovnu rámové lešení / pojízdné lešení. Dále prodáváme stavební a zahradní stroje a nářadí a provádíme oblíbené, odborné měření - termoměření kvalitní termokamerou Fluke ...

Konstrukce, výroba: - měřící přístroje ( vzduchová měřidla) - nastavovací kroužky z kalibrační oceli

Prodej, servis, opravy: -zdravotnická technika.

Web se zaměřuje na zákonné revizní prohlídky zařízení obsahující regulované a fluorované skleníkové plyny, které poškozují ozonovou vrstvu. Nabízíme kompletní činnosti v oblasti revize chladících zařízení.

Půjčovna - přívěsy - autoboxy Prodej a servis, revize - hasicí přístroje vodní, práškové, sněhové, hydrantové systémy prosklené, hydrantové systémy plné dveře Zpracování dokumentace požární ochrany - školení zaměstnanců a požárních hlídek E-shop - aku sady - zahradní technika - úhlové ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - alkoholické a nealkoholické nápoje. Prodej, servis: - lesní i zahradní technika Husqvarna.

Prodej a servis zemědělské techniky. Prodej, servis traktorů JCB Fastrac a manipulátoru JCB.

Dodávka: -elektroinstalační materiál. Elektroinstalační práce. Návrh, montáž: -tepelná čerpadla. Dodávka, montáž, servis: -klimatizace -vzduchotechnika.

Dodáváme magnetostrikční snímače polohy, rychlosti a hladiny pro průmyslovou automatizaci značky Temposonics a Level Plus. Jsme výhradními zástupci firmy MTS Sensor technologie GmbH&Co.KG. Vyrábíme hydraulickou techniku na zakázku.

Yacht-Charter ve světě, pronájem plachetnic, katamaránů, motorových lodí a člunů v Chorvatsku, Černé Hoře, Itálii, Řecku, Turecku, Karibiku. Luxusní jachty s posádkou, yachtinvestment, bazar lodí, firemní školení, teambuilding, e-shop, pojištění, pojištění kauce, počasí...

Chladírenský servis. Záruční a pozáruční servis domácího chlazení. Servis autoklimatizací. Opravy a montáže chladící a klimatizační techniky.

Montáž, servis: -chladničky -mrazničky -průmyslové chlazení.

Služby: -opravy a údržba komunikací -dopravní značení vodorovné, svislé -zemní práce -zajištění zimní údržby.

Zemědělské stroje a nářadí, Prodej: -veškerá tuzemská zemědělská technika -zastoupení firmy Daňhel (John Deere) -prodej autobaterií Bëren -stroje na sklizeň píce -elektrické ohradníky.