Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Výroba, prodej: -ocelové konstrukce -průmyslové tlakové nádoby -ocelové nádrže -silniční přepravníky sypkých materiálů -odlučovače a zařízení pro čištění vzduchu -suché cyklonové odlučovače -mokré hladinové odlučovače prachů slévárenských, hutních a keramických provozů -průmyslové odlučovače prachu a kouře -radiální ...

Montáž: -elektronické zabezpečení objektů -kamerové a docházkové systémy -elektronická požární signalizace -pohony vrat a bran Regulace: -topení, šetřící systémy.

Prodej, servis nástrojů a nářadí pro dřevozpracující a kovozpracující výrobu. Prodej brusiva, spojovacího materiálu, lepidel a přípravků pro čištění a údržbu nástrojů a strojů. Prodej a servis lesní a zahradní techniky.

Výroba, řemesla: - přesné a náročné díly a montážní celky - CNC strojní obrábění 2D, 3D a 5D Prodej: - obráběcí stroje

Zakázková kovovýroba strojů a jejich částí. Pro naše zákazníky vytváříme: - díly pro zemní stroje, bagry, rekultivátory a strojové linky - čelní manipulátory a zemní stroje - strojní součásti - ocelové konstrukce. A nabízíme také služby: - soustružení - svařování v ochranné atmosféře - tryskání ocelovými broky - frézování ...

Dodávka, montáž, služby - radiátory - bytové vodoměry - měření tepla - regulace vytápění

Prodej: -zahradnické potřeby -ovocné a okrasné dřeviny -květiny, semena -drobná mechanizace. Služby: -zpracování amatérských fotozakázek.

Prodej -sériové a zakázkové hydraulické válce, pístnice -hydraulické rozvaděče, čerpadla, pumpy -agregáty, hydromotory -trubky i honované, hadice, šroubení -chromované pístní tyče.

Výroba, prodej, servis: -zemědělské stroje -balící stroje -štěpkovače -manipulační technika.

Internetový obchod. Prodej a servis: -lesní zahradní technika Husqvarna -elektrické nářadí Metabo, Bosch, Narex, Makita -sněhové frézy Partner, MTD -elektrocentrály Honda, Briggs&Stratton -lišty, řetězy pro harvestory.

Dřevařská technologie-projektování, výroba, dodávka, servis: -dopravníkové systémy -kompletní pilnice -manipulační sklady kulatiny a výřezů -adjustační řeziva -mobilní pásové pily SERRA -pilařské linky s rámovými, pásovými pilami -agregátní technologie -třídící stanice dřevoodpadu -manipulačních, třídících vozíků -technologií ...

Prodej: -části podvozku -rzdová soustava -motorové díly -karosářské díly -výfukové systémy -zapalovací a elektrické části -autopříslušenství -autokosmetika -tmely a lepidla -maziva a aditiva -nemrznoucí směsi -diagnostika a vybavení servisů -originální autodíly.

Výroba: -příslušenství ke stavebním strojům.

Zemědělská výroba: -jatka -uzenářství, řeznictví -myslivost. Oprava: -zemědělská technika. Autodoprava.

Prodej: -elektrospotřebiče pro domácnost -televize, videa, rádia, magnetofony, myčky, ledničky, mrazničky, vysavače, mikrovlnné trouby, roboty, pračky -kuchyňka -nástroje, nářadí -zahrada -čerpadla, sekačky, hadice, květníky, příslušenství k vodě i sekačkám -motorové oleje -krbová kamna, kachlová kamna, sporáky -kotle, ...

Regulace vytápění, tepelná čerpadla DANFOSS, alarmy, kamery, kompenzace jalového proudu, hlídače 1/4 hod maxima, PLC MOELLER - EATON, převíjení elektromotorů

Služby: -připojení k INTERNETU-Prachatice, Vimperk -bezpečnostní systémy -příprava projektů -elektrické požární signalizace -elektrické zabezpečovací signalizace -prodej PC -servis PC, poradenství.

Velkoobchod, prodej: -zemědělské stroje, příslušenství a nářadí. Výroba: -nože, nástroje, železářské výrobky.

Výroba, opravy: -ložiska -ozubená kola -převody a jejich díly. Velkoobchod, prodej: -železářské zboží -instalatérské a topenářské potřeby.

Prodej, servis: -svářecí technika -svařovací stroje -přídavné materiály -technické plyny-LINDE.

Instalatérské práce. Opravy a montáže: -čerpací technika.

Technické služby. Služby: -úklid -odvoz odpadu -udržování zeleně.

Technické služby. Služby: -úklid -odvoz odpadu -údržba zeleně.

Prodej - šicí, žehlicí a střihací technika Servis - šicí, žehlicí a střihací technika