Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Tomáš Jelínek provádí kontrolu, údržbu a prodej hasicích přístrojů, požárních vodovodů a hydrantů.

Plynové vzpěry pro výrobu i jako náhradní díly. Provádíme i výpočty - návrhy umístění vhodných vzpěr pro Váš kryt, aby bylo zvedání co nejergonomičtější. Libovolné síly, různá provedení. Dodávky u běžných množství do 2-3 týdnů.

Firma Alkaza, s.r.o. se zabývá kompletní dodávkou a montáží zabezpečovacích systémů mechanických jako jsou bezpečnostní zámky, kování, klíče, autoklíče, trezory ale i elektronických jako jsou alarmy drátové i bezdrátové, kamery a kamerové systémy, přístupové systémy, docházky.

Prodej a servis hasících přístrojů a požárních hydrantových systémů. Školení zaměstnanců v oblasti PO a BOPZ. Kontrola funkčnosti nouzového osvětlení a požárně-bezpečnostních zařízení, požárních ucpávek. Vedení a aktualizace dokumentace požární ochrany podle platné legislativy.

Ing. Radek Herman se zaměřuje na prodej a servis IT techniky, na kamerové, zabezpečovací a dveřní systémy a na elektroinstalace.

Lightigo s.r.o. se zaměřuje na laboratorní přístroje, digitální pulzní generátory a specializované nástroje LIBS.

LTW Battery s.r.o. se zaměřuje na úsporu CO2 a na pronájem nemovitostí.

Zabýváme se velkoobchodním prodejem náhradních dílů, převážně pak zahraniční zemědělské techniky. Nabízíme sklízecí stroje, píce, traktory, ložiska, hnojiva a rozmetadla. Pluhy, secí stroje, mulč-rotavátory, spojovací materiál, podmítače, pěchy a další prostředky pro zpracování půdy.

Vývoj, výroba, oprava, servis: - minipivovary

Prodej, e-shop: - satelitní DVB-T technika - měřící technika - baterie - spínače, konektory, adaptéry

Servis-montáže-opravy, dřevoobráběcích strojů a zařízení....

Velkoobchod, výroba, prodej, servis. Dodávka kompletní sortiment strojů a zařízení pro dělení a přípravu materiálu: -kotoučové a pásové pily pro dělení oceli i neželezných kovů, poloautomatické / automatické s možností úhlových řezů -dopravní systémy a odměřovací systémy. Dodávka: -kompletní tryskací a konzervační linky ...

Společnost Autojeřáby Beneš, s.r.o. zajišťuje: - jeřábnické práce - pronájem autojeřábů

Společnost Detomatic s.r.o. prodává: - turnikety - závory - systémy pro kontrolu přístupu - příslušenství

Společnost Hitachi Power Tools Czech, s.r.o. prodává: - nářadí - zahradní technika

Společnost Decius, s.r.o. poskytuje: - služby v oblasti BOZP a PO - outsourcing - kurzy a školení - revize tlakových zařízení - průkazy energetické náročnosti

Společnost Inprotec s.r.o. Vám navrhne a provede montáž: -polohovacích přípravků -poloautomatické a automatické montáže nejrůznějších výrobků -robotická pracoviště nebo měřicí a kontrolní stanice.

Vývoj, výroba: - nízkoobjemové závodní a klasické spalovací motory.

Merebit s.r.o. se zabývá - měření - automatizace - robotický vývoj a výzkum - navrhování a výroba speciálních laboratorních strojů a zařízení v oblasti lékařského výzkumu a biotechnologiích.

Výroba, prodej dle poptávky zákazníka: - nové a repasované stroje na výrobu plastů v podobě fólií vyfukovaných, plochých. Kompletní výměna elektrovýzbroje, automatizace a úpravy na CNC řízení včetně výchozí revize elektro. Stroje na vyfukované a ploché fólie.

Prodejní sortiment firmy Air Liquide Wedlding OERLIKON, SAF-FRO, OPTREL, , JAS. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, opravy: -svářecí a svařovací technika -svařovací přístroje řady: -MIG/MAG -TIG/WIG -PLASMA -svařovací inventory -řezací přístroje PLASMA -přídavné materiály ke svařování, obalené elektrody, dráty MIG/MAG, ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Výzkum a vývoj v oblasti ...

Poradenství, projekt, dodávka, montáž: -sádrokartony systému RIGIPS a KNAUF -suchá montáž příček -sádrokartonové podhledy (kazety) ARMSTRONG a AMP -půdní vestavby vč. střešní, okna VELUX, HAKRO -atypické tvary ze sádrokartonových konstrukcí -rekonstrukce: -bytová jádra - stavební část -akustické odhlučnění vnitřních prostor ...

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 Dodávky, montáž zařízení, rekonstrukce, zařízení na dodávku tepla, vody a plynu: -TZB pro občanskou a průmyslovou výstavbu -tepelné zdroje -kotelny a kogenerační jednotky na spalování bioplynu. -ústřední vytápění, systémy ÚT -kotelny a výměníkové stanice -plynofikace, ...

TELEXION, s.r.o.zajišťuje kompletní služby v telekomunikační technice, od výroby, prodeje, montáže, servis a opravy.