Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Výroba, prodej: - řídicí systémy, řídících systémů - jednoúčelové stroje, jednoúčelových strojů.

Pobočka. Prodej, maloobchod, oprava, servis: - zahradní technika MOUNTFIELD - sekačky - zahradní traktory - kultivátory - řetězové pily, křovinořezy, nůžky, štípačka dřeva - bazény - sněhové frézy.

Autodoprava - nákladní paletové, dodávkové, sypké i kusové náklady Projekční činnost v oboru elektro - termografické zaměření Školení elekro Elektroinstalační práce - revize Měření - intenzita osvětlení Výstavba - fotovoltaické elektrárny FVE Inženýrská činnost od zpracování studií, realizační ...

Zemní práce pásovým mini bagrem, autodoprava do 3, 5t, odtahová služba, zimní údržba komunikací a parkovacívh ploch.

Komplexní služby v požární ochraně. Kontrola požárních hydrantů. Výroba příslušenství pro hasiče. Prodej potřeb pro hasiče.

Návrhy a realizace - projekty v oblasti měření a regulace

Firma se zabývá: Prodej: -PROFESIONÁLNÍ NÁŘADÍ -VRTÁKY -DIAMANTOVÉ KOTOUČE -PILOVÉ PÁSY -SVĚRÁKY, HEVERY NAVIJÁKY -STAVEBNÍ STROJE -TOPODLA A ODVLHČOVAČE VZDUCHU -KOMPRESORY -SPONKOVAČKY A HŘEBÍČKOVAČKY -STAVEBNÍ CHEMIE -SPOJOVACÍ MATERIÁL -KOTEVNÍ TECHNIKA -ZEDNICKÉ NÁŘADÍ -ZÁVITOŘEZNÉ NÁŘADÍ ...

PNEUSERVIS: - osobní vozidla - lehká nákladní vozidla - nákladní vozidla - traktory a zemní stroje - opravy pneumatik PRODEJ: - opravné materiály - stroje a zařízení pneuservisů Rozvoz zboží.

Prodej, dodávky kvalitních obráběcích nástrojů značky WALTER, Precitool, TaeguTec. Tvorba obráběcích technologií na míru. Poradenství v oblasti obráběcích nástrojů a technologická podpora. Školení zaměstnanců v oboru třískového produktivního obrábění. Dodávka kompletního vybavení strojů a dílen.

Výroba - synchronní krokové motorky - převodovkové motorky - HSM motory - svorkovnice URS Obrábění

Doprava: - linková ( Liberecký, Ústecký kraj ) - vnitrostátní - mezinárodní Oprava, servis: - autobusy - nákladní, osobní, speciální vozidla Práce: - elektroinstalační - klempířské - lakýrnické

Prodej - autokosmetika Prodej - veškeré potřeby pro mytí aut

Opravy a montáž: - chladicí zařízení, klimatizace, tepelná čerpadla

Stabilní hasicí zařízení - dodávka - montáž - servis - revize

Bezpečnost práce Požární ochrana

Dodávka - kamerové a elektronické systémy - docházkové systémy Dodávka - telekomunikační zařízení

Servis, oprava: - chladírenská zařízení.

Montáž a servis klimatizací. Dodávka úsporných jednotek s tepelným čerpadlem. Montáž elektroinstalací rodinných domů a průmyslových staveb, včetně revizí.

Dodávka, prodej: -zabezpečovací systémy -telekomunikační systémy -telefonní ústředny -systémy (docházkové, obchůzkové, školní zvonění) -kursovní tabule.

Prodej benzínových a elektrických pil-nahradních lišt a řetězů, sekaček-náhradní nože, křovinořezů, vyžínačů, plotostřihů, zahradních a komunálních traktorů a riderů, transportérů, zametacích kartáčů, generátorů, kultivátorů, tlakových myček, kompresorů, štípačů dřeva, foukačů a vysavačů, brusek na řetězy, rosičů, drtičů a postřikovačů, nářadí i v ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -svařovací technika ESAB, AUTOGEN Chotěboř -přídavné svařovací materiály -brusné a lešticí materiály DRONCO, SAIT -ochranné pomůcky Služby: - poradenství, konzultace

Nákup, prodej, dodávka, montáž: - úpravny pitných a užitkových vod.

Prodej a servis: - domácí šicí stroje - průmyslové šicí stroje - náhradní díly na šicí stroje. Prodej: - textilní galanterie - příslušenství k šicím strojům - příslušenství k šití a vyšívání V prodejně je také galerie historických šicích strojů.

Maloobchod, prodej: -hospodářské potřeby. -zahradní technika. -křovinořez, travní sekačka. -zahradnické nářadí. -spojovací materiál. -krmiva. Služby: -broušení pilových řetězů. -broušení okružních pil. Srvis: -motorové pily, křovinořezy.