Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Průmyslová automatizace - realizace, dodávka, návrh řešení.

Oprava, servis: - mechanické, elektronické psací stroje - kancelářská technika - šicí stroje.

Oprava, montáž, servis, repase: - servopohony - armatury. Kovovýroba. Komplexní činnost v oboru elektrické a pneumatické pohony.

Maloobchod, prodej, převíjení: - elektromotory.

Výpočty, návrhy, měření: - hluk, vibrace, pružnost, pevnost, aerodynamika v oblastech teplotechnika, teplárenství, energetika, výměníky libovolných konstrukcí a velikostí, topení, klimatizace, větrání.

Kovovýroba, strojírenská výroba: - důlní technika - díly pro závěsné a kolejové lokomotivy - díly pro pásové nakladače - díly pro drtiče uhlí. Kooperace: - díly a podsestavy pro firmy Ferrit s.r.o., Strojferr a.s., Duvas-UNI s.r.o., Ferrcomp a.s.

Dodávka, prodej: - čerpací a teplovodní technika - domácí vodárny - ponorná, kalová čerpadla Oprava, servis: - čerpadla.

Prodej, servis, výroba: - hasičské vybavení - zpracování podkladů a dokumentace v oblasti BOZP (bezpečnost práce a požární ochrana) - hasičské nářadí, automobily - instalace a servis přenosných hasících přístrojů.

Výroba: - indukční ohřevy - jednoúčelové stroje - nástroje, nářadí. Služby: - indukční povrchové kalení - pájení indukční metodou - tváření za studena i za tepla - kovoobrábění strojních součástí.

Oprava, servis, školení: - obchodní a technické váhy klasické i elektronické, tuzemské i zahraniční. Maloobchod, prodej: - digitální váhy. Elektroinstalační práce.

Nástrojárna, brusírna. Prodej, maloobchod, e-shop: - ruční elektrické nářadí - dřevoobráběcí nástroje - pilové pásy, okružní pily - pilové pásy a pásové pily na kov - brusivo.

Práce, řemeslo: - vodoinstalatér - vodovodní přípojky na klíč. Zemní a výkopové práce. Zimní údržba komunikací - odhrnování sněhu.

Výroba, velkoobchodní prodej, servis, oprava: - vysokotlaké mycí stroje - centrální mycí systémy - centrální vysavače - vysavače a čističe koberců, zametače - podlahové mycí automaty - automyčky, autoumývárny - samoobslužné mincovní vysavače (k čerpacím stanicím) - mobilní mycí kartáče.

Oprava, servis - záruční i pozáruční: - chladničky, ledničky, mrazničky. Prodej, montáž: - klimatizace.

Prodej: - elektromotory. Služby: - navíjení, oprava, servis elektromotorů.

Nerezová výroba - gastronomické vybavení Výroba - zábradlí - nerez Zámečnické práce

Prodej - autorádia Autokarosářské práce Montáž - autorádia Autoservis - příprava na STK - výměna brzdových komponentů Prodej a montáž - alarmy

Likvidace - chladící a klimatizační technika malého a středního chlazení Servis - chladničky - mrazničky Kompletní servis - chladící technika málého a středního chlazení Dodávka - chladící technika malého a středního chlazení Dodávka - klimatizační technika malého a středního chlazení Kompletní servis - ...

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče - pračky, mrazničky, myčky, mikrovlnné trouby, atd. Oprava, servis: - chladící zařízení (ledničky, mrazničky). - elektrospotřebiče.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - zahradní technika, nářadí - řetězové pily - čtyřkolky - zahradní traktory - sněhové frézy - kultivátory - sekačky, křovinořezy, vyžínače.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava: - gastrozařízení pro velkokuchyně, hotely, restaurace, bary - elektrospotřebiče - stroje pro potravinářství - kávovary.

Maloobchod, prodej: - lesní a zahradní technika HUSQVARNA - motorové a elektrické pily, křovinořezy, sekačky, žací traktory, ridery - sněhové frézy.

Prodej, montáž: - biologický filtr pro čištění odpadních vod, ekologická likvidace odpadní vody. Projekce: - stavební.

Oční optika. Maloobchod, prodej: - dioptrické, sluneční brýle - kontaktní čočky.

Správa silnic Moravskoslezského kraje. Správa, údržba, oprava: - silnice, komunikace.