Chlazení Machalouš, s.r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Výroba, kovovýroba, zámečnictví, prodej: - konstrukční díly - ocelové konstrukce - tlakové a beztlaké nádrže - vany pro mořící, galvanické a jiné povrchové úpravy - dopravníky - kouřovody a potrubí pro vzduchotechniku - násypky a zásobníky - technologická zařízení z nerez materiálů.

Kompletní zahradní servis. Realizace zahrady na klíč. Závlahové systémy. Zahradní prvky: - kamenné zídky - dřevěné terasy - solitérní kameny - obklady - chodníky - dlážděné plochy.

Prodej, eshop: - svářecí technika - elektrické, pneumatické a mechanické nářadí.

Firma ARP - mechanizace s.r.o. v Přerově posyktuje kompletní jeřábnické práce s využitím autojeřábů značky Tatra. Naše vyškolená obsluha provádí jeřábnické práce nejen v celé České republice, ale také v zahraničí. Zároveň naše firma působí jako autoservis, ve které se zaměřujeme na opravu a servis nákladních i osobních vozidel. AUTOJEŘÁBNICKÉ ...

Systémy protipožární ochrany (požární ucpávky).

Velkoobchod, prodej: - ložiska všech typů a rozměrů - ložisková tělesa - klínové řemeny - gufera, hřídelová těsnění - spojovací materiál - řetězy.

Dodávka, montáž, servis: - třískové obráběcí stroje - obráběcí stroje - CNC otočné stoly, děličky, produkční systém - konvenční frézky - produkční CNC frézky - nástrojařské frézky - univerzální frézky - hrotové soustruhy - nástrojářské frézky - obráběcí centra - obrážečky - rovinné brusky - měřící sondy - číslicové ...

Prodej a servis: - zemědělské, komunální a lesní techniky.

Prodej, montáž a servis: alarmy, zamykání řazení, GPS monitoring vozidel a elektronická kniha jízd. Dále tažná zařízení, parkovací senzory, LED světla, dálková ovládání a mnoho dalších doplňků. Provádím opravy elektroinstalací a elektroniky vozidel.

Činnost: - zpracování akustických studií pro účely územního, stavebního povolení.

Prodej: - úklidový parní čistič a vysavač s molekulárním separátorem.

Projekce, poradenství: - vzduchotechnika - vytápění.

Činnost: - opravy a rekonstrukce elektrické trakční výzbroje lokomotiv - montáž elektronických rychloměrů Mesit

Maloobchod, prodej: - fotopřístroje, fotoaparáty - fotofilmy, filmy - rámečky. Služby: - fotografické - fotoateliér - zhotovení fotografií. Oprava, servis: - fotoaparáty SAMSUNG, MINOLTA, YASHICA, PRAKTIKA, CONTAX - objektivy TAMRON. Sběrná služba: - fotografií.

Doprava, třídění zboží: - na paletách - zasilatelská centra - třídící zařízení - zařízení pro vnitropodnikovou dopravu - dopravní systémy, dopravníky. Montáž a servis dopravních zařízení. Projektování a výroba dopravníků. Výroba součástí dopravníků.

Technická prohlídka plavidel. Vystavování lodních dokladů. Vedení plavebního rejstříku. Plavební dozor.

Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) Konzultační činnost v oblasti sběren kovových odpadů, autovrakovišť. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků z oblasti životního prostředí. Testování, měření, analýzy a kontroly. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Konzultační činnost, příprava k ...

Projekční a inženýrská činnost. Průkazy energatické náročnosti budov. Energetické hodnocení pro dotační program Nová zelená úsporám.

Půjčovna lodí. Na zakázku pořádáme vodácké zájezdy na české, slovenské, polské a rakouské řeky, školní výlety a putovní tábory na českých řekách.

Vývoj, výroba, montáž: - technické plastové výlisky pro automobilový průmysl - ventilátory pro chlazení motoru - mechanizmy, kinematika - elektrické motory - palivové systémy a SCR.

Výroba, servis: - dopravníky - technologická zařízení pro kamenolomy, pískovny - technologická zařízení pro cukrovary Služby: - dělení materiálů - lisování - svařování.

Prodej: - autobusy zn. Iveco a SOR.

Obchodní činnost - zemědělské stroje Zámečnictví Servis - STK traktorů Zemědělské služby