Chlazení Machalouš, s.r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Oprava, servis, montáž: -c hladící technika, zařízení.

Prodej, montáž, oprava, servis: - analytické, měřící a regulační technika - laboratorní přístrojová technika. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Klimatizace, vzduchotechnika a chladírenská zařízení. Provádíme kompletní dodávky: - pro byty, kanceláře, obchody a průmyslové objekty. Autorizovaný dovozce klimatizací: - Toshiba, Mitsubishi a čističů vzduchu Nykku. Projekce, montáž, prodej, servis: - klimatizace do bytu a kanceláří. Vzduchotechnika a chladírenská zařízení.

Vývoj, výroba, prodej, servis: -invalidní vozíky - rehabilitační pomůcky - vozíky pro tělesně postižené přizpůsobíme individuálním potřebám zákazníka

Činnost org.ekonomických poradců v oblasti: -strojírenství -potravinářství -chemický průmysl -elektrárny -těžba -úpravny.

Prodáváme ložiska, autoložiska a příslušenství (gufera, mazací technika, lepidla....) všech typů a rozměrů. Konzultační a poradenská služba. NON-STOP servis 24h. Více na WWW.LOZISKA-PARDUBICE.CZ Ložiska Pardubice.

Naše společnost Revize TZ Pardubice s.r.o. působí zejména v regionech Pardubice a Hradec Králové, působíme ale i v dalších lokalitách České republiky. Zaměřujeme se například na revize a zkoušky tlakových nádob, revize a zkoušky kotlů, revize plynových zařízení, provozní kontroly tlakových zařízení, školení obsluh tlakových zařízení, montáž ...

Konstrukce, dodávky: - strojní zařízení - strojní vybavení chemie, laboratoře.

Prodej, servis, oprava, pronájem: -repasované zahradní techniky -traktory, sekačky, sekačka -pila, pily -křovinořezy, rotavátory a postřikovače -sněhová fréza -SCOOTER. Pobočky: -Hustopeče u Brna, tel.:739954900 -VČ Dolní Roveň, tel.:724273658.

Instalace, oprava, servis: - elektronická zařízení - elektromontážní práce - průmyslová a domovní elektroinstalace - montáž, údržba, oprava, servis: - telekomunikační zařízení - kamerové systémy - počítačové sítě - digitální televize - slaboproudé technologie.

Prodej: - vysokotlaké čističe - vysavače - podlahové mycí stroje - úklidové vozíky - ruční úklidovou techniku na podlahy a okna - čisticí prostředky. aj. Provádíme záruční i pozáruční servis. Půjčujeme vysokotlaké čističe, vysavače a podlahové stroje.

Činnost: - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení - montáž měřidel - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

Výroba, montáž, instalace, opravy a revize elektronických a elektrických zařízení. Elektrické rozvody. Výroba rozhlasových a televizních vysílačů a přístrojů pro drátovou telefonii a telegrafii. Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Projekt, prodej, montáž, servis, - telefonní ústředny - příslušenství k ústřednám - dveřní vrátníky, elektrické - zámky, náhlavní soupravy, přepěťové, ochrany - telefonní a datové rozvody - strukturovaná kabeláž, 19" rozvaděče, klasické telefonní rozvaděče - sekretářské soupravy - telefony mincovní, bezdrátové nástěnné, ...

Prodej - galanterie Zakázkové krejčovství Prodej - metrový textil Prodej - šicí stroje

Výroba - včelí produkty med, svíčky

Vyhlídkové lety na zkoušku s pilotem Prodej, pronájem - vrtulníky GUIMBAL CABRI G2 Vrtulníková škola - nadstavbové kurzyletecká škola - výcviky - vyhlídkové lety na zkoušku s pilotem

Velkoobchod, maloobchod - sorbenty Maloobchod - výpočetní technika Velkoobchod - výpočetní technika

Servis - zemědělská technika - traktory

Prodej a e - shop - havarijní soupravy - sorbenty E - shop - havarijní soupravy - sorbenty

Výroba - ocelové konstrukce Výroba - prototypy strojů a zařízení Konstrukční práce

Prodej - šicí stroje - komponenty - náhradní díly Servis - šicí stroje - komponenty - náhradní díly

Dodávka - protipožární konstrukce Servis a opravy - průmyslová a garážová vrata - automatické dveře Dodávka - hliníkové prosklené stěny a výkladce

CNC obrábění Výroba - šrouby - matice - pouzdra - hřídele - díly se závity Kovovýroba

Výroba, prodej - utralehká letadla - podvozky pro rogala - díly na rogalo