Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Služby: - zhotovení průkazu energetické náročnosti budovy, energetický průkaz - energický audit - termovizní měření - energetický posudek - dotační programy - stavební projekce

Služby: - půjčovna vysokozdvižná plošina - výškové práce - práce malířské, natěračské, lakýrnické

Prodej: -ložiska -součásti pro rozvod tekutin a plynů -spotřební materiál pro lepení, opracování, spojování -nářadí ruční, elektrické -měridla.

Měřící a regulační technika ve výrobě a dodávce tepla.

Prodej: -výpočetní technika -zabezpečovací systémy -telekomunikace -kancelářská technika -řešení kanceláří na klíč -interiéry -elektronika.

Výroba: -vlakové interiéry -letadlové interiéry -přepravní hliníkové kontejnery.

Pronájem reklamních ploch v Plzni, výroba reklamních bannerů, výškové práce, pronájem vysokozdvižné plošiny 24m, výškové plošiny, pracovní plošiny Plzeň.

Výroba, instalace, opravy a servis - elektronická zařízení - čtečky čárových kódů - identifikační a kamerové systémy - výpočetní a kancelářská technika

Stavby na klíč, elektroinstalace a tepelná čerpadla.

Prodej chladicí a klimatizační techniky. Odborné poradenství, velkoobchod, servis: - klimatizační technika - chladicí technika. Za dobu své existence firma neustále rozšiřovala svůj sortiment a v současnosti spolupracuje s více než 50 předními světovými výrobci chladírenských a klimatizačních zařízení a technologií. Našimi zákazníky ...

Stavební dozor, stavební, inženýrská činnost - činnost stavebního dozoru - výstavba rodinných, pasivních nízkoenergetických domů - rekonstrukce interiérů - koordinátor BOZP (kontrola projektové dokumentace, zpracujeme a vedeme plány stavby)

Centrum svařovací techniky. prodáváme stroje a materiály pro svařování, pájení a broušení. Poradenská činnost.

Jsme společnost prodávající kancelářskou techniku. Kopírovací a ofsetové stroje UTAX: -prodej. Pokladny regisrační UTAX: -prodej servis. Pokladnové systémy. Počítače osobní UTAX: -prodej, servis. Počítačové sítě. Psací stroje: -prodej, servis. Faxy: -prodej, servis.

KEBEK s.r.o. Prodejna Plzeň Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - spojovací materiál - kotevní a závěsná technika - vzduchotechniká zařízení - klimatizační jednotky. Import standardů: - šrouby, matice, podložky. Vlastní výroba výkresových součástí obráběním a lisováním. Individuální řešení logistiky dodávek.

Prodej, revize a opravy hasících přístrojů všech typů. Servis požárního zařízení. Prodej hydrantového příslušenství. Revize hydrantů. Hydrant nástěnný, nadzemní. Hasicí přístroj, práškový, sněhový, vodní, pěnový. Požární hlásiče.

Jsme společnost dlouhodobě působící na českém trhu, poskytujeme následující služby: - projekční činnost v oblasti kolejových vozidel, trakční energetiky, sdělovací techniky a energetiky

Prodej, montáž, oprava, servis, projekce, poradenství v oblasti: - elektronická zabezpečovací signalizace EZS - systémy průmyslové televize CCTV - perimetrické systémy P - elektronická zabezpečovací signalizace EZS - elektronická požární signalizace EPS - systémy pro ochranu zboží - ozvučovací a intercomové systémy - přístupové ...

Prodej, servis a poradenství výrobků KSB a ARMATURY.

Zajišťujeme dodávky na klíč. Prodáváme kompresory a chladiče průmyslových kapalin.

Prodej a servis kompresorů a jejich příslušenství.

Dodávka a montáž do domů: - tepelná čerpadla - klimatizace - ústřední topení

Výroba, dodávky: - obalové materiály a balicí stroje pro Českou republiku a země střední Evropy. Přepravní a exportní balení: -fixační průtažné (stretch) fólie -polyetylénové fólie -balicí, lepicí a technické pásky -antikorozní systém Cortec -smrštitelné fólie Cryovac a Opti -bublinkové fólie -balicí pásky -vázací pásky -technické ...

Prodej, e-shop: - fotoaparáty - paměťové karty - dalekohledy