Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Prodej, opravy, modernizace: -obráběcí stroje. -CNC obráběcí centra -portálové frézky -portálové brusky -obrábění kovů -vrtací stroje -generální opravy -modernizace obráběcích strojů -stroje konfiguraci dle přání zákazníka -návrh, konstrukce a výroba upínacích přípravků Vývoj a výroba nových portálových center.

Výroba a renovace dílů pro cihlářský a keramický průmysl. Rekonstrukce a výroba strojů na přípravu a lisování keramických a cihlářských hmot.

Prodej - kamna - krby - sporáky - malotraktory

Výroba, konstrukce, oprava, servis: - technologické celky - jednoúčelové stroje a zařízení - veterinární technika - stájová technika - hobby program

Prodej, servis, oprava: - počítače - navigace Služby: - realizace a správa sítí - tvorba webových stránek Taxi

Prodej: - lopaty - rozmetadla soli - příslušenství pro zemědělskou techniku

Prodej, oprava, servis, montáž: - chladících zařízení - autoklimatizace - nástěnné klimatizace

Prodej a servis výrobků HUSQVARNA, PARTNER, JONSERED. Možnost leasingu. Prodej: -motorové a elektrické pily -travní sekačky -motorové -elektrické -lištové -rotační -šicí stroje -křovinořezy, motorové kosy, strunové vyžínače trávy -plotostřihové nůžky motorové a elektrické -přibližovací mechanismus pro práci v ...

Výroba a rozvod tepla: -provoz tepelných zařízení (školy, školky) -dodávky pro byty -montáž měřidel. Služby spojené s rozúčtováním tepla a teplé užitkové vody.

Autoservis. Stanice technické kontroly. Technické prohlídky uvedených vozidel: -autobus M2, M3 -nákladní automobil N2, N3 -přívěs, návěs 03, 04 -traktor T -traktorový přívěs, návěs OT -přívěs 02, 01. Evidenční prohlídky uvedených vozidel. Možnost zajištění emisí v areálu. Odtahová služba. 1 km od dálnice Praha-Plzeň.

Lesnictví. Těžba, zpracování, prodej dřeva. Dřevovýroba. Opravy: -nákladní automobily -lesnické stroje -traktory. Silniční doprava dřeva.

Montáž, servis a prodej klimatizací Daikin, LG, Toshiba a tepelných čerpadel Daikin Altherma a LG Therma V. Projekce, montáž, prodej, servis, dotace: -tepelná čerpadla vzduch-voda, vzduch-vzduch.

Výroba a půjčovna: -sklolaminátové lodě.

Dodávka, montáž, opravy: -bytová měřící a regulační technika vody a topení -pro vlastníky domů a bytů. Nabízíme: -komplexní správu nemovitostí -jednoduché, podvojné účetnictví -instalatérské práce -zámečnické práce.

Tvorba a prodej: -veterinární software pro evidenci pacientů. Dodávka: -veterinární zdravotnická technika diagnostické přístroje, narkotizační technika, EKG, monitory, operační světla, instrumentační stolky. Výroba: -veterinární zdravotnická technika (diagnostické přístroje, narkotizační technika).

Pilové pásy WIKUS, PILOUS, BOMAR pásové pily na kov, vázací prostředky, chladící kapaliny, brusivo! Vše v nejkratších termínech za nejnižší ceny!

Prodej, dodávka, montáž: -kompresory -kompresory vysokotlaké a šroubové Ingersoll-Rand, Schneider, Atlas Copco, Kaeser -kompresorové stanice na klíč -průmyslové chlazení -vytápění -záruční a pozáruční servis kompresorů.

Měřící a regulační technika. Opravy, servis, prodej servopohonů: -KLIMACT -MODACT -ISOMACT.

Prodej obráběcích strojů: -nové obráběcí stroje -starší obráběcí a tvářecí stroje -pásové pily -obráběcí emulse. Provozovna: -Rokycany, Čelakovského 194/II.

Prodej: -digitální fotoaparáty, videokamery -klasické fotoaparáty -paměťová media -příslušenství -dalekohledy a diktafony -MP3 přehrávače -PC komponenty. Značky: -OLYMPUS, CANON, MINOLTA, FUJI, NIKON, SIGMA, VELBON, BRESSER, KONICA...

Prodej: -vojenská výstroj -originální vybavení a ošacení americké armády.

Výroba upínacích a podávacích kleštin, kleštin do podavačů a upínacích karbidovych pouzder. Výroba speciálních kleštin.

Výroba, opravy: -pracovní stroje -stroje a zařízení. Práce: -kovoobráběčské -zámečnické.

Maloobchod, prodej: -řezné nástroje a CNC* obráběcí stroje pro obrábění kovů -frézy monolitní a destičkové pro frézování forem -řezná keramika, závitníky, upínací nářadí -CNC soustruhy -vertikální a horizontální obráběcí centra -automaty -zrychlovací hlavy -brusky -vrtáky.

Prodej, servis: -zemědělská, komunální, lesnická a zahradní technika (tuzemská, zahraniční). Obchodní zastoupení STROM (John Deere), SMS Rokycany STROM EXPORT, FAGUS, BOGBALLE, Schaffer, NC-Engineeering, KUHN, Pronar, STORM, Náhradní díly Granit, Kramp, Oleje BP, Castrol. Agrobazar.Dovoz ze zahraničí.Pronájem strojů.Protiúčet.Leasing. ...