Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Dodávky, montáž, opravy a revize zdvihacích, tlakových, plynových a elektrických zařízení. Dodávky, montáž a servis průmyslových zařízení.

Montáž solárních systémů pro ohřev vody a vzduchu. Montáž malých větrných elektráren pro výrobu el.energie.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - průmyslové odsávání a filtrace - odsávací ramena - průmyslové ventilátory, vysavače - klimatizace - tepelná čerpadla

Činnost: - rekonstrukce, modernizace výtahů - servis výtahů.

Činnost: - rekonstrukce, modernizace výtahů - servis výtahů.

Prodej - zdravotní technika - zdravotnické potřeby

Nabízíme komplexní služby v oblasti oprav, údržby, servisu a prodeje vn a nn elektromotorů, generátorů, dynam, transformátorů, cívek a čerpadel v normálním i nevýbušném provedení. Zajišťujeme bezdemontážní diagnostiku, vyvažování rotorů, revize, termovizi a rozbor olejů i převinutí vinutí.

Kalibrační laboratoř. Kalibrace, prodej, opravy: - měřidel.

Prodej - křovinořezy - kultivátory

Půjčovna čistících strojů na koberce a čalounění, půjčovna parních čističů na pevné podlahy okna, kuchyně, koupelny. Čistí zašlou špínu, spáry atd.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -zdravotnická technika

Český Rally Team. Stavba a půjčovna závodních aut.

Dodávka a NONSTOP servis dopravních pásů: - inspekční a poradenská činnost - montáž dopravních pásů

Prodej hasicích zařízení, přístrojů a hydrantů.

Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál, svítidla - kabely, jističe, stykače, ovladače - pojistky, relé, elektromotory, baterie - přímotopy, motorové spouštěče - rozvaděče, měřicí přístroje.

Elektroinstalační práce, elektromontáže - elektrikářské práce - montáž elektrických zabezpečovacích systémů - montáž systémů měření a regulace.

Poskytování komplexních služeb v oblasti řídících systémů zahrnující jejich návrh, dodávku, modernizaci a servis. Díky integraci naší firmy ve společenství INELSEV jsme schopni dodávat celé investiční celky.

Služby: -úklidové práce -komunální služby -údržba zeleně -PO a BOZP -výškové a montážní práce -čištění a likvidace nebezpečných odpadů -technická správa budov Prodej, pronájem, oprava, servis: -výpočetní technika

Služby: -oprava počítačů -návrh a realizace počítačových sítí -dodání kamerového systému -elektronická kniha jízd -záchrana dat

Maloobchod, prodej, e-shop, montáž: -zabezpečovací systémy -požární signalizace -docházkové a přístupové systémy -kamerové a satelitní systémy

Prodej, e-shop, servis, půjčovna - zahradní technika PUBERT.

Chemicko-technická zařízení. Prodej, e-shop - mycí stoly - čistící prostředky - čistící stroje.

Realizace, oprava, servis: - technologické celky pro odvětví energetiky, plynárenství, uhelného průmyslu, dopravy sypkých materiálů, sklářského průmyslu, dobývání hornin

Velkoobchod: - těsnění - hadice a příslušenství - plasty - technická pryž - pryžové profily - gufera, manžety a O-kroužky - klínové řemeny - izolační materiály - lepidla a tmely - brusiva - brzdové pásy a obložení.