Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Naše služby: - svoz odpadů - sběrné dvory - údržba komunikací - údržba zeleně - dopravní řešení.

Prodej, bazar, oprava, servis: - dentální technika

Výhradní obchodní a servisní zastoupení společnosti ConMed. Prodej, servis: - zdravotnická technika: - endoskopické nástroje - artroskopické přístroje, nástroje - chirurgické pily, vrtačky - monitoring pacienta

Prodej: -lékařská elektronika -jednokanálové EKG* monitory -EKG* přístroje -pulsní oxymetry -centrální monitory -spotřební materiál.

Dodávka, servis: - vybavení stomatologických ordinací - stomatologické soupravy - zdravotnická technika

Prodej, maloobchod, e-shop: -motorové díly -autodíly -díly pro stavební a zemědělské stroje

Prodej, servis a půjčovna zemědělských strojů - specialista na předváděcí a použitou zemědělskou techniku.

Práce, montáž: - zabezpečovací systémy, - kamerové systémy, - slaboproudé systémy, - inteligentní elektroinstalace, - aplikovaná elektronika. Fakturační adresa: Revoluční 78, 400 01 Ústí n. L.

Oprava, servis: - chlazení - ledničky, mrazničky - boxy, vitríny

Maloobchod, prodej, servis: - zahradní technika - motorové pily - mulčovače - sekačky

Prodej, servis, opravy: - nářezové stroje - mlýnky na maso - váhy - balící stroje - pily na kosti - pokladny - grily - teplé a chladící vitríny a pulty - konvektomaty - lapače hmyzu - nerezové gastro zařízení.

Výroba, montáž, servis: - výtahy - eskalátory - pojízdné chodníky.

Prodej, opravy a montáže: - chladírenské zařízení - klimatizační technologie.

Dodávka, prodej: -samolepící etikety -snímače čárového kódu -tiskárny čárového kódu

Velkoobchod, maloobchod - vodoměry, měřiče tepla - měřící a regulační technika - elektromagnetické ventily - armatury, ohřívače - kompenzátory - trubky, tvarovky - kotle - expanzní a akumulační nádoby - podlahové vytápění - sanitární keramika - vybavení koupelen

Zahradnická firma se zaměřením na zahradní a krajinnou tvorbu. Naší hlavní činností jsou: - návrhy a realizace zahrad, údržba - skalnaté plochy, vřesoviště a záhony květin - tvorba okrasných jezírek a biotopů - instalace a servis automatických závlahových systémů - zahradní stavby (cesty, domečky, terasy, plot) - tvorba svátečních a ...

Požární ochrana a Bezpečnost práce - kontroly, dokumentace, školení, poradenství, audit. Požární servis - montáž, kontroly, revize a zkoušky hasicích přístrojů, požárních hydrantů, ucpávek, dveří, klapek, nátěrů a konstrukcí.

JK SPED Služby, činnost: - zakázková výroba na míru – vázací prostředky, textilní vazáky, velkoobjemové vaky BIG BAG, výrobky pro offroad, odtahovky a manipulaci s vozidly - manipulační technika, stavební manipulační nářadí, zdvihací zařízení – maloobchodní prodej - celní služby, celní deklarace, poradenství, jednatelství, zastupování ...

Pikron je přední firmou v ČR, která se zabývá obchodem a poradenstvím v oblasti řemenových pohonů. Řemeny klínové, ozubené, žebrové, variátorové, ploché a další dodává svým zákazníkům do průmyslu, zemědělství a soukromé sféry již více než 23 let. Kromě hnacích řemenů firma nabízí také řemenice, upínací pouzdra, průmyslová těsnění (O-kroužky, ...

Činnost: - služby v oblasti BOZP a PO - hygiena práce

Činnost: - služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) a požární ochrany (PO)

Velkoobchod, maloobchod: - náhradní díly a příslušenství na zemědělské stroje

Prodej, servis: - zařízení pro velkokuchyně a gastro provozy.