Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Jiří Sádovský se zaměřuje na opravy šicích strojů a výrobu textilu a oblečení.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Karel Rozmarín se zaměřuje na návrh, realizaci, úpravy a výrobu dílů různých strojů a zařízení.

Prodej, servis: - vysokotlaké mycí stroje - zametací stroje na vnitřní a venkovní plochy - parovodní čističe - čističe koberců - podlahové mycí automaty s odsáváním - mokrosuché a suché vysavače - stacionární vysokotlaká čisticí zařízení - automobilové mycí linky - samoobslužné přístroje pro čerpací stanice - samoobslužné SB ...

Oficiální distributor několika renomovaných značek traktorů a příslušenství pro Českou republiku, se zaměřením na komunální a lesnické služby.

Luboš Šimka se zaměřuje na zkoušky, revize, opravy a montáž zdvihacích a elektrických zařízení

Luboš Neklapil se zaměřuje na elektroinstalace, svařování a drobné opravy automobilů a zemědělských strojů.

KOTTECH - zámečnictví s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž a opravy zemědělských strojů, výrobu ocelových konstrukcí, přístřešků pro průmyslové haly a na vybavení pastvin a stájí.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Opravy výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost Povrchová úprava a zušlechťování kovů obrábění Opravy kovodělných výrobků, strojů a zařízení Výroba strojů a zařízení j. n. Zprostředkování velkoobchodu Maloobchod v nespecializovaných prodejnách

Laser Global s.r.o. se zaměřuje na poradenství při výběru laserových strojů a zprostředkování jejich dovozu.

Petr Ehrenberger se zaměřuje na servis, montáž a opravy kuchyňských spotřebičů, na prodej gastrotechnologií a mycích prostředků.

Autoservis, pneuservis, opravy, servis autobusů, diagnostika nákladních vozidel, nákladních vozů Moravské Budějovice, Vysočina, Třebíč, Jihlava, Znojemsko, Jihomoravský kraj, Znojmo, Brno, Jihočeský kraj, České Budějovice, Trhové Sviny -sklápěcí, plachtové návěsy -certifikát GMP+ - walkingfloor - přeprava sypkých materiálů v EU i mimo ní - ...

Presstechnik s.r.o. se zaměřuje na dodávku strojů, systému a na servis v průmyslovém sektoru, jedná se například o ohýbací a zakružovací stroje a ohraňovací lisy.

FRIGO HB s.r.o. se zaměřuje na prodej zmrzliny, kornoutů, doplňků a na pronájem zmrzlinových strojů a vybavení.

Stanislav Malec se zaměřuje na opravy osobních a užitkových vozidel, mechanické a karosářské práce.

Výroba lékařských a dentálních nástrojů a potřeb

AZ technik s.r.o. se zaměřuje na internetový prodej branek, kování, vrat, antén, pohonů, poštovních schránek, baterií, laserů a mnoho dalšího.

Trend Energy s.r.o. se zaměřuje na montáž kotlů, tepelných čerpadel, na rekuperace, instalatérské a topenářské práce a drobné stavební a výkopové práce.

Richard Pospíchal se zaměřuje na hledání pramene, vrtání studní, zkoušky vrtu, montáže čerpadel a ručních pump včetně zajištění potřebné dokumentace.

Petr Pytlík se zaměřuje na opravy a převíjení elektromotorů.

Vlastimil Dvořák se zaměřuje na kontrolu, plnění, montáž a prodej hasicích přístrojů.

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny

Vlastimil Dušek se zaměřuje na montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení