Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Lukáš Laube se zaměřuje na zámečnictví, výrobu, montáž a servis traktorových přívěsů a na zakázkovou výrobu plotů a ocelových konstrukcí.

Společnost DK machinery a.s. dodává na český a slovenský trh laserová řezací centra Mitsubishi a tvářecí a obráběcí stroje renomovaných výrobců. V našem portfoliu naleznete technologie pro zpracování plechu a technologie pro třískové obrábění. Zajišťujeme kompletní dodávky těchto technologií.

ZETKOM servis s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis zemědělské a komunální techniky.

Firma Břetislav Matějíček kompresory s.r.o., se sídlem v Polné, nedaleko Jihlavy na Vysočině, se zaměřuje na opravy, servis a diagnostiku kompresorů, i průmyslových, a chladících zařízení. Kompresy se závažnější závadou demontujeme a provedeme jejich repasi.

Prodej a servis - zemědělské stroje: - lisy a ovíječky SIPMA - akreditovaný zástupce - postřikovače JARMET - žací stroje AGROSTROJ - náhradní díly na prodávané stroje - opravy strojů.

EV Group s.r.o. se zaměřuje na fotovoltaiku, solární ohřev vody, úsporu energií a instalaci tepelných čerpadel.

Multimarket. Prodej: -domácí elektrospotřebiče -nábytek -drogerie, barvy, laky -svítidla -audio, video, HI-FI -sklo, keramika -elektroinstalační materiál -krmivo a chovatelské potřeby -hospodářské potřeby -vodoinstalační, plynoinstalační materiál, kamna, kotle, sporáky -kuchyňské potřeby -jízdní kola -kování, spojovací materiál.

Výroba, prodej stroje a zařízení: -pro potravinářský, mlékárenský a masný průmysl z nerez oceli -řezačka masa, zrací lisy, masírovací zařízení -kráječka sýra hydraulická Překlapěč: -řetězový vozík -zmrazených bloků -pneumatický, hydraulický do masíren. Hydraulický překlapěč: -beden do 2300mm -navažování suroviny -myčka ...

Prodej, montáž: -klimatizace -solární systémy -tepelná čerpadla -fotovoltaické systémy -vzduchotechnika.

Stavební činnost: -výstavba rodinných domů, RD, -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -inženýrská činnost v investiční výstavbě -výstavby a rekonstrukce průmyslových objektů -průmyslové haly -dodávka, montáž tepelná čerpadla -solární panely -instalace rozvody tepla a vody.

Služby v oblasti vodo-topo-plyn. Revizní činnost, tlakové zkoušky, montáž solárních systémů. Instalatérské práce kanalizace. Vodoinstalační práce.

MEFRA s.r.o. se zaměřuje na servis, stěhování a montování výrobních linek, na průmyslové čištění suchým ledem, skladování a jeřábnické práce.

Prodej: -hasící systémy, požární ochrana -stabilní hasicí zařízení plynové -požární bezpečnost. Kancelář: -Štěrboholská 1434/102A 102 00 Praha - Hostivař -Areál GTL, budova B, 3. nadzemní podlaží.

Poskytujeme jeřábnické práce v kraji Vysočina i v celé České republice. Již od roku 2010 kdy jsme zakoupili první jeřáb se naše společnost zabývá jeřábnickými pracemi. Náš vozový park zahrnuje různé druhy autojeřábů, což nám umožnuje nabídnout našim zákazníkům rozmanité služby. Autojeřáby které vlastníme jsou vhodné ke stavbě konstrukcí, ...

Digitalsys s.r.o. se zaměřuje na prodej výpočetní techniky, kamerových a pokladních systémů a síťových prvků.

Letiště, služby: -provozování letiště Jihlava -vyhlídkové lety -výcvik na kluzácích, motorových kluzácích -letecký výcvik na motorových letadlech a kluzácích -parašutistický výcvik -parakurzy -fotografování z letadla -vlekání reklamních transparentů -pořádání leteckých výstav, aerosalónů, leteckých dnů, leteckých soutěží, apod. -servis ...

Montáž, údržba, oprava: -elektrické zařízení.

Jsme mezinárodní společnost, která působí v oblasti komponentů pro logistiku, manipulaci a transport. Nabízíme špičkové, technicky vyzrálé standardizované produkty, služby a řešení. Důraz klademe především na flexibilní výrobu, služby a servis. Naše servisní centra zajistí rychlý servis i výrobu a tím mohou flexibilně reagovat na požadavky ...

ZVAŽTE TO S NÁMI Pobočka: Lipník u Hrotovic č. 46 Váhy Brno. Akreditovaná kalibrační laboratoř pro kalibrace vah. Společnost je držitelem certifikátu systému jakosti ISO 9001:2009. Výroba průmyslové váhy LESÁK-ZEMAN. Obchod, prodej, servis, ověření (cejchování), dovozce vah CAS, TORREY, RADWAG. Váhy: -obchod, prodej, servis, ...

Přímé zastoupení Konica Minolta. Servis, oprava: -kancelářská a výpočetní technika -fotopřístrojea speciální měřící technika -kopírovací stroje (kopírky) -tiskárny, faxy, digitální technika -digitální kopírky, fotoaparáty, knižní skener, archivační systémy -profesionální jednooké zrcadlovky a optické měřící ...

Výroba, servis: -kamerové systémy: -robotizace -jednoúčelové stroje -obráběcí stroje -potravinářský, chemický, automobilový průmysl Komplexní automatizace, automatizace všech fází výrobního procesu počínaje přísunem surovin až po výstupní kontrolu hotové produkce - používání automatických soustav strojů v celých provozech a ...

Prodej, montáže: - tepelná čerpadla - vzduch-voda, země-voda, vzduch-vzduch - klimatizace - Daikin, Sinclair, Haier, Gree. Zajistíme záruční i pozáruční servis.

Maloobchod, prodej: -měřící přístroje -elektronické součástky, součástka -úsporné žárovky, úsporná žárovka -drobná spotřební elektronika -antény, anténa

Pavel Brussmann umožňuje pronájem obytného karavanu na Vaši dovolenou. Je plně vybavený atak si můžete užít volný čas s rodinou plnými doušky.

ArtexPolná, s.r.o.zajišťuje: Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace apod.