Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
-Poskytování technických služeb -Výroba strojů a zařízení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě

Práce: -vodoinstalatér kompletní sortiment -koupelny-realizace včetně návrhu na počítači. Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál.

-Zprostředkování obchodu a služeb Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Prodej, vyšetření. Kontaktní čočky: -Johnson & Johnson jednodenní, 14ti-denní, měsíční, barevné -Bausch & Lomb měsíční -Ciba Vision jednodenní, měsíční, barevné. Příslušenství: -roztoky -oční kapky -pinzeta -pouzdro na kont. čočky. Brýle: -lennonky -ochranné -plavecké -potápěčské. Doplňky k brýlím: -kapesní šroubovák a ...

Služby, poradenství. -odborné poradenství v oblasti prvovýroby mléka -zaměření na dezinfekci a čištění dojicích zařízení.

Maloobchod, prodej: -elektronické součástky -pasivní a aktivní součástky pro elektroniku.

Projekce - vytápění - kotelny - ohřev - rozvody TUV -projekce - klimatizace - větrání.

Školení v oblasti BOZP a PO

Služby: -vizážistické -modeling booky, set cards -foto portrétní, reklamní, svatební -líčení denní, večerní -foto-makeup -zdobení kamínky -face-paiting -proměna vzhledu -kosmetická poradna -svatební líčení.

přerušen od 01.01.2015 do 31.12.2025 Oprava, servis: -elektromotory -cívky -ruční nářadí.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.01.2011 do 31.12.2030 Opravy, servis: -chlazení.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.03.2015 do 31.12.2015 Velkoobchod, maloobchod, e-shop: Dům-Zahrada-Shop - domácí potřeby - kuchyňské potřeby - elektrospotřebiče, - ložní povlečení - zahradní nářadí - prodlužovací kabely - svářecí technika - vysokotlaké čističe - kompresory - nabíječky ...

od: 1.4.2010 Gastro bazar. Zprostředkování prodeje: -gastronomické a restaurační zařízení. Komisní prodej: -starší a repasované zařízení.

přerušení: od: 1.1.2013. Dodávka - kompletní balící linky pro průmyslové zboží.

-Stavba a výroba plavidel -Velkoobchod

-Výroba zdravotnických prostředků -Výroba a opravy obuvi, brašnářského a sedlářského zboží

Servis a opravy - motorové pily

Prodej, instalace, servis: -elektroinstalace -telekomunikace včetně domácích telefonů -elektronické zabezpečovací systémy -autoelektronika. Poradenská činnost.

Kovovýroba - mříže Kovovýroba - lampy - zahradní svítidla Kovovýroba - postele - noční a konferenční stolky - stoly - židle, ... Kovovýroba - ploty Zakázková kovářská výroba (nábytek, svítidla, mříže, brány, ploty, ...)

Dříve firma DAR-TEL spol.s r.o. Výroba, instalace, opravy: elektronická telekomunikační zařízení. Montáž, údržba, servis: telekomunikační zařízení. Práce: -elektrikářské (elektroinstalace): slaboproudé rozvody -výškové: montážní plošina AVIA MP13 (13 metrů) -kompresorem -hydraulická ruka LIAZ 100 -zemní (JCB 3CX, UNC 060): bagrování, ...

Výroba: - elektromotory, - generátory, - transformátory.

Prodej: -použitých pletacích strojů, formovacích, řetízkovacích, šicích, počesávacích a dalších strojů a náhradních dílů na výrobu ponožek a jiných pletenin.

Oprava, servis: - zemědělské stroje

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce -dřevozpracující stroje -výrobní linky na technologie lisování plošných materiálů především na bázi dřeva jako dveří, překližek, laťovek a parket.