Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
ELI - VP, s.r.o. zapůjčuje vysokozdvižnou plošinu s dosahem 18 m vhodnou pro kácení stromů, klempířské práce, montáž reklamy, opravy veřejného osvětlení a podobné práce ve výškách.

Stavební, ekologický a interier servis. Radonový průzkum. Geologické a studnařské práce. Ekologie a skládky odpadů. Projektování staveb. Vodohospodářské stavby. Prodej: -osobní vozy SUZUKI.

Půjčovna - lešení Pronájem - stavební technika stavební kozy, vrátky, bourací kladiva HILTI Montáž, demontáž, zasíťování - lešení (fasádní rámové, HAKI)

Montáž, oprava, servis, prohlídky: - plynové, elektrické kotle - kotle na tuhá paliva - tepelná čerpadla - revize tepelných čerpadel.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace a vzduchotechnika - realizace na klíč - klimatizace pro: - rodinné domy, byty, kanceláře, obchody, školy, restaurace, kuchyně, galerie a občanská vybavenost. - působení po celé ČR.

Dodáváme: - švédská tepelná čerpadla NIBE - ústřední i podlahové vytápění - solární systémy - vzduchotechniku Máme každoročně mnoho spokojených zákazníku v kraji Vysočina i v jiných krajích ČR.

Práce: - kovovýroba - kovoobrábění - zámečnictví. Výroba, velkoobchod: - spojovací materiál - hutní materiál - nářadí - svařovací technika.

Naše firma Kovomat sídlí v Bystřici nad Pernštejnem. Pokud hledáte železářství, prodejnu s instalatérskými potřebami či prodejnu s ručním i elektronářadím, tak potřebujete právě nás. Jsme specializovaná prodejna, která nabízí vše potřebné pro profesionály i kutily, zejména takové produkty, jako je spojovací materiál, elektronářadí, ruční nářadí, ...

Montáže a rekonstrukce: - rozvodů, vodovodních baterií - sprchových koutů, van, umyvadel, bidetů - zásobníkových, průtokových ohřívačů - ponorných čerpadel, domácích vodáren Zařizovací předměty: - bojlery, WC, vany, bidety, umyvadla - nábytek do koupelny, topení, baterie a sprchové kouty

Instalatérské služby: - vodovodní, kanalizační rozvody - solární ohřevy vody - tepelná čerpadla atd.

Průmyslová automatizace, měření, regulace: -komplexní dodávky pro stroje, linky -technologické procesy v odvětví chemie, farmaci, potravinářství, sklářství, energetika. Používaná technika: -SIEMENS partner: Simatic S7, WINCC -Simatic PCS7, batch systémy Simatic Batch -visualizační systémy Intouch -výrobní informační systémy a MES, MBE, ...

Společnost AVE CZ je jednou z největších společností na trhu odpadového hospodářství, sanací ekologických zátěží, demolic, údržby komunikací, komunálních služeb a facility managementu. Na území České republiky působí od roku 1993. Mezi konkrétní činnosti společnosti AVE CZ patří: - svoz a odstranění komunálního a živnostenského odpadu - ...

Nákup, prodej: -kovoobráběcí, tvářecí stroje -technologické zařízení. -nové, použité nástroje, nářadí -opravy, modernizace strojů -odkoupení strojů, včetně demontáže, naložení -doprava strojů (pozemní, námořní) na místo určení -vyřízení celních dokladů při dopravě poradenství.

Společnost VOLTÍK elektro, s.r.o. z Velkého Meziříčí instaluje a zajišťuje projekce, videotelefony, přístupové, kamerové, protipožární a zabezpečovací systémy, strukturované kabeláže a silnoproudé elektroinstalace.

Maloobchod: -nářadí -kompresory, vzduchové rozvody -kotevní technika, brusivo -klíče, momentové klíče, momentový klíč -ruční nářadí -svařovací techniku, potřeby pro svařování -silikony, míchací metly -spojovací materiál -pneumatické nářadí -žebříky -pilové kotouče -frézy -boxy na nářadí -vybavení dílen.

Vlastimil Pelikán se zaměřuje na výstavbu dřevěných ekologických staveb, dále umožňuje zapůjčení stavebních strojů a oblastmi jeho činnosti jsou i zemní práce a rekonstrukce domů.

Projekce, dodávka, montáže, servis: -výpočet tepelných ztrát -výměníkové stanice -regulace a měření tepla -ústřední topení -podlahové vytápění -termostatické ventily -vyvažovací ventily -regulátory -tlakové diference Rozvody, opravy, rekonstrukce: -voda, topení, plyn -vodoinstalace (měď*, PPR*, PVC*, PE**, HT**, pozink -přípojky a ...

Výroba a montáž technologií pro ustájení skotu: - montáž dojících a chladících zařízení - výroba a montáž stájové technologie - vodoinstalace - zámečnické práce - řezání a štípání dřeva.

Zámečnictví: - výroba vrat - soustružnické práce - svařování - řezání pásovou pilou - výroba železných konstrukcí - výroba schodišť - renovace zemědělských přívěsů - výroba ocelových rámů - výroba smyků za traktor - výroba žlic na bagry, výměna břitu - výroba mříží

Prodej: -brusné a řezné nástroje -brusivo na podkladě -nástroje pro leštící operace -brousící papíry a plátna -vulkanfíbrové disky -lamelové kotouče na stacionární brusky -lamelové kotouče se stopkou -brusné a řezné kotouče -diamantové, brusné a řezné nástroje -keramické kotouče a tělíska na stopce pasty -drátěné kartáče -leštící ...

Práce, montáž: -tepelná čerpadla -ústřední vytápění -solární systémy.

Provádí: -vrty, podvrty -protlaky -vrty pro tepelná čerpadla Dodávka a montáž: -tepelná čerpadla. Služby: -hledání vody -rozbory vody -geologické průzkumy -likvidace nebezpečných odpadů. -projekce: vodovody, studně, kanalizace, čističky odpadních vod.

Dům Barev Drogerie TETA Bosch service - autoservis, autolakovna, autokarosárna Prodej vozidel Wolksvagen - autobazar Poskytování náhradního plnění. Velkoobchí prodej: -barev -laků -tmelů -brusiva -příslušenstí pro malíře. Míchání barev a autolaků. Půjčovna lešení a bednění, pronájem vysokozdvižných plošin Prodej ochranných ...

Pan Petr Sobotka se sídlem v Novém Jimramově v okrese Žďár nad Sázavou se již 20 let zabývá především komplexními stavebními a řemeslnými pracemi. Nabízíme například zemní práce, pokládku umělých povrchů, výrobu oplocení, pokládku zámkové dlažby, opravu zemních strojů, nákladní dopravu nad 12 tun, stavební zámečnictví a další. Naše ...

Prodej: -náhradní díly, sady a agregáty na traktory Zetor, ZTS, URSUS -náhradní díly na zemědělskou, lesnickou a stavební techniku -pneumatiky, disky na traktory, zemědělskou a stavební techniku -pneumatiky, disky na osobní, dodávkové a nákladní automobily -pryžové pásy na minibagry, minirypadla, traktory a dumpry -náhradní díly na ...