Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Strojírenská výroba: -obrábění kovů -přesné CNC soustružení, broušení, frézování a svařování -odlitky (šedá a tvárná litina, hliník, dural, ocel, nerez, nikl, slitiny) -slévárenství a metrologie. Zajišťujeme kooperace ve strojírenství a obchodní činnost do celého světa i v ČR.

Firma TELEST, spol. s r.o. se zabývá prodejem telekomunikační techniky, telefonů, ústředen a výpočetní techniky. TELEKOMUNIKAČNÍ SYSTEMY, SÍTĚ, VYBAVENÍ. Prodej, projekce, instalace, opravy, montáž, servis. TELEKOMUNIKAČNÍ TECHNIKA: -telefonní ústředny SIEMENS, PANASONIC -koncová telefonní zařízení - STA (společné televizní antény) ...

Výhradní dovozce a distributor znač. italské kávy DERSUT pro ČR a SR. Velkoobchod, prodej: -italská káva DERSUT -FRAPPE - ledová káva -čokoláda -čaj. Velkoobchod, maloobchod, pronájem, servis: -stroje na přípravu kávy.

Práce instalatérské: -rozvody vody,topení a podlahového vytápění v plastových technologiích -jednotrubkový systém ústředního vytápění v rodinných domcích (RD**) z PE** plastu za použití německého systému HEIMEIR. Dodávka,montáž: -plynové kotle včetně kompletního zařízení kotelen v celém sortimentu -výrobky VAILLANT,PROGETTO ...

Specialista na bezpečnost práce a požární ochranu. Společnost ENERGOM Projekty a.s. zajistí: - školení a prevence rizik v BOZP a PO, - pomoc při pracovních úrazech - zápisy z kontrol - zpracování odborné dokumentace - odstranění nedostatků - zastoupení při kontrolách státního odborného dozoru.

Výroba, montáž, oprava, servis: -elektrické zařízení: -tranzistorové napájecí zdroje -speciálních elektrických zdrojů -nabíjecí a speciální stejnosměrné zdroje -svařovací tranzistorové invertory. Vývoje, výroba: -stejnosměrné spínané zdroje.

Prodej, servis: - brusivo Tyrolit - zahradní a lesní technika: - motorové a elektrické pily, sekačky, vyžínače, křovinořezy, drtiče, foukače, postřikovače, traktory a plotostřihy. AUTORIZOVANÝ PRODEJCE: - značky Stihl, Husqvarna, Dolmar, Jonsered, AL-KO, Solo, Stiga, VeGa, Active, Partner, Dolpima, Mountfield, Weibang.

Prodej, eshop zahradního nářadí, servis: -rýče, hrabě -nůžky na větve, plot, trávu -zahradní traktory -sekačky na trávu -vyžínače -sněhové frézy -motorové pily -křovinořezy -travní osiva -drtiče větví -kultivátory, rotavátory -vertikutátory -zahradní hnojiva.

Železářství. Maloobchod, prodej: - kování, zámky, kliky - stavební chemie - spojovací materiál - nářadí všeho druhu: - elektronářadí, ruční i zahradnické nářadí - kotevní technika - měřidla - brusivo - ochranné pomůcky - svařovací technika - vrtáky, frézy.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - čistící a úklidové prostředky - papírové role - mýdla, dezinfekce - dávkovače tekutých mýdel - úklidové vozíky, okenní a podlahové stěrky Služby: - úklidové - čištění a úklid pro organizace, firmy, sklady Prodej antikorozního prostředku Fluid Film

Výroba pružin: - tlačné, tažné, zkrutné - pojistné kroužky, závlačky - speciální výrobky z pružinového drátu - pružinový drát - výhodné ceny nejen pro kusovou výrobu, ale také pro větší série

Vodoinstalace. Plynoinstalace. Ústřední vytápění. Solární systémy, fotovoltaické systémy. Tepelná čerpadla. Technický dozor stavby. Energetický audit.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -svářecí technika, stroje: -stroje pro svařování obalenou elektrodou, pro odporové svařování -svařovací poloautomaty MIG, MAG, TIG (WIG) -plazmové řezací stroje -hořáky -zařízení pro svařování plamenem -přídavné materiály -kotouče -ochranné pracovní pomůcky OOPP.

Prodej, montáže, instalace: - hifi technika, - audiofilská poslechovka, - TV, audio, video showroom, - satelitní technika, - klimatizace, - kamerové zabezpečovací systémy, - inteligentní elektroinstalace (Loxone). Poskytujeme poradenství v oboru.

Práce, montáže, revize, projekce: - rozvody vody, topení - plynovody - ústřední, podlahové vytápění - kotelny - sanitární technika - solární systémy - rekonstrukce koupelen Prodej: - vodo, topo, plyn materiál.

Výroba a distribuce: -výrobků určených pro vybavení integrovaných záchranných systémů, armády, zdravotnických, školských zařízení

Naše firma se zabývá převážně výrobou součástí na autoagregáty: - pružiny, zátky, různé šouby, jistící kolíky, kroužky, písty, úpravy pístních tyčí ... Vyrábíme také součásti na výtahy: - stavěcí šrouby, závity pro šrouby na upevnění lan, jistíci pouzdra ... sme schopni i vyrábět tvarové rotační součásti: - tvarové kola pro ohýbání ...

Autoservis, pneuservis. Servis: - komunální úklidová a čistící technika EPOKE, MULTICAR, HAKO, AB BOHEMIA CZ, TRILETY - náhradní díly

Oprava, servis: - vstřikovací lisy - roboti, robotů SYTRAMA Služby: - montáž a opravy elektrických a elektronických zařízení - práce na elektrických zařízení do 1000V

Výroba: - stroje na výrobu nástrah boilies

Maloobchod, prodej, oprava, pozáruční servis: -akumulační kamna -vzduchotechnika -ohřívače vody -domácí elektrospotřebiče: -pračky, sporáky, ledničky, bojlery, odsavače par, žehličky, plynová topidla.

Naše autopůjčovna ve Zlíně Vám zapůjčí osobní vozidla značky Škoda a přívěsné vozíky a minibusy. Autopůjčovna, dlouhodobý pronájem, operativní leasing: -osobní vozidla ŠKODA FABIA, Škoda OCTAVIA -přívěsných vozíků -minibusů -možnost odtažení nepojízdného auta Služby v ceně pronájmu vozidla: - havarijní pojištění vozidla i povinné ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ložiska, gufera, klínové řemeny - spojovací materiál, brusiva, tmely.

Návrhy a realizace: -interiéry prodejen -vybavení prodejen. -výroba nábytku ( kuchyně, vestavěné skříně, atd.) Prodej: -chromované regály, pulty, zrcadla -stavebnicové chromované systémy -oděvní stojany -kovový regálový systém SU5.