V gastronomii se uplatňují známé i méně známé technologie. Vybírejte z bohatého sortimentu chladící a mrazící technologie, drtičů odpadů, konvektomatů, krájecích a nářezových zařízení, lisů, ohřívačů, pecí a trub, robotů anebo vah, vařičů a zásobníků.

V.N.D. s.r.o.
Již od svého vzniku v roce 1996 se naše firma specializuje na prodej velkokuchyňských náhradních dílů. Sortiment našich náhradních dílů dosahuje 70 000 položek, vhodných pro více než 450 výrobců. Náhradní díly máme pro téměř všechny přístroje používané v gastronomických provozech. Našim cílem je spokojenost zákazníků.
V.N.D. s.r.o.
Servis a prodej nového i použitého gastro zařízení.

Prodej: - zařízení pro obchod a gastronomii (chladící vitríny, obslužné vitríny, přístěnné vitríny, cukrárenské vitríny, salátové vitríny, chladící a mrazící skříně, nerezová zařízení pro gastronomii a mnoho dalších).

Výroba: - pekařské a cukrářské formy s antiadhézní silikonovou, PTFE a FEP úpravou Renovace poškozených silikonových a teflonových nástřiků. Mechanické opravy plechů a forem Provozovna: Svéradice 166 tel.: 376 514 531

E-Shop nabízející výčepní chlazení na pivo.

Konstrukce a projekce strojní zařízení a stroje. Konstrukce tlakových nádob na dopravu. Konstrukční zpracování i dodávky sortimentu strojního zařízení pro chemický a potravinářský průmysl.

Dodávky gastro zařízení a kompletního vybavení pro gastroprovozy a velkokuchyně.

Prodejní velkosklad, dodávky: -kompletní zařízení pro velkokuchyně, hotely, bistra včetně chladírenského zařízení a náhradních dílů.

Dovoz, prodej a servis zařízení pro podniky společného stravování.

Prodej, montáž, servis, oprava: - externí i dílenské, běžné, generální - preventivní údržby a kontroly - servis elektro, plyno, mechanický - výroba nerez prvků dle potřeby - prodej zařízení jednotlivě i celků - projekční i konzultační činnost - prodej příslušenství a doplňků - prodej gastrochemie.

Vybavení gastronomických provozů od projektu po montáž a následný servis.

Vybavení pro barovou techniku a přípravu nápojů

Frigo Opravy, servis, dodávky a montáž: -gastrozařízení pro domácí i velkokapacitní, průmyslové využití -veškeré chladicí a mrazicí zařízení, chladničky, lednice -distribuční a výčepní chlazení -nízkoteplotní zařízení a liofilizace sušení při nízkých teplotách -přepravníkové chlazení -klimatizace automobilů. Projekce, ...

Oprava, servis, prodej: -chladírenské zařízení -sanitace pivního vedení.

Atos-Gastro Velkoobchod, dodávka, montáž, bazar: -zařízení pro gastronomii -gastrotechnika, velkokuchyně -kompletní vybavení-hotely, jídelny, restaurace -leasing zařízení od 10000Kč.

Gastroservis. Prodej, montáž, servis, e-shop, internetový obchod: - gastro vybavení - gastro nádobí - gastro nádoby - pracovní stoly - mycí stoly - výlevky ... Opravy plynospotřebičů.

Služby: - pronájem a prodej výčepních zařízení pro restaurační provozy i pro širokou veřejnost - montáže - údržba - sanitace výčepní techniky pro pivo, víno i nealko. Prodej sudového piva, distribuce potravinářských plynů, pronájem postmixů a rozvoz sirupů. Prodej výčepních zařízení: - suché chladiče - mokré chladiče - výrobníky ...

Výroba a montáž strojů: -pro výrobu sýrů -myčky -pro potravinářství, čokoládovny -pivovary, lihovary -skladování a doprava sypkých a tekutých materiálů. Zakázková výroba z nerezu. Projekční činnost a zpracování technologií. Montáž a servis.

Gastronomické zařízení a vybavení pro: - kuchyně - restaurace - vinárny - kavárny - bistra - obchody.

Dodávka, prodej, záruční a pozáruční servis: - kávovary - lednice - vinotéky - mrazáky - výrobníky ledu - myčky - šokovací zařízení - fritézy - grilovací desky - grily - sporáky - konvektomaty - kotle - nářezové stroje - nerezový nábytek. Caffé Montenero Original: - Aromatico - Supremo. Exclusive ...

Pronájem, půjčovna, prodej: - výčepní zařízení - chlazení včetně instalace - půjčovna a prodej nůžkových stanů - prodej sudového piva a limonád. Služby: - sanitace výčepních zařízení.

Dovozce, distributor Café Britt. Poradenství, prodej při zařizování gastrozařízení - kavárna, restaurace: -prodej kávy, káva -čaj -horká čokoláda -kávovary, mlýnky, mlýnek -kontrola kávovaru -reklamní materiál Café Britt -šálky, sklo, popelníky, -reklamní větelný panel, slunečníky, vše s logem café Britt.

Prodej: -vybavení obchodů, restaurací, řeznictví, cukráren -chladící vitríny -automatické kávovary -myčky nádobí -elektronické pokladny OMRON -digitální váhy.

E-shop, prodej: - výčepní zařízení pro chlazení a stáčení piva - vína a limonády pro domácí použití i restaurační účely.

Výroba, velkoobchod, prodej, export: - chladící zařízení, chladicí a mrazicí skříně, chladicí stoly, saladety, šokovací zařízení, obslužné a přístěnné vitríny - gastro zařízení - konvektomaty - teplé a neutrální vydávací vitríny - plynové a elektrické stoličky - nerezový nábytek, stoly, dřezy, regály, digestoře, vpustě, bezdotyková ...