METTCON CB s.r.o.
LUX spol. s r.o.
MELKOV, s.r.o.

Speciální a jednoúčelové stroje jsou zpravidla vyráběny na zakázku pro velkosériovou výrobu. Může se jednat o soustruhy, frézy, ale také o různé dopravníky a pásové linky, hydraulické lisy, pneumatické stroje nebo také o zařízení pro sklářský průmysl.

ABE.TEC, s.r.o. - vybavení průmyslových firem
Dodávka vybavení z oblasti antistatiky, pájecí techniky, ručního nářadí a nástrojů a také kontrolních a měřicích přístrojů. V naší rozsáhlé nabídce naleznete ESD pracovní stoly, židle, vozíky, skříně, regály, dílenský nábytek, podavače šroubů, kleště, šroubováky, pájecí stanice, hroty, lázně, pájecí vlny, přetavovací pece a další zajímavé produkty.
ABE.TEC, s.r.o. - vybavení průmyslových firem
Chropyňská strojírna, a.s. - Průmyslová automatizace
Chropyňská strojírna, a.s. je společnost, která se mimo hlavní aktivity zabývá průmyslovou automatizací. Cílem je zrychlení všech výrobních systémů a zefektivnění průmyslové výroby. Dodá návrhy, realizuje výrobu jednoúčelových strojů, výrobních linek vč. software. Firma sídlí v Chropyni ve Zlínském kraji, má více než 100 let tradici v oboru ...
Chropyňská strojírna, a.s. - Průmyslová automatizace
LUX spol. s r.o. - výroba jednoúčelových strojů
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu jednoúčelových strojů s rostoucí mírou automatizace a robotizace. Na zakázku vyrábíme automatické výrobní a montážní linky, jednoúčelové stroje a další zařízení. Naše stroje jsou vysoce kvalitní a spolehlivé a splňují velmi náročné pracovní podmínky.
LUX spol. s r.o. - výroba jednoúčelových strojů
Oprava a servis: - obráběcích a tvářecích strojů pro firmy po celé ČR - oprava stavební mechanizace. Výroba: - jednoúčelové stroje. - náhradní díly pro obráběcí stroje, včetně vypracování technické dokumentace. - zakázkové kovoobrábění. Zakázkové zámečnictví: - výroba a sváření ocelových konstrukcí.

Prodej, servis: - komunální technika - speciální letištní technika - vysokozdvižné pracovní plošiny.

Výroba: - žáruvzdorné materiály - ohnivzdorné vyzdívky - modulární bloky a tvaroveky z keramických a ostatních druhů vláken - tvarovky na bázi speciálních hmot a betonů - technologická zařízení pro různá odvětví metalurgie Výrobní závod, sklad: Kratochvílova 1107, Roudnice nad Labem.

Firma byla založena v roce 1993. Činnost - obchodní společnost zastupující zahraniční firmu Handtmann v ČR dodávající zařízení pro zajištění trvanlivosti piva, vína, ovocných džusů v oblasti bakteriologické čistoty a koloidních zákalů a veškeré armatury souvisejících s nápojovým průmmyslem. Zařízení (membránovou filtraci) pro regeneraci ...

Prodej, servis: - recyklační stroje - drtiče - štěpkovače - třídiče biomasy - stroje a zařízení pro recyklaci stavebních materiálů a sutí

Dodávka, prodej: - technologie pro pískování (tryskací boxy, abraziva, UV fotocitlivé pískovací fólie...) - keramické barvy.

Prodej, pronájem: - platební terminály Služby: - vývoj software - tvorba webových stránek

Dodávka: - značící stroje pro permanentní značení (laser, mikrobod, ražba).

Návrh, výroba, dodávka: - informační kiosky - samoobslužné platební automaty - terminály.

Výroba elektrohydraulických a elektromechanických zkušebních strojů a trhacích strojů. Různé strojírenské výrobky. Elektrické měřicí, testovací a kontrolní zařízení, elektrické lékařské přístroje.

Dodávka: - dezinfekční technologie TwinOxide (0, 3% roztok oxidu chloričitého o čistotě 99, 9 %)

Sortiment: -veškeré stroje a příslušenství pro technologie vysokotlakého vodního paprsku.

Inženýrsko - dodavatelská organizace. Služby: -návrhy aplikací železných a neželezných materiálů včetně plastů -pomoc při zavádění světově uznávaných norem a předpisů -projekty na zlepšení organizace vnitropodnikového řízení s vazbou na trh, plánování, řízení výroby, MTZ, zajištění dodávek výpočetní techniky ...

Dodávky technologických celků na výrobu betonových tvárnic.

Profesionální stříkací, lakovací a lepící technika.

Návrh, výroba - jednoúčelové stroje - nástroje, přípravky - náhradní díly a strojní součásti. Služby - průzkum trhu - školení a vzdělávání v různých oblastech managementu.

Automatizace průmyslové výroby - projekční zpracování studií, 3D modelování, simulace - výroba navržených zařízení, instalace a zprovoznění dodávek - aplikace jednoúčelových a speciálních strojů do výrobních linek - údržba zařízení.

Prodej a servis strojů na tónování barev. Zastoupení společnosti Fast&Fluid Management pro ČR a SR. Prodej, servis, pronájem - kopírky, tiskárny, faxy, multifunkční zařízení. Spotřební materiál a renovace kazet pro kopírky, tiskárny a faxy zn. Konica Minolta, Sharp, Canon, Develop, Agfa, HP, Panasonic.

Dodávka, servis - průmyslová automatizace - obráběcí stroje - jednoúčelové stroje Servis - jednoúčelové stroje - tvářecí stroje

Činnost: - návrh, výroba, montáž kovové mechanismy - konstrukce, stavba a oprava mechanismů, lodí, pohonů, strojů - výroba vrata, brány, schody

Průmyslové a logistické služby - čištění roboty a laserem – pomocí suchého ledu - čištění výrobních zařízení - čištění potrubí přivádějící a odvádějící vzduch - čištění průmyslových forem - obalový management (KLT) a externí skladování - údržba a preventivný prohlídky jednotlivých strojů - chladící technologie.

Dodávka: - průmyslové laserové systémy - průmyslové kamerové systémy.

Dodávky technologií pro čerpací stanice a průmysl (hadice, výdejní stojany, řídící a pokladní systémy, potrubní rozvody, rekonstrukce čerpacích stanic a průmyslových celků, čerpadla, servis čerpacích stanic, atd.). Specialisté na práce ve výbušných prostředích a nakládání s nebezpečnými látkami. Jako člen skupiny GIA nabízí společnost PH GIA ...

Projekce, výroba: - stroje pro údržbu železničních tratí

Návrh a výroba jednoúčelových strojů - automatické a poloautomatické montážní a výrobní linky - automatizační technika.