V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Prodej: - polygrafický materiál pro ofsetové tiskárny a sítotisk. Služby: - míchání barev PANTONE - napínání sít pro sítotisk.

Výhradní zastoupení, prodej: - plynové hořáky WS Warmeprozesstechnik - plynové hořáky pro sklárny, chemický průmysl, keramické závody. Montáž, oprava, servis, revize: - vyhrazená plynová zařízení.

Prodej: - potravinářské stroje, zařízení.

Oprava, servis: - mechanické, elektronické psací stroje - kancelářská technika - šicí stroje.

Kovovýroba, strojírenská výroba: - důlní technika - díly pro závěsné a kolejové lokomotivy - díly pro pásové nakladače - díly pro drtiče uhlí. Kooperace: - díly a podsestavy pro firmy Ferrit s.r.o., Strojferr a.s., Duvas-UNI s.r.o., Ferrcomp a.s.

Prodej: - zemědělské stroje - lesnické stoje - komunální stroje.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - zahradní technika, nářadí - řetězové pily - čtyřkolky - zahradní traktory - sněhové frézy - kultivátory - sekačky, křovinořezy, vyžínače.

Maloobchod, prodej: - lesní a zahradní technika HUSQVARNA - motorové a elektrické pily, křovinořezy, sekačky, žací traktory, ridery - sněhové frézy.

Opravy, údržba a servis - obráběcí stroje Opravy, údržba a servis - tvářecí stroje

Dceřiná společnost švédské firmy. Import, dovoz, prodej, distribuce: - papírenské stroje, stroje pro papírenský průmysl.

Práce: - zámečnické - soustružnické - frézařské - svářečské. Výroba, servis: - potravinářské stroje - nerezové kontejnery, míchačky, potravinářské stoly - myčky a oplachovače obalů - pračky - odměrné plnicí stroje - drtiče ovoce - plničky hrášku, míchaných salátů - etiketovací stroje - balicí technika - krouhačky - ...

Prodej a velkoobchod - dřevěné modely a jaderníky pro kusovou a sériovou výrobu Výroba - dřevěné modely a jaderníky pro kusovou a sériovou výrobu Výroba, prodej a velkoobchod - zařízení pro slévárenství - licí a pryskyřicové modely, modely z umělých pryskyřic

Prodej: - zemědělská technika a náhradní díly. Servis, opravy: - sekačky - motory - traktory.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - motorové pily - vyžínače, křovinořezy, motorové kosy - přístroje pro péči o zeleň - lesní a zahradní technika.

Strojní opracování. Výroba a opravy: - formy pro vstřikování plastů.

Půjčovna - přívěsy - přívěsné vozíky - nosiče Půjčovna - elektrocentrály Reklamní agentura Pronájem - oboustranné reklamní zařízení Stavba - jednosloupé billboardy - reklamní plochyvýroba - billboardy (v euroformátu) Mobilní reklama Půjčovna - tlakové čističe Půjčovna - vrtáky do země - ...

Vše pro zahradu a les. Prodej, servis, opravy: - zahradní, lesní technika: - motorové pily - sekačky - křovinořezy - vyžínače - řetězy - lišty - oleje - pilníky. Značky: - HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, FLYMO, OREGON, BAHCO, WINDSOR, FISKARS, Mc Cullock. Broušení řetězů.

Vše pro zahradu a les. Prodej,servis,opravy: -zahradní,lesní technika: -motorové pily -sekačky -křovinořezy -vyžínače -řetězy -lišty -oleje -pilníky. Značky: -HUSQVARNA,JONSERED,PARTNER,FLYMO, OREGON,BAHCO,WINDSOR,FISKARS Mc Cullock. Broušení řetězů.

VÝROBA: - vázací řetězy do vazných stájí - řetězy posuvného dna - ocelové konstrukce - orebná kola na jakékoliv rozměry dle potřeby - vyorávací radlice na brambory k Vari, TZ4-K14, Kubota a jiné - úpravy příslušenství a strojů pro agregaci s jinými tažnými stroji-individuálně. OPRAVA: - záruční i pozáruční ...

Prodej - velkoobchod, maloobchod: - topenářská technika, kotle - instalační materiál - krbová kamna, krbové vložky - ohřívače vody - čerpací technika, čerpadla - varná technika - sanitární keramika. Internetový obchod. Zastoupení značek: - JUNKERS, DAKON, VIADRUS, KORADO, TATRAMAT, WILO, LING, KVS DVORCE. Splátkový prodej ...