DMGO s.r.o.

PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Pilové pásy WIKUS, PILOUS, BOMAR pásové pily na kov, vázací prostředky, chladící kapaliny, brusivo! Vše v nejkratších termínech za nejnižší ceny!

Maloobchod: -klíče -zámky -poštovní schránky -koupelnové doplňky -trezory. Prodej: - strojů na výrobu klíčů. Výroba: -klíče.

Zemědělství-projekce, dodávka, montáž, servis: -dojící technika firem FULLWOOD a AGROSTROJ -zemědělské stavby -napájecí a krmné systémy, hrazení, zábrany -podlahová krytina pro ustájení dobytka -zařízení na odklízení chlévské mrvy -tažné řezací a míchací krmné vozy -pneumatické dopravníky -linky na výrobu krmných směsí ...

Výroba strojů pro tabákový a potravinářský průmysl. Orientace na výrobu jednodnoúčelových strojů a dílů přesného strojírenství, kusová výroba.

Prodej-maloobchod i velkoobchod: -diamantové nástroje-řezací a brusné kotouče, diamantové korunky pro jádrové vrtání -stroje s diamantovými nástroji, řezače spár, stolové pily, stěnové, hloubkové, lanové a řetězové pily, vrtací stroje, rovinné brusky, frézky povrchu a drážkovací -vrtací a bourací kladiva pneumatická, ...

Dodávky a montáž zařízení pro skladování, dopravu a zpracování obilí. Opravy a rekonstrukce posklizňových linek a výroben KS. Šnekové dopravníky pro plnění secích strojů. Šnekové dopravníky trubkové. Obilní sila. Elevátory. Redlery. Čističky. Ventilátory. Sušárny obilí.

Prodej obráběcích strojů: -nové obráběcí stroje -starší obráběcí a tvářecí stroje -pásové pily -obráběcí emulse. Provozovna: -Rokycany, Čelakovského 194/II.

Šicí stroje a overlocky TOYOTA: -autorizovaný dovozce od roku 1992 -odborný prodej -zaučení při prodeji -výhodné ceny -servis. -náhradní díly Prodej: -klobouky -čepice.

Výroba: -kovoobráběcí, obráběcí nástroje -řezný materiál -výdejní automaty na nástroje.

Zpracování dílů pro automobilový průmysl a elektrotechniku. Prodej zemědělské techniky (žací stroje).

Výroba strojních součástí: -těsnění SEAL-JET -ozubená a šneková kola -pouzdra a třecí ložiska -statické směšovače pro barvení plastů -servis při opravách strojů a hydrauliky. Opravy a renovace: -strojních součástí hydrauliky a pneumatiky -vysokotlaké hydraulické čerpadla -přímočaré a rotační hydromotory -hydraulické válce ...

Výkup, prodej: -použité obráběcí a tvářecí stroje -diamantové nástroje pro stavebnictví -pilové pásy.

Výroba a oprava: -zemědělské stroje.

Výroba upínacích a podávacích kleštin, kleštin do podavačů a upínacích karbidovych pouzder. Výroba speciálních kleštin.

Opravy: -pracovní stroje -silniční vozidla -zemědělské, lesnické stroje. Aplikace kapalných hnojiv.

Servis šicích strojů. Opravy: -šicí stroje -žehlící technika -stříhací technika.

Výroba, opravy: -pracovní stroje -stroje a zařízení. Práce: -kovoobráběčské -zámečnické.

Maloobchod, prodej: -řezné nástroje a CNC* obráběcí stroje pro obrábění kovů -frézy monolitní a destičkové pro frézování forem -řezná keramika, závitníky, upínací nářadí -CNC soustruhy -vertikální a horizontální obráběcí centra -automaty -zrychlovací hlavy -brusky -vrtáky.

Prodej, servis: -zemědělská, komunální, lesnická a zahradní technika (tuzemská, zahraniční). Obchodní zastoupení STROM (John Deere), SMS Rokycany STROM EXPORT, FAGUS, BOGBALLE, Schaffer, NC-Engineeering, KUHN, Pronar, STORM, Náhradní díly Granit, Kramp, Oleje BP, Castrol. Agrobazar.Dovoz ze zahraničí.Pronájem strojů.Protiúčet.Leasing. ...

Velkoobchod: -zemědělské stroje -příšlušenství a nářadí -náhradní díly.

Servis, opravy: -NC**, CNC* stroje -průmyslová elektronika -elektroúdržba. Práce: -tesařské -lešenářské -zednické -izolatérské -sádrokartonářské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Kalibrace měřidel, měření a regulace. Práce montážní plošinou AVIA.

Strojírna. Oprava, servis, modernizace: -obráběcí stroje.

Služby: -minipivovary -sanitace nápojových cest -dodávky pivních tanků -staročeské výčepní hlavy LUKROVKA -kompletní dodávky profi kuchyní a gastro vybavení -prodej a výroba výčepních zařízení -chlazení, průtokové chladiče s ledovou bankou -přenosné párty výčepy.

Leasing strojních celků a zařízení.

Regulace technologických procesů sušení řeziva. Poradenství v oboru sušárenství řeziva. Montáž, servis: -kondenzační sušárny -teplovzdušné sušárny.