DMGO s.r.o.

PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Společnost CHARMONT s.r.o. nabízí ve všech odvětvích průmyslu tyto činnosti: inženýrská činnost zpracování projektové dokumentace dodavatelská činnost realizace investičních celků „na klíč“ montážní činnost rekonstrukce a modernizace opravárenská činnost poradenská a konzultační činnost.

Výroba a prodej - nástroje pro průmyslové obrábění KOMET, DIHART, JEL.

Dodávka - vysokootáčkové HSC obráběcí elektrovřeteny

Dodávky: - malé a střední pilařské technologie, úhlové, překlopné, kmenové, kotoučové, pásové pily. brusky pil.

Servis, opravy, rekonstrukce sušáren a pecí - pece laboratorní, atypické, horkovzdušní, pro zpracování kovů a výpal keramiky.

Dovoz, prodej knihařské stroje a zařízení pro knihařské zpracování.

Technické kontroly na manipulační technice vzv. Školení obsluh vozíků, vystavení oprávnění průkazu. Revize hydraulických zařízení. Prodej průmyslových pneumatik.

Výrobce a dodavatel těžních strojů a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech.

Dodávka: - obráběcí stroje a jejich příslušenství.

Nákup, prodej a servis lesní a dřevařské techniky. Nabízíme i školení ke strojům.

Kovoobráběcí a tvářecí stroje: - nákup, výkup, prodej - přeprava a stěhování nových i použitých - servis, montáž a demontáž - likvidace a odvoz ze zrušených provozů - zajištění nákupu nového stroje dle dodaných technických požadavků. Dále zhotovujeme znalecké posudky v oboru strojírenství a autodopravy.

Prodej a servis technologického zařízení pro drůbeží haly.

Činnost: - stavební inženýring - zpracování odborných posudků a studií v oblasti chemického a strojního průmyslu

Výroba, dodávka, e-shop, prodej: - diamantové řezací kotouče pro dělení stavebních materiálů - diamantové brusné talíře pro broušení stavebních materiálů - diamantové řezací kotouče pro dělení přírodního a umělého kamene - diamantové vrtací korunky pro jádrové vrtání stavebních materiálů - renovace diamantových kotoučů a vrtacích ...

Činnost: - import a distribuce průmyslových výrobků a technologií - prodej strojů na zpracování dřeva

Laserové technologie pro řezání, svařování, značení. Výroba laserových strojů. Servis, spotřební materiál, náhradní díly. Zákaznické a jednoúčelové systémy. Integrace do výrobních linek, včetně automatizace. Vědecké lasery a přístroje, optika, optoelektronika, detektory, optické stoly.

Vývoz: - obráběcí a tvářecí stroje, nástroje - objímky na opravu potrubních systémů.

Prodáváme strojírenské zařízení.

Výroba a prodej strojů a náhradních dílů pro obalovny živičných směsí a betonárny.

Prodej zařízení, software a spotřebního materiálu pro předtiskovou přípravu (polygrafii). Zařízení pro průmysl - INKJET. Poskytování servisu.

Prodej vyšívacích strojů Melco a Schiffli, vyšívacího softwaru Wilcom či materiálů pro vyšívání. Poskytování poradenství i služeb v oboru vyšívání.

Činnost: - výroba speciálně konstruovaných plynových spotřebičů - optimalizace spalování topných plynů - technická příprava a zajištění emisního měření - rekonstrukce, opravy plynových spotřebičů

Pronájem, prodej, servis, leasing. Půjčovna malé mechanizace: -vibrační technika -bourací kladiva -šroubové kompresory -míchačky -závitořezy -topidla -brusky -vysavače-průmyslové, pro domácnost svářečky -pily a další profesionální nářadí.