DMGO s.r.o.

PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
V e-shopu Dortisimo.cz prodáváme cukrářské náčiní, potřeby pro výrobu dortů. Silikonové formy a žilkovače, ornamenty, bordury, girlandy, listy. Nejedlé dekorace, svatební figurky. Potravinářské barvy, jedlé fixy.

Prodej - děrované profily - trubky - děrovací stroje a konstrukce.

Výroba: - zařízení a strojů na prostřihávání, děrování profilů.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - dřevoobráběcí stroje.

Řešení průmyslové automatizace. Vývoj software i hardware. Výroba CNC strojů pro řezání vodou, brusek, robotických pracovišť.

Výroba a konstrukce lisovacích nástrojů. Stříhání na hydraulickém lisu. Nástrojářství.

Prodej použitých obráběcích a tvářecích strojů

Hledáte odborníka na průmyslové pece? Společnost CHEMITERM-PECE-CZ s.r.o. působí na českém trhu od roku 1991 a nabízí tak dlouholeté zkušenosti v oboru. Zabýváme se konstrukcí, projektováním, dodávkou, zkoušením, uváděním do provozu, opravami, repasemi a modernizacemi průmyslových pecí, rozvody topných i technických plynů a ochranných atmosfér. ...

Nákup a prodej produktů pro zemědělství, rybářství, lesnictví a zahradnictví.

Dovoz a prodej: - dřevoobráběcí stroje a nástroje.

Prodej použitého textilu z Německa a Anglie Sběrna a opravy šicích strojů.

Nákup, prodej: -nové i použité stroje a zařízení pro průmysl papíru a celulózy Dílny: U Pily 918 783 91 Uničov tel. 602 217 684 Loučovice 88 382 76 Loučovice tel. 777 726 201

Obchodní zastoupení: -textilní strojní zařízení firem IRO, ROJ, MEMMINGER-IRO a SMIT.

Výroba, servis: - hydraulické stroje - čerpadla.

Výroba, prodej: - aplikovaná laserová technika.

Zastupování firem na výrobu CNC obráběcích strojů, lisů a elektroeroze

Řídící systémy: - řídící systém velmi přesného CNC orovnavače ve spolupráci s CETOS a.s. - řídící systém svařovacího stroje na výrobu pouzder kardiostimulátorů - řídící systém pro testovací zařízení letištních světel - odměřovací systém rovinnosti výlisků sanitární keramiky. Měřící sondy: - určeny pro měření tvaru či polohy na měřících ...

Generální zastoupení firmy KASTO pro ČR a SR Prodej pil na kov KASTO: -kotoučové -pásové -blokové. Skladové systémy KASTO. Pilové pásy z nástrojové oceli Bimetalické pilové pásy : LENOX, Roentgen .

Dodavatel úplného sortimentu materiálů, zařízení a služeb pro sítotisk. Nabídka nových i použitých sítotiskových strojů a systémů pro sítotiskové provozy.

Výroba: - dřevoobráběcí nástroje - řezání vodním paprskem

Prodej: - tvářecí stroje - ohýbačky drátů, trubek - zakružovačky - lisy - válcovačky