V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vrtací soupravy

Dodavatel CNC soustruhů a obráběcích center, soustruh, frézka, fréza, HYUNDAI, Kia servis, nástroje, upínací, školení, náhradní díly, technologie, časové studie, poradenství, kovoobrábění, obrábění.

Dodáváme: - gravírovací stroje - 3D frézky - CO2 a YAG lasery - SW vybavení - materiály pro gravírování.

Prodej: - zemědělská technika: - zemědělské stroje, - použité stroje, - náhradní díly.

Oprava: - zemědělské stroje - traktory. Kovoobráběčství. Zámečnictví. Truhlářství. Silniční motorová doprava nákladní - vnitrostátní s vozidly nad 3, 5 tuny celkové hmotnosti. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Opravy silničních vozidel. Opravy ostatních dopravních prostředků. Výroba zemědělských strojů. ...

Výroba: -pásové pily. -válečkové dopravníky. Prodej: -pilové pásy AMADA.

Prodej: - traktory - zemědělské stroje - zahradnická mechanizace - náhradní díly

Prodej, servis a leasing zahradní, lesní a komunální techniky značek Husqvarna, Jonsered a Kubota.

Elektrické pece: - Laboratorní pece - Válcové pece - Superkanthalové pece - Kelímkové pece - Pozorovací pece - Kalibrační pece.

Výroba: - potravinářská technika, stroje

Služby: - opravy zemědělských strojů, techniky - svářečské práce.

Projekce, výroba, montáž a servis: - chladicí a potravinářské zařízení.

Provádíme: - zemní práce. Konstrukce, prodej: - stroje a zařízení na úpravu a údržbu jízdárenských povrchů.

Prodej dřevozpracujících strojů a zařízení. - dřevoobráběcí nástroje

Strojírenská výroba: - kovoobrábění nerotačních součástí na CNC strojích - programování CNC strojů - prodej strojních zařízení a nástrojů - technologické projekty - školení CNC programátorů i obsluhy. Sídlo firmy: Česká Kamenice

Společnost Agromel spol. s r.o. byla založena na podzim roku 1992 jako prodejní a servisní středisko zemědělské techniky. Od počátku svého působení zastupuje firmu CLAAS, která je na našem trhu známá jako výrobce špičkových sklízecích řezaček, mlátiček a kompletního pícninářského sortimentu. Od roku 1997 byla do našich obchodních aktivit ...

Prodej: - obráběcí nástroje. Sortiment dodávaného nářadí obsahuje širokou škálu nástrojů pro třískové obrábění ocelí a slitin kovů.

Prodej, servis: - zemědělská technika, stroje - zemědělské mechanizátory - prodej, doprava a skladování obilovin.

Výhradní zástupce společnosti BOMAG pro ČR. Prodej, servis, pronájem, půjčovna: -malá a velká hutnící mechanizace pro stavebnictví -měřící systémy -kompresory -náhradní díly -použité stroje -vibrační pěchy, (žaba, dusák).

Dovoz, prodej, oprava, servis: - zemědělské stroje - komunální technika - krmné vozy, nastýlací vozy - lžíce, radlice - manipulační technika - maziva - mulčovače - postřikovače - rozmetadla - náhradní díly. Výroba, prodej: - osiva.

Strojírenská výroba: -kovoobrábění -speciální obrábění a CNC -lisování -všechny druhy broušení -výroba strojů a zařízení -kovové konstrukce.

Obchodní zastoupení holandské firmy Voortman Automatisering BV - světového výrobce strojů pro průmysl ocelových konstrukcí. Výrobní linky Voortman jsou stavebnicového typu kombinující vrtací, děrovací operace, dělení materiálů integrovanou pásovou pilou nebo nůžkami, pro plechy, pásovou ocel a profilové oceli s kompletním řešením výroby ...