V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Import, dovoz, distribuce, prodej: -nástrojů na opracování dřeva, dřevěných derivátů, plastů a lehkých slitin -dřevoobráběcí nástroje: -frézy, vrtáky, pilové kotouče, výměnné čepele.

Společnost DAVEX - CZ, spol. s r.o. Zlín dodává materiály pro tiskárny. Výroba je zaměřena na fotopolymerní desky, tiskové matrice, FTL štočky. Dále dodáme klišé - tiskové formy pro tampónový tisk a zabýváme se i výrobou razítek všeho druhu a potisk stretch fólií. Pro výrobu FTL štočků využíváme nejmodernější technologie na trhu Full HD ...

Výroba - dřevěná obuvnická kopyta - kopyta pro ortopedickou obuv, atypickou obuv i klasickou obuv.

Zemědělská činnost: - sklizňové práce i v těžko přístupných oblastech. Menší opravy a údržba zemědělských strojů.

Velkoobchod,prodej: -zemědělské stroje značek: -NEW HOLLAND: -traktory,sklízecí mlátičky -ELHO,KUHN: -stroje na sklízení pícnin -BERGMANN: -senážlovací vozy -výměnné systémy -rozmetadla organických hnojiv -KÖCKERLING: -univerzální secí stroje -radličkové podmítače -GREAT PLAINS: -univerzální secí ...

Prodej - výrobní technologie hlubotiskových válců - spotřební materiály, komponenty pro flexotisk - rakle, válce, presery.

Prodej: -náhradní díly na zemědělské stroje.

Velkoobchod, prodej: -ruční nářadí, nástroje na obrábění, měřidla, brusivo, řezné nástroje: -frézy na obrábění kovů -vrtáky, výhrubníky, výstružníky -závitníky -soustružnické nože -pily -břitové destičky.

Oprava, servis: - domácí šicí stroje.

Servis obráběcích strojů: - záruční, pozáruční, periodický preventivní. Oprava obráběcích strojů: - generální - běžné, střední.

Generální opravy vícevřetenových soustružnických automatů, vybraných druhů CNC strojů a jejich servis.

Výroba, vývoj, konstrukce, montáž, prodej: - vysokorychlostní obráběcí stroje a centra pro výrobu: - forem a lisovacích nástrojů - zápustek.

Provozování: - pivotéka - vinotéka. Prodej: - pivo značky Konrád - pivní speciály a jiné druhy kvalitního piva - cca 100 druhů - víno - kvalitní vína z jihomoravských vinic: - sudové víno, lahvové víno, dárková balení - nealkoholické nápoje. Půjčování, pronájem: - výčepního zařízení - chladícího zařízení. PIVNÍ POMOC - ...

Prodej, oprava, servis: -šicí stroje. Zabývám se servisem šicích strojů domácích i průmyslových už více jak 30 let. Nabízím také šicí stroje ověřených značek jak domácí tak i průmyslové a to za ceny internetové s mojí zárukou a předvedením. S výběrem šicího stroje rád poradím.

Dodávky strojírenských technologií. Specifikace nástrojů a ekonomiky třískového obrábění. Nabídka účetních, daňových a analyticko-ekonomických služeb

Strojírenská výroba: -obrábění kovů -přesné CNC soustružení, broušení, frézování a svařování -odlitky (šedá a tvárná litina, hliník, dural, ocel, nerez, nikl, slitiny) -slévárenství a metrologie. Zajišťujeme kooperace ve strojírenství a obchodní činnost do celého světa i v ČR.

Oprava, servis: - vstřikovací lisy - roboti, robotů SYTRAMA Služby: - montáž a opravy elektrických a elektronických zařízení - práce na elektrických zařízení do 1000V

Dovoz, prodej, servis zemědělské techniky FENDT / CLAAS. Naše specializace traktory- kombajny FENDT / CLAAS. Vlastníme mobilní servis, dodání orig.náhradních dílů AGCO / DEUTZ / MAN. Jsme autorizovaní prodejci špičkových olejů a mazacích prostředků TECTROL. Garantujeme Kvalitu Našich služeb. Jsme chráněná firma obchodní značkou.

Prodej: -náhradní díly na stavební a silniční stroje. Výroba: -spojkové hřídele na vysokozdvižné vozíky -spojovací hřídele na stroje Oprava:: -hydraulické pojezdové systémy typu SAUER: -hydraulická čerpadla a motory -hydraulická kladiva. Prodej: - použité stavební stroje.

Výroba a renovace hydraulických zvedáků. Nákladní doprava, přistavení kontejnerů. Manipulační a dopravní technika. Polní práce pro rostlinnou výrobu. Zprostředkování nákupu a servis vysokozdvižných vozíků DESTA. Oprava zemědělských strojů. Mytí vozidel pomocí vysokotlaké myčky. Prodej pohonných hmot.

Výkup a prodej kovoobráběcích nástrojů

Maloobchod, prodej, servis, opravy.: -výrobky firmy STIHL, MAKITA - zemědělská a zahradnická technika AL-KO: -elektrické strunové, čtyřkolové -benzínové čtyřkolové -traktorů, traktory zahradních -drtiče, drtičů zahradního odpadu -vodních čerpadel, čerpadla -ruční nářadí -malé motocykly.

Servis, opravy, preventivní prohlídky: - obráběcí stroje a zařízení, včetně příslušenství - NC stroje - výroba hydraulických hadic Oprava, instalace, montáž: -elektrozařízení

Výroba - soustruhy - frézky - frézovací centra Výroba - strojní součásti - nástrojářství

Specializovaná kovovýroba: - technologická zařízení pro chov a odchov drůbeže včetně veškerého příslušenství - zařízení pro značení a balení vajec - strojírenská výroba - cnc zpracování plechu