V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Výroba strojírenská: -lisovací nástroje -jednoduché, postupové, sloučené -lisovací formy Kovoobrábění, obrábění kovů, kovu: -kovových materiálů Kovovýroba, výroba: -stroje, části strojů

Vývoj a konstrukce obráběcích strojů: -CNC soustružnické stroje -CNC frézovací centra -CNC vícevřetenové automaty -CNC dřevoobráběcí centra. Vývoj a konstrukce CNC obráběcích strojů. Příslušenství ke strojům a jednoúčelová zařízení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dovoz, import: -italské podšívky, mezipodšívky, membrána typu SYMPATEX, ztužovací materiály, tužinky, opatky, lepidla, hřebíky, molitany, latexy, reflexní prvky, stélkové materiály pro výrobu a opravu obuvi -obuvnické stroje, nářadí, komponenty pro výrobu obuvi -suché zipy v široké barevné i šířkové ...

Servis, generální a dílčí opravy a repase: - potravinářských strojů - specializace zavírací stroje na plechové obaly kruhových, čtvercových a jiných tvarů - zavírací stroje na TWIST OFF sklenice Konstrukce a výroba: - zařízení pro potravináře - strojů a zařízení pro plastikáře - odtahová zařízení, chladící vany - strojů a zařízení na ...

Prodej, oprava, servis: -obráběcí stroje.

Servis: - vysokozdvižné vozíky - paletizační vozíky. Výroba: - hydraulické válce.

Výroba -CNC soustruhy. Opravy: -NC a CNC soustruhy. Servis, prodej: -repasované stroje.

Prodej hydraulických zařízení: - čerpadla - pojistné ventily - uzavírací ventily - ruční hydraulické agregáty - pístové hydromotory a čerpadla - filtry a filtrační vložky - rozvaděče - zámky.

Vývoj: -nové stroje -jednoúčelové linky - kamerové vidění Výroba: -svařovací automaty MIG -traktory -polohovadla. Stavba, repasování: -stroje a jednoúčelové linky.

Výroba, prodej: - dojící a chladící technika - vybavení stájí

Oprava, servis: -nákladní vozidla-tahače a návěsy-SCANIA, RENAULT, DAF, aj. -dodávky, AVIA, LIAZ, TATRA, zemědělské a lesní traktory, -kontrola brzd na válcové zkušebně SCHENK, -výměna olejů a provozních kapalin, -servis vozidel o mimo běžnou pracovní dobu. Kovovýroba: -výroba kovových forem pro laminování, zakázková kovovýroba, ...

Montáže, servis, údržba: -vulkanizační lisy včetně přídavných zařízení. Služby: -poradenství v oblasti vulkanizačních lisů -návrhy a zpracování dokumentace ovládaní vulkanizačních lisů -vypracování software pro řízení vulkanizačních lisů . - generální opravy vulkanizačních lisů - demontáže a montáže strojního zařízení - výroba a ...

Výroba, prodej, montáže: - kalírenské přípravky - pece na výrobu dřevěného uhlí. Prodej: - dřevěné uhlí.

Výroba, prodej, ostření, broušení: - vrtacích a frézovacích nástrojů z HSS a HM materiálů na CNC bruskách: - frézy - výstružníky - závitníky, aj. nástroje.

Velkoobchod, prodej: - průmyslové stroje, průmyslových strojů - strojní zařízení.

Montáž,dodávka: -systémy technické automatizace. Projekce,konstrukce,výroba: -polygrafické zařízení -strojní zařízení pro gumárenský, plastikářský průmysl -drobná automatizace na zakázku. Výroba,montáž,projekce: -jednoúčelové stroje na zakázku.

HH Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - vozíků pro převoz polotovarů - plnící linky pro vinařství. Montáže a demontáže ocelových konstrukcí. Instalace strojů. Laserové ustavování horizontálních, vertikálních a přírubových strojů. Nákup, prodej strojů. Zpracování kovového odpadu.

Výrobní program: -výroba průmyslových mycích strojů (PE přepravky, KLT bedýnky, víka, palety, kutrovací (laska) vozíky, big boxy, gitter boxy ) -zakázková výroba komponentů z nerezi -výroba plechových dílů na vlastním ohraňovacím lisu. Servis a modernizace průmyslových myček všech výrobců Svařování TIG.

Zámečnictví, nástrojářství. Oprava: -hydrauliky -dělících strojů -sekacích strojů -strojů schön, schoen+sandt, sandt, atom, ring, svit. Prodej: -sekací stroje -dělící stroje.

Prodej, servis, opravy: -šicí a vyšívací stroje, overlocky, coverlocky, babylock značky VERONICA, Janome, BOBIN, ELNA, Bernina, Bernette, TEXI, Merrylock, Garudan, Siruba, SWF, Dürkopp - Adler LADA, TOYOTA, ZETINA, BROTHER, HUSQVARNA, PFAFF, VIKING. -stroní příslušenství: -nitě, želící technika.

Opravy šicích strojů. Opravy šicích strojů u zákazníků. Prodej náhradních dílů k šicím strojům. Výkup starých šicích strojů.

Blohm Czech s.r.o.je dceřinou společností Normteilwerk Robert Blohm GmbH. Firma byla přejmenována na firmu Ramseier Czech s.r.o. Zastoupení firmy Ramseier Normteile GmbH. Výroba: -normalizované díly pro stavbu lisovacích nástrojů a přípravků -střižníky, matrice, vrtací pouzdra, aretační čepy, kalené kolíky -normalizované díly do forem, ...

Prodej - kompozitní materiály REYNOBOND a HAIDA Prodej - světelná reklama