Montážní, obráběcí, svařovací, textilní, papírenské, třídící, balící či jiné technologické linky nachází uplatnění napříč celým průmyslem. Vybírejte dílčí komponenty, jako jsou pohony a mechanismy nebo využijte montáž technologických linek na míru.

STOZA, s.r.o. - stroje a technologické linky na míru
Specializací firmy STOZA, s.r.o. jsou návrhy a výroba strojů a technologických linek na míru dle přání zákazníka. Našim klientům můžeme nabídnout stoje a linky na granulování dřevní hmoty a jiných materiálů, šrotovníky, dopravníky, granulátory, míchačky či míchací zásobníky. Při vývoji strojů využíváme nejmodernějších poznatků z oboru.
STOZA, s.r.o. - stroje a technologické linky na míru
Nabídka a spolupráce - gumárenský průmysl Prodej - hutní materiály Prodej - hutní stroje Prodej - nástroje Kovoobráběni Prodej - vázací technika Kooperace Obchodní poradenství - ložiska Prodej - spojovací materiály

Prodej: - stroje pro lisování - pájecí technika, zařízení a materiál.

Velkoobchodní prodej senzorů, senzory, čidla, čidel a automatizační technika. Nabídka návrhu a optimalizace výrobních automatizovaných linek.Velkoobchod s automatizační technikou.

Výroba, prodej: štípací stroje -na štípání kamene a betonu hydraulické štípací linky na betonové prvky dopravníky technologické linky Výroba, dodávka, prodej. -hydraulické štípačky na kámen jsou určeny pro výrobu dlažebních kostek, mozaiky a obkladového kamene byly vyvinuty ve spolupráci s provozy kamenického průmyslu ...

Výroba, opravy, oprava a servis na zakázku: -stroje -strojní součásti -jednoúčelové stroje -jednotlivé stroje technologických linek -technologické celky. Běžné, střední a generální opravy, montáž: -universální soustruhy -konzolové a stolové frézky, frézka -vrtačky, vrtačka -strojní pily, pila -další stroje po konzultaci a ...

Pobočka. Výroba, dodávka, montáž: - elektrická zařízení, řídící systémy pro průmyslovou automatizaci - jedno a víceúčelové stroje - elektrické obloukové, žíhací, ohřívací, hlubinné a pánvové pece - kontilití, rovnací a dělící linky.

Výroba: -ocelové konstrukce -technologické díly pro výrobní linky -palety pro automobilový průmysl -díly do strojů a aut. Strojní vybavení: -plasma -NC 4m nůžky -NC 4m ohraňovací lis -CNC obráběcí centra.

Projektování a výroba: -ocelových konstrukcí, hal, halové opláštění, haly na klíč Technologie: -výrobních linek -manipulátory -ocelové konstrukce, haly, dopravníky -balící linky -lanovky -mostové jeřáby -cihelny -automatizované expediční linky -dopravníky -sušárny. Sídlo: Areál STEEL PLANET Maršovská 2243 68801 Uherský Brod

Doprava do 1, 5t Pokládka - obklady - zámkové a keramické dlažby Zednické práce Půjčování - hutnící technika (vibrační deska 62kg)

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce -dřevozpracující stroje -výrobní linky na technologie lisování plošných materiálů především na bázi dřeva jako dveří, překližek, laťovek a parket.

Průmyslová automatizace a nástrojárna: -montážní a kontrolní stroje a linky -postupové střižné nástroje -vstřikovací formy na lisování plastů. Rozsah vyráběných strojů a zařízení: -přípravky -poloautomaty, automaty -montážní linky a robotizovaná pracoviště. Certifikovaný systém jakosti: -ISO 9001:2000.

Výroba zařízení pro dopravu, třídění, skladování sypkých a kusových materiálů. Strojírenská zakázková výroba. Konstrukční činnost. Kovoobrábění.

Společnost SysTech Group je obchodní, realizační a servisní zastoupení společnosti System SpA. v České republice. Společnost sa specializuje na automatizované systémy pro vnitřní logistiku. Nabízíme kompletní vybavení skladů, AGV vozíky řízené automaticky, skladové systémy, WMS, automatické regály, balící stroje, paletizátory, baličky, ...

Konstrukce, výroba: - výměníky tepla - kondenzátory - tlakové nádoby - nádrže - ocelové konstrukce - technologické části pro jadernou a konvenční energetiku, chemický a potravinářský průmysl - těsnění pro speciální aplikace - technologická zařízení pro čističky odpadních vod typu ADN včetně vlastní projekce a konstrukce.