Portálové, věžové, konzolové a kolejové jeřáby, elektrická zdvihací zařízení, navijáky a vrátky, pracovní, montážní a sloupcové plošiny, kladkostroje, vázací materiál a uchopovací technika nesmí chybět v žádném větším skladu nebo při práci ve výškách.

Prodej, montáž - hydraulické nákladní jeřáby - nosiče kontejnerů - nástavby pro odtah vozidel. Provozovna Praha - adresa: Přátelství 551/4, 104 00 Praha - Uhříněves - tel. 602 478 522. Provozovna České Budějovice - adresa: Hlinsko 36, 370 01 České Budějovice - tel. 602 214 669.

Činnost: - výkopové práce - stavba výtahových šachet - laminování záchytných jímek - demoliční práce - zámečnické práce Výstavba a rekonstrukce výtahů. Likvidace starých technologií a nádrží na PHM. Dodávka, montáž: - kotelny - technologie čerpacích stanic.

Pronájem: - plošiny 9 a 14 m - plošina do 20 m. Výškové práce z lana. Stanoviště plošin: - Březnice.

Elektroslužby: - silnoproudé a slaboproudé rozvody. Zámečnické práce. Pronájem: - vysokozdvižné plošiny.

Pronajímáme pracovní plošiny na automobilovém podvozku s dosahem od 19 až do 46 m pracovní výšky! Plošinu si můžete pronajmout dle potřeby na několik hodin, dnů, týdnů i měsíců, při dlouhodobém pronájmu za zvýhodněnou cenu.

Nabízíme dodávky výtahových vodítek včetně příslušenství jak ve standardním provedení - délka 5m, standardní počet tyčí ve svazcích, tak zakázkově - včetně nestandardních délek a mezikusů. Dodávky jsme schopni realizovat jak napřímo od výrobce k našemu finálnímu zákazníkovi, tak z našeho skladu.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: - venkovní i vnitřní ocelové konstrukce výtahových šachet - výtahové šachty na klíč - různé druhy opláštění - ocelové konstrukce půdních nástaveb a vestaveb na rodinných i bytových domech. Rekonstrukce - výtahové šachty.

Služby - servis plynových kompresorů - servis vzduchových kompresorů a pneumatického nářadí - servis plynových spotřebičů - servis a revize zdvihacích zařízení.

Činnost - pronájem autoplošiny s obsluhou pro výškové práce.

Nákup, prodej, servis, revize, technické kontroly: - vysokozdvižné vozíky (VZV).

Strojírenská výroba a prodej: -přestavby, nástavby, přestavba, nástavba nových a ojetých nákladních automobilů -hydraulické jeřáby -valníky -nosiče kontejnerů -prodej-nové i ojeté vozy, automobily -zprostředkování leasingu -výkup ojetých vozidel, nákladní automobily -nosiče kontejnerů -teleskopické, kloubové pro podvozky nákladních ...

Revize vyhrazených technických zařízení - revize elektrických zařízení - revize hromosvodů - revize tlakových a plynových zařízení - revize spalinových cest - revize a revizní zkoušky zdvihacích zařízení. Pobočka Ústí nad Labem - adresa: Hrbovická 117/61, 400 01 Ústí nad Labem

Výroba, prodej, montáž a servis výtahů. Služby: - rekonstrukce - modernizace - projekce - poradenská služba při volbě typu a umístění výtahu - oprava - opravy.

Pronájem: -vysokozdvižné plošiny kloubové i teleskopické o hmotnosti 3, 5-6 tun s pracovní výškou 5-18m. Autodoprava: -vnitrostátní nákladní AVIA sklápěč 3, 5t. Kontejnerová doprava: -použití a pronájem kontejnerů -odvoz sutí a odpadů. Dále firma provádí: -výškové práce -nátěry fasád a konstrukcí -mytí fasád a oken ...

Dodávka, prodej: - hydraulicky ovládane přístroje stavební strojů - drapáky, adaptéry pro autojeřáby, stavební stroje - sklopné vidlice - nůžky na beton.

Malířské, lakýrnické a výškové práce. Pronájem pracovních plošin. Zemní a bourací práce. Vedení účetnictví. Metalizace zinkováním a šopováním.

Služby: -dodávky, montáže a servis výtahů -osobní, nákladní výtahy -rekonstrukce výtahů v panelových domech podle norem EU.

Dodávky, montáž, opravy a revize zdvihacích, tlakových, plynových a elektrických zařízení. Dodávky, montáž a servis průmyslových zařízení.

Dodávka, montáž, revize - výtahy na klíč - eskalátory - zdvihací plošiny.

Nabídka kalových čerpadel, kompresorů, dávkovacích čerpadel a spojek.

Činnost: - revize, revizní zkoušky zdvihacích zařízení - revize jeřábů, plošin.

Stavební bytové družstvo Přerov vám zajistí pronájem nebytových prostor a kanceláří v centru Přerova a na Předmostí. Díky silné tradici a pevného postavení se naše družstvo také zaměřuje na správu a údržbu nemovitostí včetně výstavby bytových objektů a garáží. Jsme spolehlivým partnerem pro vaše bydlení! Pronájem v centru Přerova a na ...

Rozvoj, stavební bytové družstvo Opava se zabývá správou domů, bytů, nebytových prostor a nemovitosti. Nabízí poradenství v tomto oboru a pronájem bytových i nebytových prostor. Provozuje správu bytového fondu a poradenství v těchto oblastech: - právní - správa domu, bytů a nebytových prostor - Zákon o vlastnictví bytu. Také se zabývá ...

Revize a inspekce jeřábů, revizní zkoušky jeřábů, revize pracovních plošin. Revize a kontroly vázacích prostředků. Školení jeřábníků a vazačů a školení obsluhy pracovních plošin.