Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
ERGO, společnost s ručením omezeným se zabývá širokým spektrem činností. Zajišťujeme opravárenské služby, opravujeme osobní a nákladní vozidla i zemědělskou nebo speciální techniku. Prodáváme náhradní díly na motorová vozidla. V našem prodejním skladě nakoupíte také veškerý sortiment nářadí, spojovacího a hutního materiálu. Další činností, které ...

Jama Stavby zajišťuje výstavbu rodinných domů, sociálních i komerčních objektů, rekonstrukce bytů a domů dle vašich představ, zateplení fasád, hydroizolace střech včetně projektové dokumentace. Provádíme i zámečnické, topenářské, instalatérské a tesařské práce.

Zabýváme se kusovou a malosériovou výrobou převážně konvenčním soustružením. Obrábíme různé materiály, jako jsou ocel, nerez, mosaz, hliník, plast a další.

Laserové řezání, ohraňování, svařování, zámečnické práce a zpracování nerezu patří mezi služby, které svým zákazníkům poskytuje společnost MM LASER - KOVO s.r.o.z Holešova ve Zlínském kraji. Výrobní program naší firmy zahrnuje laserové řezání plechů, které zajišťuje vysokou přesnost a kvalitní řeznou hranu. Zpracováváme konstrukční ocel do ...

Společnost OMICRON - svářecí stroje s.r.o. je moderní společnost, která provádí CNC obrábění, využívá vysekávací sentrum, vláknový řezací laser, CNC ohraňovací lis. provozují navijárnu pro navíjení výkonových transformátorů pro svářecí stroje.

Kovovýroba: - kovové konstrukce - reklamní stojany - komponenty ke kotlům - kovové ploty - ocelové vchodové dveře.

Zakázkové kovoobrábění. Obrábění: -dřevo -kovy -plasty. Soustružnické práce. Výroba soustružených dílů na dlouhotočných soustružnických CNC automatech.

Firma Luboš Dočekal se zabývá autodopravou, stavebním zámečnictvím, výrobou ocelových konstrukcí, zakázkovou kovovýrobou i službami v oboru vodo, topo, plyn. Sídlíme v Kralupech nad Vltavou.

Společnost ŽELEZO Maňák s.r.o. dodává hutní a spojovací materiál, zabývá se jeho zpracováním, poskytuje zámečnické služby.

Společnost WMB, s.r.o. zajišťuje kompletní servis motocyklů včetně prodeje náhradních dílů, dále svařování plastů - auto i moto. Dále provádíme kovoobrábění, soustružení, frézování, zámečnické práce dle požadavků zákazníka a třetí oblastí kde působíme je výroba rybářských potřeb.

Technické inspekce v hutním a strojírenském oboru. Pořádáme prohlídky a inspekce: - kapacitní a organizační - finální kontrola výrobku - průběžné prohlídka kvality - dohledové na kontrolní proces a technologii - předexpediční - nakládkový a vykládkový.

KOVO - PLAZMA s.r.o. je česká strojírenská firma, která se specializuje na výrobu z plechu. Nabízíme komplexní služby od vývoje a konstrukce, přes řezání laserem, CNC ohraňování, svařování, zámečnické práce, povrchové úpravy, až po měření a expedici. Spolupracujeme s tuzemskými i zahraničními zákazníky z různých oborů, jako jsou strojírenství, ...

Hledáte spolehlivého a zkušeného partnera v oblasti kovovýroby? Chcete si pořídit kvalitní a estetické ploty, brány, schody, zábradlí nebo konstrukce? Pak je pro vás ideální volbou firma Kovo Hrubeš! Kovo Hrubeš je firma se sídlem v České Skalici, která se zabývá kovovýrobou všeho druhu. Již dlouhé roky vyrábí a montuje kovové výrobky pro ...

BL TECH s.r.o. se zaměřuje na soustružení, frézování, vrtání, broušení a na výrobu ozubených kol.

Zámečnictví, nástrojářství

Nástrojářská výroba, kovovýroba - laserování dílů - obrábění CNC - broušení - řezání.

Plexisklo, plexi. Zakázková výroba z plexiskla. Výroba z dalších materiálů: -polykarbonát PC -tvrzený polystyren HPS desky -styrenový kopolymer ABS desky -fólie PVC (durofol) -PET desky -novodury přírodní a vrstvené PVC. Výroba: -kryty strojů, stojánky, poličky, plexisklové boxy pro vybavení obchodů, blisterové obaly, vakuové ...

Jiří Dolák se zaměřuje na zámečnické, klempířské, výškové práce, elektromontáže, vodoinstalace a topenářství.

Společnost Alpha construct s.r.o. nabízí služby i v oboru kovovýroby, stavebnictví, elektroinstalací.

Společnost Ploty Grygar s.r.o. zajišťuje zámečnickou zakázkovou výrobu - brány, branky, kování, schodiště, konzole a držáky, speciální konstrukce, garážové vrata. Vyrobíme Vám dle Vašeho návrhu ploty, z kvalitních materiálu, které vydrží, ať už betonové, dřevěné kovové a další.

KJK servis s.r.o. se specializuje na dodávky plastů, polykarbonátu a zakázkové truhlářství a na montáž a servis plynových kotlů, fotovoltaiky a tepelných čerpadel.

Společnost ALFEKO s.r.o. v Třebíčí se zabývá výrobou a dodávkou hliníkových a nerezových konstrukcí: - zastřešení, obslužné lávky a plošiny, nástupní mola, stožáry pro mobilní telekomunikační vysílače, fotbalové branky, cvičné věže pro hasiče a další. - scénické stavby pro divadla a festivaly - konstrukce pro soutěže a přehlídky, pro ...

Kovovýroba, zinkovna: - povrchová úprava kovů nerez, měď, zinek - žárové zinkování, přezinkování, pozinkování. Velkoobchod, prodej: - hutní materiál pro průmysl - nerezové kulatiny, ostatní nerez - plechy, trubky, profily v materiálech uhlíkatá ocel, hliník - plechy, trubky v materiálu nikelnaté slitiny - přípravky pro moření nerez oceli.

Velkoobchod, prodej: - izolační materiál - průmyslová lepidla, tmely - hutní materiál - kruhové tyče válcované, kované Služby: - dělení řezáním a pálením - ohýbání a stříhání plechu - kovoobrábění

Realizujeme dodávky nerezových výpalků v jakémkoliv provedení, dle požadavků zákazníka.