Nástrojárny nabízejí výrobu vstřikovacích forem, postupových střižných nástrojů, automatizovaných zařízení, svařovacích nástrojů, měřící techniky a děrovacích nástrojů. Nástrojářské práce zahrnují taktéž soustružení, frézování, řezání a další služby.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba historických replik zbraní a zbroje.

Služby: - návrhy a vývoj v oblasti tváření plechových dílů v sektoru automobilového průmyslu - engineering - naplánování jednotlivých částí výrobního procesu - projektový management - konrola, koordinace výroby, zkoušky kvality - tooling - údržbářské práce, údržba nářadí - dodatečné práce na dílech - elektrotechnika.

Dodávka. - nástroje na míru - brusné, rozbrušovací, řezné, vrtací a orovnávací nástroje - nástroje a stroje pro stavební průmysl - brusivo.

Činnost - CNC obrábění - nástrojařská výroba.

Výroba nástrojů pro přesné vystružování děr a speciálních upínačů

Činnost: - ostřihy pro tlakově lité odlitky ze slitin AL a lehkých kovů - výroba, servis ostřihovací nástroje - prostřihy plechů

Jsme malou modelárnou rodinného typu, založenou v roce 1992. Bohaté zkušenosti s výrobou forem a modelů pocházejí z bývalého automobilového závodu Liaz. Modelové zařízení a formy vyrábíme na základě výkresů, vzorků odlitků, strojních dílů, nákresů a skic. Zaměřujeme se na výrobu pro slévárenství, sklářství a na vakuové tváření plastů. Dále na ...

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: - venkovní i vnitřní ocelové konstrukce výtahových šachet - výtahové šachty na klíč - různé druhy opláštění - ocelové konstrukce půdních nástaveb a vestaveb na rodinných i bytových domech. Rekonstrukce - výtahové šachty.

Činnost: - konstrukce vstřikovacích forem - návrh elektrod pro EDM - návrh, výroba montážní a měřící přípravky - návrhy pilonů a krycích masek pro pokovovací linky - všeobecné 3D modelování a vizualizace

Firma RUPET international s.r.o. se zabývá obchodní činností, exportem a importem, konstrukcí CAD-CAM (systém CATIA). RUPET international dále na našem trhu výhradně zastupuje tyto firmy: SUHNER Automation expert, SUHNER Abrasive expert, ROSTA a KESO.

Firma RUPET formy a modely s.r.o. se zabývá konstruční činností a výrobou forem a modelů, lisovacích, tvarovacích.

Kovovýroba - obrábění kovů - nástrojářské práce.

Jsme držitelem cetifikátu systému managementu kvality ISO 9001:2008 vydaným společností Lloyd´s Register Quality Assurance. Nástrojárna, výroba a opravy: - kontrolní a měřící přípravky - lisovací nástroje pro tváření plechů - přesné součásti a náhradní díly (kusová výroba) - přípravky upínací, montážní, svařovací - zařízení na ofukování ...

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Výroba: -ruční řemeslnické nářadí: -kladiva, kleště, hasáky, palice, sekery, skoby -nástrojářská výroba: -drátořez, frézování, elekroerozivní hloubení -zápustkové výkovky do cc 10 kg hmotnosti.

Činnost: - laserové navařování - laserové gravírování - mikrořezání laserem - oprava forem, nástrojů.

Strojní zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Výroba: - štípacích nožů, nože na štípání kůže z vysoce jakostních zušlechtěných rakouských a německých ocelí: - pro koželužský průmysl, koželužny - pro obuvnický průmysl. Export, vývoz, prodej: - Evropa, Asie, Jižní a Střední Amerika.

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství výroba a distribuce závlaček

Renovace, opravy a úpravy obráběcích nástrojů s vyměnitelnými pájenými břitovými destičkami pro CNC stroje. Výroba speciálních nástrojů.

Výroba, práce: - formy pro lisování plastů do velikosti 600×600 mm - střižné nástroje - přesné strojní součásti - konstrukční celky - kovovýroba - obrábění, frézování - sváření - broušení - povrchové úpravy (černění, eloxování, nikl, chrom)

Výroba: -domácí potřeby -obor kuchyňka (formičky, zavařovací hrnce, louskáčky) -lisované plechové díly -nástroje na stříhání, ohýbání a tažení plechu -svařované ocelové a nerezové konstrukce -tryskání nerezových povrchů (BALOTINA) -lakování práškovými barvami (KOMAXIT).

Výroba nástrojů a forem, formy na vyfukování plastů. Formy na výrobu z předlisku (prefomy): -rotační vyfukovací automaty-SIDEL, KRONES, KRUPP, SMI.. -lineární vyfukovací automaty-ADS, KOSME, SIPA, SIDE, MAG PLASTIC... -poloautomaty-STECA, FAST, NATEX.. Formy pro výrobu vstřikováním: -vstřikovací formy-AOKI, NISSEL.. Formy pro technologi ...

Nástrojárna je zaměřena na výrobu: - lisovacích nástrojů na plech - forem na vstřikování plastů - forem na tlakové lití hliníku a zinku - přípravků - jednoúčelových zařízení.

Kovoobrábění, kovovýroba. Nástrojárna. Výroba: - plastových a pryžových výrobků - vstřikovací formy - střižné nástroje - CNC obrábění - montážní přípravky, díly.