Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Práce: -kovoobrábění -oprava závitů

Kovovýroba, výroba, montáž: - komponenty pro zádržné systémy (silniční svodidla) - stavební ocelové konstrukce - díly linek pro tažení drátů - strojní (CNC) obrábění Soustružení a frézování Výroba a repase přídavných zařízení na vysokozdvižné vozíky (VZV).

Průmyslová automatizace. Kompletní řešení jednoúčelových strojů a zařízení (tzn. konstrukce, výroba a montáž ). Konstrukce a výroba přípravků (meřící, montážní, svařovací, testovací, …) Obrábění dle dodané výkresové dokumentace – frézování, soustružení, vrtání, … Poradenství v oblasti zpracování konceptu JÚZ nebo přípravků

Lisování plechů pro automobilový a strojírenský průmysl, lisování plechu, extruze, hlubokotažné lisování, montáž komponent, cnc obrábění, dělení mateirálu.

Kovoobrábění, kovovýroba, strojírenská výroba.

Kovovýroba. Řemeslnické práce: - kovoobráběčské - svářečské, svařování. Prodej: - čistírny odpadních vod (ČOV) - kanalizačních sítí a čerpacích stanic - odvodňovací linky kalů, stabilizacie kalu - malých vodních elektráren s Bánkiho regulační turbínou vlastní konstrukce i výroby - česle, stavidla, nátokové a odtokové roury, ...

Výroba, montáž, nástrojárna, lisovna: - lisovací formy, formy na plasty pro automobilový průmysl - nástroje a přípravky - měřidla - nářadí Práce: - nástrojářské (na obráběcích strojích) - frézování - soustružení kovů - broušení na kulato - svařování tepelným zrcadlem - lisování plastů do váhy 1 kg výlisku na lisovacích ...

Výroba, vývoj: - bezdeformační děrování uzavřených ocelových profilů-jeklů - výroba obchodních a konzolových regálů - stroje a linky pro tváření a děrování - montážní linky pro automobilový průmysl - svařování, CNC obrábění.

V roce 2020 byla naše činnost rozšířena o dodávky hutního materiálu zejména do oblastí: energetiky, petrochemie, papírenství a stavebního průmyslu. Hlavní komodity jsou: trubky a jejich příslušenství, plechy, profily, výkovky a armatury. Zabýváme se výrobou potrubí, tlakových celků, svařenců, ocelových konstrukcí. Svařujeme tyto materiály: ...

Práce: -kovoobrábění -soustružení

Strojírenská výroba: - strojní opracování na vyvrtávačce a soustruzích, - vrtání, - řezání, - zámečnická výroba, - svařování. Svářečská škola: - výuka svářečů kvalifikovanými pracovníky, - kurzy svařování, - zaškolení, - přípravné kurzy, - přezkoušení, - v rámci výuky stravování a ubytování. Vzdělávací středisko: - ...

Automatizace a mechanizace výroby. Frézování, soustružení, závitování, vrtání. Servis: - technický audit - výroba nástrojů na zakázku - ostření, povlakování nástrojů.

Práce: - CNC obrábění kovů - CNC frézování - přesné obrábění.

Výroba: - nářadí - přípravků - měřidla - jednoúčelové stroje - svařence z AL slitin, nerezi, oceli - WIG, MIG, MMA - konstrukční a projektová činnost v kooperaci - lakovací závěsy - bojlery, nádrže z nerezi - drtiče ovoce - spalinové výměníky tepla - obrábění - svařování kovů - montážní práce - CNC - obrábění - zastoupení ...

Kovovýroba: - lisování kovových dílů - svařování v ochranné atmosféře - vrtání, vyvrtávání otvorů - broušení kovů - montáž dílů - zámečnické práce - kovové konstrukce pro nábytkářský průmysl a stavebnictví.

Kovovýroba, výroba: - nerezové zábradlí, schodiště - nerez a dřevěné schodiště - nerez rámy pro auta a motocykly (motorky). Služby: - svařování nerezi, hliníku i mosazi - ohýbání a zakružování trubek - zámečnické práce.

Návrh, dodávka, provádění: -2, 3 a 5-ti osé řezání laserem za použití nejmodernějších CNC profilovacích zařízení. Kompletní inženýring, tvarování, svařování, ohýbání, nástřik, práškový nátěr a galvanizování.

Služby: - stříhání, děrování, ohýbání a zkružování plechů - zpracování na CNC strojích - svařování - plazmové řezání. Kovovýroba, výroba: - dopravní a potrubní systémy - náhradní díly a technologické součásti.

Oprava, repase: -terasové plochy, terasové a kamenné schody -kamenné části staveb, sokle. Služby: -broušení, frézování-lité, stěrkové podlahy, antistatické podlahy, stěrky na schody -prořezávání-betonové, živičné povrchy -broušení, leštění-kamenné dlažby -montáže-kamenné schody, obklady.

Cnc soustružení, frézování, vrtání, řezání. Obrábění na přírubových a tyčových cnc soustruzích. Třískové obrábění - tyčové a přírubové soustružení - vačkové automaty i soustruhy, včetně frézek

Výroba, kovovýroba: - výpalky - pálení kyslíkem a plazmou - ocelové konstrukce - svařence

Služby: - strojní obrábění - přesné broušení Velkoobchod: - průmyslové produkty - strojní součásti - řetězy, pastorky, ozubená soukolí, řemeny - ložisková tělesa, ložiska - lineární posuvy a pohony. Kancelář: - Ostrava, Nádražní 128.

Výroba klíčů, autoklíčů, zámků. Soustružení, frézování. Správa a údržba budov.

Společnost STECOMTRA a.s. se zaměřuje na obrábění, řezání, ohýbání, frézování a svařování.

Strojírenská výroba, oprava, servis: - zvedací, manipulační a dopravní zařízení pro hlubinné doly, důlní stroje. Tváření, lisování a ohýbání za studena, kovoobrábění, řezání, svařování a pálení.