CNC Pírko

Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Výroba: - ocelové konstrukce mříže, vrata, ploty - příhradové ocelové konstrukce DECOTRUSS

Práce: -řezání otvorů do železobetonových konstrukcí

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - zednické - zámečnictví

Opracování, lakování: - plastové a kovové konstrukce

Zámečnictví. Sklenářství. Zasklívání oken, výloh. Řezání skel, zrcadel. Broušení hran skla. Vrtání otvorů do skla. Zámečnické práce: -poštovní schránky -kovové mříže -zábradlí -ploty -ocelové konstrukce. Otevírání zabouchnutých dveří. Montáž: -zámky, kování, madla, mříže, bezpečnostní dveře.

Výroba, služby: - tlakové nádoby - svařování - broušení - obrábění - lisování, řezání

Zámečnictví, výroba: - zábradlí - městský mobiliář - brány - dětská hřiště

Výroba: - těžká vzduchotechnika - svařování ocelových konstrukcí

Předpovrchové a povrchové úpravy: -supersonické tryskání -klasické tryskání suchou cestou -pískování, tryskání tlakovou vodou -chemické čištění -mechanická příprava povrch -mobilní tryskání.

Pěstování: - žampiony Zámečnictví, výroba: - tenisové a volejbalové sloupky

Zámečnictví Chaba. Montujeme bezpečnostní dveře, zámky, mříže, zabezpečení oken ABUS. Provádíme servis bezpečnostních dveří, opravy zámků, opravy, seřízení, podříznutí dveří, protipožární dveře.

Kovářství: - podkovářské práce - výroba mříží - dekorační předměty

Práce: - prášková lakovna - tryskání

Výroba, montáž a kompletace: - izolované vodiče a kabely - kabelové konfekce - koaxiální program pro komunikační techniku - složená kabelář. Stříhání, frézování, odplášťování kabelů. Narážení konektorů. Lisování koncovek kabelů. Zástřik kabelových koncovek. Zalévání tištěných spojů.

Činnost: - ocelové, železné a hliníkové konstrukce na zakázku, - montáž rozvodů a klimatizačních systémů, - stavba strojů a zařízení, - sila a zásobníky, - železářství, - svařování, - výstavba, - elektroinstalace.

Zámečnictví. Výroba, oprava, servis: -ocelové konstrukce -brány -schodiště

Výroba: -hliníkové radiátory -hliníková okna a dveře -hliníková zábradlí Obráběčské práce.

Zámečnictví. Řemeslo: -zámečník -zámečnické práce.

Provádění staveb: -sanita - obkladačské práce -tvorba technických dokumentací -vodoinstalační a topenářské práce -kovovýroba -zámečnictví a montáže -krovy, pergoly a drobné dřevěné stavby -hydraulika a pneumatika -výroba nábytku a kuchyňských linek.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Přípravné práce pro stavby Provádění staveb. Demolice, odstraňování staveb. Zemní, výkopové práce.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba s použitím nerez oceli. Vývoj, výroba: - vybavení golfových hřišť - zámečnické prvky podle potřeb klienta.

Plyn, topení, voda, servis plyn.kotlů, plynorevize, zámečnictví.

Zámečnictví: -montáž bezpečnostních zámků, přídavných zámků -výroba a montáž mříží dveří, vrat, plotů, bran, schodišť a zábradlí.

Umělecké kovářství, kovářské polotovary, prodej kovářských polotovarů a komponentů firmy Rik-Fer. Nabízíme mříže, ploty, brány, lehké venkovní konstrukce, kovářské polotovary a bytové doplňky v jakémkoliv stylu.