CNC Pírko

Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Autočalounické práce Prodej - dekorační reklamní rohožky Zušlechťování a povrchové úpravy materiálů flockem

Výroba: - ocelové konstrukce dopravních systémů - zakázková kovovýroba. Práce: - svářečské - soustružnické.

Firma se zabývá kovoobráběním. V rámci strojního obrábění provádíme elektroerozivní řezání, vrtání a hloubení, CNC obrábění, broušení, soustružení, pískování, svařování, měření, povrchovou úpravu kovů.

Výroba otěruvzdorných komponentů pro drtící, třídící a recyklační zařízení. Nástrojárna.

GALVANOVNA. Úprava kovů: Galvanické pokovení: - zinkování - niklování - fosfátování - tvrdochrom. Rozměr zboží maximálně: - 1400 mm x 700 mm x 600 mm. Po dohodě možno i větší kusy.

Firma zajišťuje konstrukci, výrobu a montáž lisovacích nástrojů pro tváření plechů za studena. Výroba sériových i prototypových nástrojů.

SLÉVÁRNA ANAH Prostějov, s.r.o. je rodinná firma z České republiky. Je tradičním výrobcem odlitků ze šedé litiny. Slévárna disponuje vlastní modelárnou a zaměřuje se na povrchové úpravy a výrobu odlitků například pro strojírenský, automobilový a stavební průmysl. Působí nejen v Prostějově, ale také v celé České republice a v zahraničí.

Práce: - lakýrnické a natěračské práce: - práškové lakování - obrábění - kovoobrábění - zámečnické práce, kovovýroba - tryskání.

Kovovýroba, bazar: -silniční vláčky, pouťové a vodní atrakce, kolotoče, maringotky, autodromy. Stavební zámečnictví na zakázku: -konstrukce, střechy, opláštění, vrata, dveře, schody, mříže, zábradlí, markýzy, ploty, rampy atd. Lakovna (mokrá): - kov, plast, dřevo, barevné kovy a jiný materiál. Ubytovna: - Zdětín u Prostějova ...

Zabýváme se kompletními zámečnickými pracemi a kovovýrobou. Zaměříme zakázku, vypracujeme návrh, uděláme cenovou nabídku. Po odsouhlasení zákazníkem zadáme do výroby a provedeme celkovou montáž. Provádíme zakázkovou, malosériovou i kusovou výrobu. Děláme prvky stavebního zámečnictví.

Zpracování plechů. Povrchové úpravy (zinek, komaxit). Tvarové výpalky.

Společnost Ardent Corp. s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou zábradlí z nerezi nebo jiných kovových materiálů, plastu, skla nebo ze dřeva. Vybrat si můžete z nepřeberného množství provedení, tvaru zábradlí, ale také materiálů, ze kterých je zábradlí vyrobeno. Dodáváme zábradlí interiérové, schodišťové, venkovní či balkónové, navíc i schodišťová ...

Výroba, prodej, servis, montáž: - vrata - vjezdové brány - předokenní žaluzie. Kovovýroba: - z bezúdržbového hliníkového systému - s povrchovou úpravou žárový zinek.

Firma Josef Tesař se zabývá především zakázkovou výrobou a montáží garážových vrat a bran a také dodatečnou montáží pohonů na stávající vrata a brány. Dále vyrábíme jednoúčelové stroje a montujeme přístupové systémy a alarmy. Výroba, montáž: - garážová vrata - brány - branky - závory. Kovovýroba: - mříže - portály, zástěny - ...

Umělecké zámečnictví, kovovýroba: - zábradlí - stoly a židle - pergoly a markýzy - schodiště - pojezdové brány - vstupní branky - vstupní portály s opláštěním - atypická svítidla - nápisy a znaky - poštovní schránky - parkovací zábrany.

Konstrukce a výroba vstřikovacích forem plastových dílů, robotické lakování, vstřikování plastových dílů, ultrazvukové svařování, zpracování návrhu koncepce vstřikovacích forem či montáže dílů patří do portfolia služeb společnosti Mürdter Dvořák, nástrojárna, spol. s r.o. V oblasti vstřikování a konečné úpravy plastů se specializujeme především na ...

Veškeré instalatérské práce, drobné zednické práce. Zámečnické a elektro práce. Rekonstrukce bytového jádra. Zahradní práce, přípravu dříví na sezónu, stříhání stromů. Připojení domácích spotřebičů.

Renovace a výroba: - karoserie na historická vozidla, především na automobily značky Jaguár. Další činnosti: - zámečnické práce - svařování - stříhání - ohýbání - lisování - CNC obrábění - řezání laserem.

Prodej: - kompletní střešní systémy včetně doplňků, vše pro střechy - klempířské výrobky - půjčovna klempířských a pokrývačských strojů - ohýbání plechu.

- úprava povrchu kovů před práškovým lakováním - práškové lakování ocelových, hliníkových a pozinkovaných prvků - technologie komaxit - práškové lakování plechů, kovových konstrukcí, disků aut, trubek, rámů a profilů, drátěného systému, svařovaných dílů a odlitků.

Zakázková kovovýroba - ploty, vrata, dveře, mříže, ... Činnost - řezání, soustružení, vrtání, svařování.

Obráběčství, zámečnické práce a výroba: - stroje na zakázku - haly, hangáry a buňky nejen pro stavební firmy - ocelové konstrukce, kontejnery, regálové systémy, stožáry, přístřešky, vrata, brány.

Navštivte pobočku společnosti SALVATOR STŘECHY v Prostějově. Jsme spolehlivý dodavatel veškerých materiálů a doplňků pro stavbu a rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a distribuci střešních krytin a doplňků pro ploché i šikmé střechy, včetně stavebních materiálů. Samozřejmostí je zpracování ...

Výroba, montáž - brány - branky Dodávka, montáž, demontáž - bednění Výroba, montáž - schody a schodiště - ploty - zábradlí Výroba, montáž - ocelové haly Zámečnické práce

Zámečnická výroba: - zámečnické práce - svářečské práce (MIG, MAG, TIG, obalenou elektrodou, kyslíko-acetylenovým plamenem) - nerezových gastronomických zařízení