CNC Pírko

Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Řemeslnické práce pro domácnost - elektromontáže a opravy - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - montáž nábytku - drobné zámečnické práce.

Kovo zámečnictví Stavební zámečnictví, zakázková výroba - vstupy, výlohy, školní zařízení a další.

Výroba - vinuté pružiny - pružinové houpačky Řemesla, služby - tryskání, kuličkování - povrchové úpravy - prášková lakovna

Pasířství, práce s nerezy, broušení, leštění, svařování. Výroba nerezového zábradlí, madel, pojezdových bran a branek. Opláštění ocelových konstrukcí, nerezovým plechem. Kovovýroba.

Řemesla, služby, opravy, servis - zámečnická výroba - kovové brány, vrata - ohýbání, lisování plechu - svářečské práce - karosárna, kompletní opravy vozů - autolakovna, lakování karoserií

Montáž: -drobné ocelové konstrukce. -potrubní rozvody. -dvouplášťové potrubí. Práce: -svářečské. -svařování v ochranné atmosféře. Služby: -ubytování.

Hodinový manžel: - kompletní elektroinstalace - montáž zabezpečovacích systémů - instalace lustrů a svítidel - drobné zámečnické, instalatérské, stolařské práce - běžná údržba domácností - sestavování nábytku

Kovovýroba. Práce: - zámečnické - svářečské - soustružnické - kovovýroba.

Práce, řemeslo: - kovoobrábění - výroba speciálních zámečnických konstrukcí a svařenců - ocelové protipožární dveře - výroba a montáž ocelových konstrukcí - kovovýroba.

Služby v energetice, stavební, montážní a zámečnické práce.

Sériová výroba na soustružnických automatech.

Výroba: -nástroje pro práci za tepla -ozubená a řetězová kola /ne kuželová/ průměr 30-900 mm. Broušení nakulato. Renovace jeřábových pojezdových kol. CNC soustružení. Zámečnické práce.

V roce 1998 je založena firma Pekr Metax majitelem Petrem Kratochvílem a jeho synem se zaměřením na antikorozní povrchové úpravy součásti vodních elektráren a dalších strojírenských zařízení. Firma se úspěšně podílela na celé řadě zakázek, jako například elektrárna Dlouhé Stráně, vodní elektrárna Vír, vodní elekrárna Les Království, vodní ...

Zámečnictví. Kovovýroba z oceli a nařezu: - zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce - brány, vrata, ploty - gastro nábytek - nerez kontejnery - polykarbonátové přístřešky. Provozovna: Čelechovice na Hané (bývalé ZD).

Zpracování plastů vstřikováním. Kovovýroba. Zámečnická výroba: -kovoobrábění -soustružení -frézování -broušení na plocho a na kulato.

Agroservis Výroba, prodej: - malotraktory včetně příslušenství - náhradní díly - motory Lombardi - generální opravy - obrábění na CNC strojích.

Výroba a servis zemědělské techniky. Zámečnické práce.

Kovovýroba: - výtahové dveře se zárubněmi - povrchová úprava kovů - výroba forem pro pryžové výlisky - dodávka plastových výlisků - výroba lisovacích, svařovacích a jednoúčelových přípravků - zámečnické, obráběčské práce - lisovací práce.

Výroba: - válečkové dopravníky. Výroba, dodávky: - sportovní nářadí Obrábění: - strojní.