CNC Pírko

Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
CNC i klasické soustružení, zámečnické práce

Práce: - strojírenské a zámečnické operace - frézování, soustružení - broušení na plocho - elektroerozivní drátové řezání.

Výroba: - ozubená kola a pastorky včetně tepelného zpracování (kalení, zušlechťování, nitridace a galvanického pokovení.

Demontáže, montáže, stěhování: - stroje a technologické linky. Výroba: - ocelové konstrukce - brány, vrata - atypické ocelové výrobky. Práce: - zámečnické - svářečské.

Nástrojárna Výroba: -zápustky -přípravky -střižné nástroje.

Výroba: - závěsné a kotvící prvky určené k montáži sádrokartonů. Divize: Nástrojárna: - soustružení, frézování, broušení, elektroerozní obrábění - výroba nástrojů. Lisovna. Drátěný program.

Kovoobrábění: - apretace - kolejnicové propojky - zámečnické práce - zakázková kovovýroba.

Práce, řemeslo, výroba: - zámečnictví - truhlářství - vrata, brány - pergoly, přístřešky

Konstrukce a výroba nástrojů a forem, konstrukční práce v nástrojařině. Kovoobrábění.

Práce: - obráběčské - třískové obrábění a broušení.

Zámečnictví, svařování TIG, MAG a Elektroda, Montáže konstrukcí a potrubářské práce

obrábění kovů, svařování, frézování, kompletování jednoúčelových strojů

Zámečnictví - nástrojářství. Hodinový manžel - veškeré opravy, údržba, montáže.

Elektroslužby: - silnoproudé a slaboproudé rozvody. Zámečnické práce. Pronájem: - vysokozdvižné plošiny.

Kovoobráběčství. Jsme rodinná firma, která se zabývá výrobou ozubených kol, frézováním, soustružením a dalšími souvisejícími činnostmi.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení.

Velkoobchodní sklad, prodej: - hutní materiál - neželezné kovy - alkamid. Služby: - CNC strojní obrábění - dělení materiálu - doprava materiálu.

Tryskání a řezání vysokotlakým vodním paprskem, práce s vysokotlakými agregáty ve stavebnictví při sanacích betonových konstrukcí, práce v chemickém průmyslu, čištění výměníků, potrubí a technologických celků.Řezání oceli v hořlavém prostředí.

- Interim management/krizová řízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Hledáte dodavatele kovoobráběcích nástrojů? Jste z Dubicka nebo okolí? Neváhejte a kontaktujte naši firmu Nářadí Š+V Dubicko, s.r.o. Firma Nářadí Š+V Dubicko, s.r.o. se specializuje na kovoobráběcí nástroje, převážně soustružnické nože. Díky moderním technologiím v oblasti obrábění i měření jsme schopni vyrobit téměř jakýkoliv obráběcí nástroj, ...

Provádíme protipožární ochranu stavebních konstrukcí, protipožární těsnění prostupů, komplexní protikorozní ochranu stavebních konstrukcí, antikorozní úpravu ocelových konstrukcí, včetně tryskání a metalizace.

Výroba: - generátory, alternátory, elektromotory, obrábění kovů, lisování, žíhání, zakružování, výroba zařízení na výrobu energie ze slunečního záření.

Provádíme mobilní tlakové tryskání a nátěry a poradenství v oblasti povrchové úpravy kovů a jiných materiálů. Dále průmyslové bezpečnostní a dopravní značení.