CNC Pírko

Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Povrchová úprava kovů. Práškové lakování, tryskání ocelovou drtí.

Zámečnické práce. Kovovýroba: - brány, vrata, ocelové stavby. Svařované konstrukce. Obrábění kovů.

Výroba - brány křídlové, posuvné - garážová vrata - zábradlí (schodišťové, balkónové a terasové) Řemesla, služby - svářečské práce - zámečnické práce

Vodo, topo, plyn Řemesla, služby, opravy, servis, montáž - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalatérské práce - zednické práce - svářecké práce

CNC soustružení. CNC frézování. Protahování, broušení protahovacích trnů. Návrh a dodávka nových trnů.

Ekomont Elektroinstalační práce v objektech bytové i průmyslové výstavby. Výroba: - rozvaděče NN. Zámečnické práce. Svařování ocelových konstrukcí. Zámečnická výroba: - ocelové schodiště, přístřešky, ploty, zábradlí.

Výroba lesní techniky - nakladačů. Výroba svařenců. Dělení materiálu na: - CNC pálícím stroji. CNC obrábění.

Projekce, výroba, páce: - stavby, inženýring - stolařské a modelářské práce - výroba nábytku -zámečnické a svářečské práce -nerez výroba -voda, topení, plyn

Výroba: - střižné a tvářecí nástroje do hmotnosti 1000 kg - vstřikovací a lisovací formy. Práce: - CNC elektroerozivní drátové řezání - obrábění strojových dílů, vrtání, broušení - 3D měření - CNC soustružení a frézování.

Výroba: -volnoběžky na jízdní kola. Povrchové úpravy kovů: -galvanické chromování a zinkování, niklování. Zakázková strojírenská výroba: -lisování -soustružení -tepelná úprava kovů.

Kovoobrábění. Výroba: - dentální laboratorní pece.

Zámečnictví, atypická kovovýroba: - kovová schodiště - zábradlí - brány - vrata - ploty - mříže - snowboardové překážky pro snowparky.

Rádiové mobilní systémy: - svařování železem - autokrosová činnost.

Kovovýroba: - příruby - potrubní tvarovky - střední svařence. Stáčení plechů. Tvarové řezání - vodní paprsek, autogen. Dělení materiálů - plazma, plyn, nůžky. Přesné obrábění na CNC strojích.

Výroba: - lisovací nástroje na tváření plechů - vstřikovací formy na Al a Zn slitiny - kovové formy na gravitační lití Al.

Zemní práce. Nakládání s odpady. Zámečnictví a kovové výrobky.

Zakázková kovářská výroba: - pohony zvonů - ploty, brány, mříže, nábytek, bytové doplňky, krbová příslušenství, dveřní a okenní kování, kliky, panty, tesařské kramle.

Obrábění kovů a plastů na základě technické dokumentace nebo dodaného vzorku. Třískové obrábění - frézování, soustružení, rovinné broušení, broušení nakulato vnější i vnitřní, dělení materiálu, závitování, výroba vnějších i vnitřních ozubení. Chemicko-tepelného zpracování materiálu - kaleni, popouštění, nitridování, cementování. ...

Lisovna. Volná strojová kapacita. Výroba: -kryty elektromotorů, spojnice, kabelová oka -výlisky z pryžové fólie.

Kovovýroba: - obrábění kovů - soustružení kovů - frézování - broušení na plocho a na kulato - výroba přípravků a jednoúčelových zařízení. Zámečnictví, zakázková výroba: - zábradlí - schodiště - balkony - nerezová výroba. Výroba a montáž stavebních konstrukcí. Lisařské práce.

Nové rozvody vody, topení, plynu a opravy stávajících rozvodů. Rozvody technických a medicinálních plynů. Instalace kotlů na plyn, elektřinu či pevná paliva. Instalace a výměny van, sprchových koutů, bidetů, umyvadel apod. Stavební zámečnictví a nerezová výroba. Výroba a montáž garážových stání a přístřešků, zábradlí, bran a branek. Dodávky a ...

Zámečnictví. Stavební práce ve výškách pomocí horolezecké techniky.

Elektro servis, elektrikář: - opravy spotřební elektroniky - instalace elektrických strojů, přístrojů a satelitních kompletů včetně dodávky - opravy elektrických zařízení - zámečnické, stolařské a natěračské práce.