CNC Pírko

Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Zámečnictví. Kovovýroba, výroba: - mříže - brány - branky - vrata - ploty - zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce.

Kovářství. Zámečnictví. Výroba: - dekorativní, celokovový, ručně vyráběný nábytek - brány - křídlové i pojezdové - kovové ploty - ochranné i okrasné mříže - schodiště, zábradí - zbraně. Vše je v kovaném i v zámečnickém provedení, nebo kombinace se dřevem či Lexanem. Renovace a rekonstrukce.

Práce: -eloxování (anodická oxidace) hliníku a jeho slitin: -dekorační (satén), přírodní, barevné.

Centrum povrchových ochran. Provádíme: -tryskání nerezového materiálu (pískování) -metalizace (šopování) -balotinování -mobilní tryskání - nový tryskací box 15x6 m -otryskávání před provedením nátěru -nátěry kovových konstrukcí, nádrží, kamene, zdiva ... .

Realizace: -zimní zahrady -zastřešení bazénů -přístřešky -hliníkové, ocelové konstrukce. Zámečnické práce.

Umělecké kovářství - kovárna. Výroba, prodej, eshop umělecko řemeslné zpracování kovů: -kovové, železné: -kovové sochy -svícny -schodiště -balkony -oplocení -brány, branky -interiérové doplňky -plastiky -restaurátorské práce.

Zajišťujeme včasné a kvalitní dodávky strojírenských výrobků pro naše tuzemské i zahraniční obchodní partnery. Zaměřujeme se na frézování, soustružení, vrtání, řezání a tváření závitů, řezání a popisování CO2 Laserem, CNC děrování, stříhání a niblování plechů, ohýbání, ohraňování a lisování plechů, gravírování, řezání a zpracování Al profilů, ...

Společnost Kobe CNC s.r.o. poskytuje svým zákazníkům služby v oblasti kovovýroby. Zaměřujeme se zejména na obrábění kovů na CNC strojích. Realizujeme zakázky jak menších sérií, tak kusové výroby. Kovovýroba: - kovoobrábění - obrábění kovů na CNC strojích - CNC obrábění - kusová výroba - frézování dle 3D dat. Máme dlouholeté zkušenosti ...

Výroba klíčů, autoklíčů s imobilizérem. Oprava, servis autozámků, imobilizérů. Systém generálních klíčů. Nouzové otevírání bytů, automobilů-736224446 Montáž bezpečnostních dveří. Montáž dveřního zabezpečení. Prodej trezorů a schránek.

Chov afrických šneků kaviárových Helix aspersa maxima. Chov je zaměřen na produkci šnečího kaviáru a chovem kalibrovaných dospělých šneku na zpracování masa. Umělecké kovářství a zámečnictví: -brány, ploty, mříže, zábradlí, svícny, nábytek, zahradní nábytek, vinotéky, závěsné obaly na květináče, vývěsné štíty, regály, zrcadla. -sortiment ...

Výroba: -sanitární program pro handicapované: -madla k WC, vaně, umyvadlům a do sprchy. Zakázková zámečnická výroba, kovovýroba: -vrata, brány -protipožární dveře, okna -ocelové konstrukce -schodiště, zábradlí. Výroba, ostření, broušení: -vrtací, frézovací nástroje -kovové součásti. Svářečské práce. Reference: - ...

Zámečnictví. Zakázková zámečnická výroba: -atypické zámečnické konstrukce pro interiéry i exteriéry -ocelové schodiště - rovné, točité -ocelové zábradlí schodišťové i balkonové -nerezové zábradlí -ocelová okna i celé prosklené stěny -dveře, vrata v kombinaci ocel, dřevo.

Zakázková kovovýroba: - frézování - soustružení - lisování - broušení - obrábění -CNC obrábění

Poskytujeme zámečnické služby v uherském brodě a okolí. Zábradlí skleněné, hranaté, trubkové, nerezové.

Naše firma byla založena v roce 1993. V průběhu vývoje jsme se od zámečnické výroby přesunuli k vývoji a konstrukci nástrojů a jejich zprovozňování u zákazníka. Jsme schopni vyrábět a montovat nástroje po stroje nejrůznějších světových výrobců, např. The Fin Machine Company, DTS Korea, Emerson and Renwick, Scholer nebo Gefit ...

Zámečnictví, nástrojářství. Obrábění na CNC. Výroba: - speciálních nástrojů pro obrábění - speciálních přípravků a měřidel.

Klempířství, zámečnictví: - výroba zábradlí, schodiště, přístřešky, světlíky - konstrukce schodišť - zakázková výroba

Řemeslo: -klempíř -pokrývač. Práce: -zámečnické (zámečník).

Stavební společnost ŽT-STAV s.r.o. se sídlem v Kněžpoli v okrese Uherské Hradiště se již od roku 1996 zabývá stavebními pracemi, především vnějšími kontaktními zateplovacími systémy (i odvětrané), hrubé stavby objektů občanské, bytové a průmyslové výstavby, inženýrské sítě a objekty vodního hospodářství. Při stavbě rodinného domu nabízíme ...

Služby v oblasti strojírenství: - zpracování plechu - povrchové úpravy výrobků - montáže. CNC obrábění (frézování, soustružení) a svařování. Výroba pro: - automobilový průmysl - textilní průmysl - potravinářský průmysl - energetický průmysl - těžební průmysl.

Práce: - třískové obrábění na klasických i CNC strojích - všechny materiály, převážně slitiny hliníku. Výroba a konstrukce: - formy - převážně forem pro odlévání metodou vytavitelného modelu.

Vývoj, konstrukce, výroba: - tvářecí nástroje pro automobilový průmysl - karosářské díly - designérské, pohledové modely. Vylisování plechového dílce. Montáž sestavy karoserie osobního vozu, designérské a pohledové modely . Prototypová výroba.

Výroba: - stroje pro potravinářství průmysl - dílce pro letectví, přístroje Práce: - CNC elektroerozivní obrábění, obrábění na CNC strojích - mechanické povrchové úpravy kovů: - CNC soustružení a frézování - broušení, laserové značení - svařování - zámečnictví.